Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Foto v priloze, co s tim ?Kde se da sehnat ta vyztuha?(je hnuta od maleho tukance)Ma nekdo nevyrezlou vyztuhu ?

Jak to ucinne odstranit ?- je to jedine misto na spodku auta ktere je zrezle :-(

post-21431-14109618996982_thumb.jpg

[upravil dne 2/8/11 od VincentCZE]

[upravil dne 6/8/11 od VincentCZE]

Odesláno

Klasická nemoc každé starší 405-ky. Pře měsícem jsem si přitáhl 405 jinak v pěkném stavu a tuhle výztuhu měla taky shnilou. Řešil jsem to tak, že jsem sundal výfuk, co šlo, tak odbrousit a naohýbal jsem si plech a navařil přes výztuhu. Pak jsem ještě celej spodek natřel alkytonem a měl by být klid;)

Odesláno

Mef: oki, presne tohle sem potreboval vedet, akorat ve mne trosku hryze to ze to uvnitr bude reznout porad, no, aspon ze to uz nebude videt, ted me zase hryze ze mi bude reznout podlaha kufru dal :D - ta se bude rezat tak i tak asi :D proste tam nesmi byt koroze !:)

Odesláno

Obrousit, natřít odrezovačem a pak základ a lak. To už z toho nikdy nedostaneš uplně a z toho zapertlovanýho okraje už vůbec ne. Ale vůbec se tim netrap, klidně to nech vyhnít, pěknej pár let to ještě vydrží a dveře snadno vyměníš a seženeš za pár korun i v barvě.

Ještě neni špatný nastříkat vosk na dutiny do těch dveří, ale ten to taky nezachrání.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

JSem slyšel že na spodek auta napadnuty korozí platí natřít narezlé díly olejem a pak přetřít gumoasfaltem.Ten olej tu rez neodstraní ale zastaví její postup ..co si o tom myslíte? Je to realný,nebo blbost? Na prorezle diry to neni .ale na plechy chycene korozí by to stačit mohlo....o ekologii se starat nebudu :D

Odesláno

lepsi pouzit stabilizator rzi, kterej se rzi zreaguje, neplest s odrezovacem, to je trochu neco jineho, dela to napriklad Dinitrol, jmenuje se to RC 800

uz se to tu resilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...