Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaues,

mám možná trochu blbej dotaz, ale jak přesně je přidělaná, resp. jak se sundává ta velká prostřední lišta na předním nárazníku? Mám pocit, že kromě špuntů tam někde budou i šrouby :-/

A celej nárazník se mi sundávat nechce :D

Z obrázku v SB vím tak nějak prd.

Tak kdyžtak díky :)

Odesláno

Zkus sem dát obrázek kterou přesně tu lištu myslíš. Celá mřížka tlamy je na takové plastové západky a ty jsou ještě tepelně vařeny a tímto stejným způsobem je přichycený k mřížce i přední nárazník. Myslím, že jinak než že sundáš celý přední nárazník to nepůjde.

Odesláno

jj tak to je přesně jak jsem psal. Takhle to dělaly v autorizovaném servisu, sundaný celý přesní nárazník a zezadu připevnit a zavařit svářečkou na plast

Odesláno

FUJ to by bylo stejně hnusný. :D Já bych zas potřeboval vyměnit ten černý plastový kryt co je za tou mřížkou na krajích. Prý musí ven všechno, cena cca 10 000Kč. Kvůli plastu 15x15cm.

Odesláno
FUJ to by bylo stejně hnusný. :D Já bych zas potřeboval vyměnit ten černý plastový kryt co je za tou mřížkou na krajích. Prý musí ven všechno, cena cca 10 000Kč. Kvůli plastu 15x15cm.

A to se vyplatí! :D

a jinak nene, nebylo právě! :D a kdyby jo, tak lesklá černá :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...