Dundee Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Ahoj, nemáte někdo nějaký informace nebo manuál s motorem 1.9TD 68kW? Teď jsem to koupil a rád bych se o něm něco dozvěděl. Dík moc. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem Dundee Ahoj, nemáte někdo nějaký informace nebo manuál s motorem 1.9TD 68kW? Teď jsem to koupil a rád bych se o něm něco dozvěděl. Dík moc. Na 405ku ?? Mam. Kam to chces poslat. Hele, co to znamena STDT ?? Citovat
Dundee Odesláno 3. březen 2005 Autor Odesláno 3. březen 2005 STDT je na kufru, ale na malym techničáku je dokonce 2.0 SRDT (ale to je asi blbost, když je to 1905ccm, 68kW). To STDT je zakázková výbava, kterou nemaj nikde v tabulkách, proto je v techničáku a pojistce uvedeno SRDT. Má to všechno v el. (zrcátka, okna, sedačky), kůži, klimu, ale zase to třeba nemá bagy a ABS (toho je škoda- pak to klouže). Pošli mi to na nendan@seznam.cz dík. Citovat
Driver Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 A není to verze SRDT a to \"T\" na kufru je tam jenom proto že to R upadlo a dotyčný sehnal jenom Téčko ? Jinak já mám 1.9 D a v techničáku mám taky napsáno 2.0 tak si z toho nic nedělej Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 nejak mi to nejde, podivej se do mailu....... Citovat
Gotrek Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Když jsem mazlíčka koupil a byl ho přepsat, taky jsem se vracel za úřednicí, že mají v malým techničkáku chybu, že mám 1.9 a ne 2.0. Bylo mi řečeno, že to tak píšou. Jinak výbavu mám stejnou jako Ty, až na tu kůži, ale zase mám ABS. Airbagy ve 405 tuším nebyly vůbec. Citovat
Dundee Odesláno 3. březen 2005 Autor Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem Gotrek Jinak výbavu mám stejnou jako Ty, až na tu kůži, ale zase mám ABS. Airbagy ve 405 tuším nebyly vůbec. To \"T\" je tam v celku- pro Driverův klid. Podle manuálu, co jsem stáhl odtud (bohužel jen pro benzíny) píšou o airbagu všechno (deaktivace, demontáž a opačně), tak z toho usuzuju, že se dávat mohly (ale asi za velký prachy). Nahoře jsem zapomněl napsat ještě vyhř. sedačky(ty jsou el. stavitelný ve všech směrech) a zrcátka. dtyrkas: Už stahuju, dík moc, ale s tím připojením to bude na delší dobu. [Editován dne 3/3/05 Dundee] Citovat
David 106s16 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Ted sem koupil v anglii 405ku a ta ma ridicuv airbag. Ma li nekdo zajem, tak je z k mani i s volantem a vsemi draty a ostatnimi vecmi co je k tomu treba. Tak ted doufam ze to nebude nekomu vadit, ze se tady snazim neco nabizet. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 No to musela bejt zadarmo, aby se to vyplatilo přivézt... Skoro bych odhadl, že TD, a motor je v super stavu A nebo T16? Citovat
David 106s16 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 No jo, TD, a je to na objednavku, pan proste nechce motor ze 406, on musi mit ze 405. No co, ma to mit, jeho motor a turbo a cerpadlo mi da slusne vydelat a jeste mi zbyde par snad pouzitelnych veci. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 By mě teda docela zajímalo, co z 405 mimo motoru, turba a čerpadla jsou ještě použitelné věci Citovat
David 106s16 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 elektrony, prevodovka a zadni naprava, mozna jeste necham poloosy. Zbytek veci pujde na skladku, akorat by to zabiralo misto. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Mít to doma, tak z toho možná nějaké drobnosti ještě schovám, ale jen pro sebe, na prodej už to moc nejni. Pozdravuj na skládce Citovat
Dundee Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 Napsán autorem dtyrkas nejak mi to nejde, podivej se do mailu....... Mám staženo (cca po hodině a půl). Dík moc. Citovat
Driver Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Uf tak to jsi mě uklidnil Jinak toho značení typů a výbavy je tolik, myslím si že se v tom už nevyznaj ani frantíci... Citovat
Dundee Odesláno 5. březen 2005 Autor Odesláno 5. březen 2005 No to bych se ani nedivil. Na pojiš?ovně a u policajtů tuhle výbavu ani nemaj v tabulkách. Čert aby se v tom vyznal. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Pro všechny: http://peugeot405.tollfreepage.com Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.