Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...chtěl bych se zeptat jestli je normální že při vyplé klimě,myslím ůplně,když jedu a nesvítí panel tak mi z ofuků letí horký vzduch? Jeto normální nebo mám něco zle přepnuté nebo je tam nějaká závada?Je tam možná takto volba mezi studeným či horkým vduchem?Jezdím s autem první léto a klima byla vždy zaplá a tak sem si toho nevšiml a z manuálu co mám ,to nemůžu vyčíst:( ..........děkuji:)

[upravil dne 30/7/2011 od Béďa]

Odesláno

Urcite to je normalne, pretoze ti ide teply vzduch od motora. Tiez to robi znamemu na P607, takze to povazujem za normalnu vlastnost. Najlepsie to citit pri jazde na dialnici. A naopak, v zime je citit chladnejsi vzduch, ale to si asi nikto kurenie vtedy nevypina :)

Odesláno

Je to bezna vec. Do kabiny prudi naporovi vzduch. Hlavne ked ides rychlejsie. Mozes to odstranit tym ze zapnus vnutorny obeh. Vtedy sa klapka na nasavanie vonkajsieho vzduchu zatvori a nebude sa tlacit vzduch z vonku.

Odesláno

....díky Vám kluci zlatí všem,....já myslel že tam někde může být třeba mechanická klapka na zimní či letní provoz a nevím o ni,.....dík,.....

Odesláno

Taky mě to štvalo, venku např. 17 stupňů, tak jsem chtěl jet bez klimy a pořád foukal teplý. Podivné bylo, že od samého začátku, tedy auto vyhřáté od slunka, ale motor \"studený\". A vzduch nebyl chladnější ani po pár kilometrech, tak jsem vždy nakonec zapnul klimu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...