Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Dundee

Ahoj, nemáte někdo nějaký informace nebo manuál s motorem 1.9TD 68kW? Teď jsem to koupil a rád bych se o něm něco dozvěděl. Dík moc.

Na 405ku ?? Mam. Kam to chces poslat. Hele, co to znamena STDT ??

Odesláno

STDT je na kufru, ale na malym techničáku je dokonce 2.0 SRDT (ale to je asi blbost, když je to 1905ccm, 68kW). To STDT je zakázková výbava, kterou nemaj nikde v tabulkách, proto je v techničáku a pojistce uvedeno SRDT. Má to všechno v el. (zrcátka, okna, sedačky), kůži, klimu, ale zase to třeba nemá bagy a ABS (toho je škoda- pak to klouže).

Pošli mi to na nendan@seznam.cz dík.

Odesláno

A není to verze SRDT a to \"T\" na kufru je tam jenom proto že to R upadlo a dotyčný sehnal jenom Téčko ? :D

Jinak já mám 1.9 D a v techničáku mám taky napsáno 2.0 tak si z toho nic nedělej :)

Odesláno

Když jsem mazlíčka koupil a byl ho přepsat, taky jsem se vracel za úřednicí, že mají v malým techničkáku chybu, že mám 1.9 a ne 2.0. Bylo mi řečeno, že to tak píšou.

Jinak výbavu mám stejnou jako Ty, až na tu kůži, ale zase mám ABS. Airbagy ve 405 tuším nebyly vůbec.

:papa

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Jinak výbavu mám stejnou jako Ty, až na tu kůži, ale zase mám ABS. Airbagy ve 405 tuším nebyly vůbec.

:papa

To \"T\" je tam v celku- pro Driverův klid.

Podle manuálu, co jsem stáhl odtud (bohužel jen pro benzíny) píšou o airbagu všechno (deaktivace, demontáž a opačně), tak z toho usuzuju, že se dávat mohly (ale asi za velký prachy).

Nahoře jsem zapomněl napsat ještě vyhř. sedačky(ty jsou el. stavitelný ve všech směrech) a zrcátka.

dtyrkas: Už stahuju, dík moc, ale s tím připojením to bude na delší dobu.

[Editován dne 3/3/05 Dundee]

Odesláno

Ted sem koupil v anglii 405ku a ta ma ridicuv airbag. Ma li nekdo zajem, tak je z k mani i s volantem a vsemi draty a ostatnimi vecmi co je k tomu treba.

Tak ted doufam ze to nebude nekomu vadit, ze se tady snazim neco nabizet.

Odesláno

No jo, TD, a je to na objednavku, pan proste nechce motor ze 406, on musi mit ze 405. No co, ma to mit, jeho motor a turbo a cerpadlo mi da slusne vydelat a jeste mi zbyde par snad pouzitelnych veci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...