jaydeep_peta Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Čaues, mám možná trochu blbej dotaz, ale jak přesně je přidělaná, resp. jak se sundává ta velká prostřední lišta na předním nárazníku? Mám pocit, že kromě špuntů tam někde budou i šrouby :-/ A celej nárazník se mi sundávat nechce Z obrázku v SB vím tak nějak prd. Tak kdyžtak díky Citovat
staina Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Zkus sem dát obrázek kterou přesně tu lištu myslíš. Celá mřížka tlamy je na takové plastové západky a ty jsou ještě tepelně vařeny a tímto stejným způsobem je přichycený k mřížce i přední nárazník. Myslím, že jinak než že sundáš celý přední nárazník to nepůjde. Citovat
jaydeep_peta Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 no tak jde přesně mi o tuhle mrchu teda Citovat
staina Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 jj tak to je přesně jak jsem psal. Takhle to dělaly v autorizovaném servisu, sundaný celý přesní nárazník a zezadu připevnit a zavařit svářečkou na plast Citovat
jaydeep_peta Odesláno 6. srpen 2011 Autor Odesláno 6. srpen 2011 hm, tak to je přesně to, co jsem nechtěl slyšet chtěl jsem ji dát do laku, takže asi zůstane černá tak dík Citovat
matii Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 FUJ to by bylo stejně hnusný. Já bych zas potřeboval vyměnit ten černý plastový kryt co je za tou mřížkou na krajích. Prý musí ven všechno, cena cca 10 000Kč. Kvůli plastu 15x15cm. Citovat
jaydeep_peta Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 FUJ to by bylo stejně hnusný. Já bych zas potřeboval vyměnit ten černý plastový kryt co je za tou mřížkou na krajích. Prý musí ven všechno, cena cca 10 000Kč. Kvůli plastu 15x15cm. A to se vyplatí! a jinak nene, nebylo právě! a kdyby jo, tak lesklá černá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.