Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 no sak ta kufrova lista ne ? na narazniku mimochodom tiez ju mam objednanu a co sa tyka toho zahladeneho dertovho kufra a divite sa mi, ze nevidim rozdiel ked sa pyta na zahladenie kufra, ked staci sundat len tie pismenka ? nabuduce sa nebudem pytat a poradim mu nech to ohobluje tie pismenka karbofrezkou a ma to zahladene:grr mne to prislo take samozrejme... :D:D [upravil dne 5/8/11 od Marcel00] Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Pěkný Přemo;) , taky bych něco takového na svým nárazníku uvítal. Předpokládám že se jedná o nerez, nebo je to pokovený plast? Docela mě se*e ta průhledná folie či co to je. Mám to flekatý a ničím se mi to zatim nepodařilo odstranit. Můžeš se podělit o zkušenost kde se dá něco takového sehnat? Tedy krom celýho nárazníku po faceliftu:D:D [upravil dne 5/8/11 od Brizan] Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 no nebojsa... flakate bude aj to premove.... bude lestit castejsie ako cokolvek ine ...kde se dá něco takového sehnat? Tedy krom celýho nárazníku po faceliftu:D:D napriklad tu... nehladal som dalej, mozno su aj lacnejsie... hlavne ze je z nerezu http://www.autobiznis.sk/product/lista-zadneho-naraznika-peugeot-407-sw-combi-od-r2004-13144/ Citovat
Matuska Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 A já udělám svýmu lvíčkovi na kufru safírový vočíčko. To budou všichni mimoň! Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Jj to je ono..........a je to nerez..... http://tuning-individual.cz/eshop/nerez-lista-zadniho-narazniku-peugeot-407-sw-p-32386.html Citovat
DERT123 Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 a co sa tyka toho zahladeneho dertovho kufra a divite sa mi, ze nevidim rozdiel ked sa pyta na zahladenie kufra, ked staci sundat len tie pismenka ? nabuduce sa nebudem pytat a poradim mu nech to ohobluje tie pismenka karbofrezkou a ma to zahladene mne to prislo take samozrejme... Marcel ja ti dam ze karbofrezku Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Přema máš to , v e-shopoch som to už videl ale priamo na aute ešte nie. Takže dnes som bol vyzdvihnúť tú vecičku z 508-my, je to taká maličkosť ale mňa to chytilo ľúbi sa mi to. Tu je foto. Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 A ďalšie už po nalepení, na fotke to tak blbšie ukáže alebo je to fotené zo zlého uhla. Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Taky mám z toho smíšené pocity.....no nevím.....sorry..... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Chcelo by to vidieť v reáli, ale za mňa môže byť. Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Stačí prísť na zraz do Vlčkoviec, mal by sa uskutočniť 11.9.2011. {reklama nepovolena}peugeotclub.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.