JirkaMTPO Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 daj kľúčik do zapalovania, vytiahni okno tlačidlom úplne hore a podrž asi 5 sekúnd. Možno to pomôže. To už jsem taky zkoušel. Zkusil jsem i odpojit baterii a znovu zapojit a nic. Je to, jako kdyby tam byla nějaká překážka dojede nahoru a ikdyž držím pořád ovladač na okna , sjede okno do zmiňované polohy. Divné je, že po kouskách ho zavřu, musím ale opatrně a přestat cvakat ovladačem hned jak se dovře okno, jinak ba zase jselo. Přemýšlím, že najdu pojistku a vyndám jí - zatím. I tak díky za radu. Citovat
Tango C8 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Mně ostřikovače světel pořád ne a ne fungovat, až jsem vyměnil nápň za letní, najednou ostřikují Občas při zapnutí zadního stěrače přepne palubní počítač a při ostřikování zadního ona vynuluje spotřebu... No kolego, to myslím řešil předseda, myslím to nulování a musel vyměnit páčky (tak cca 15 tis. když máš ESP). Mně blbnou dálkové, mlhovky nejdou zapnout. Teda dou ale sami se vypnou. Když to pár krát zasebou zapnu, tak to pak funguje normálně. [upravil dne 28/7/11 od Tango C8] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Jirka MTPO: Abys dlouho nehledal která to je pojistka tak to je F5, najdeš ji v kastlíku před spolujezdcem. Je společná pro střešní okna a přední boční okna. Je to čtvrtá pojistka počítáno ze strany co tam k tomu lezeš, tedy od zadku auta. [upravil dne 28/7/11 od Bigbadjohn] Citovat
JirkaMTPO Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Jirka MTPO: Abys dlouho nehledal která to je pojistka tak to je F5, najdeš ji v kastlíku před spolujezdcem. Je společná pro střešní okna a přední boční okna. Je to čtvrtá pojistka počítáno ze strany co tam k tomu lezeš, tedy od zadku auta. Moc děkuju. Mám sice celé schéma všech pojistek, ale nemusím díky radě hledat. Díky moc i ostatním za snahu pomoci. Citovat
Mildík Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Mně ostřikovače světel pořád ne a ne fungovat, až jsem vyměnil nápň za letní, najednou ostřikují Občas při zapnutí zadního stěrače přepne palubní počítač a při ostřikování zadního ona vynuluje spotřebu... No kolego, to myslím řešil předseda, myslím to nulování a musel vyměnit páčky (tak cca 15 tis. když máš ESP). Mně blbnou dálkové, mlhovky nejdou zapnout. Teda dou ale sami se vypnou. Když to pár krát zasebou zapnu, tak to pak funguje normálně. [upravil dne 28/7/11 od Tango C8] Tohle mi dělá už od začátku, když zapnu mlhovky, a pak dálkový, tak mlhovky zhasnou, když dálky zapnu jen jako varovný, tak mlhovky svítěj dál. Citovat
marko306 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Mildík, tak to má správne fungovať, čiže ti to ide, tak ako má. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Jirka MTPO: Abys dlouho nehledal která to je pojistka tak to je F5, najdeš ji v kastlíku před spolujezdcem. Je společná pro střešní okna a přední boční okna. Je to čtvrtá pojistka počítáno ze strany co tam k tomu lezeš, tedy od zadku auta. Moc děkuju. Mám sice celé schéma všech pojistek, ale nemusím díky radě hledat. Díky moc i ostatním za snahu pomoci. Tak u mě je to myslím F9 pojistka. Doufám, že až někam pojedu, nezapomenu jí tam vrátit. Citovat
Lionek Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 No kolego, to myslím řešil předseda, myslím to nulování a musel vyměnit páčky (tak cca 15 tis. když máš ESP). [upravil dne 28/7/11 od Tango C8] Fíha, no nic, zadní ostřikovač zatím oželím... Zajímavé je, že to někdy zlobí a někdy ne. Zkusím najít, jak to předseda řešil a jak se mu to projevovalo. Díky za info. Citovat
Tango C8 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 No kolego, to myslím řešil předseda, myslím to nulování a musel vyměnit páčky (tak cca 15 tis. když máš ESP). [upravil dne 28/7/11 od Tango C8] Fíha, no nic, zadní ostřikovač zatím oželím... Zajímavé je, že to někdy zlobí a někdy ne. Zkusím najít, jak to předseda řešil a jak se mu to projevovalo. Díky za info. Myslím že to tady neřešil, jenom mi to říkal, že mu to taky zlobilo, to nulování PC a že měnil páčky proto. Jelikož mi blbou dálkové a mlhovky tak jsem to tak zjišťoval. A jak píšeš, dělá to jenom někdy. Ju, a mně taky nejde zadní ostřikovač. Někde vzádu v kufru je přerušený a teče do kufru. Takže taky \"nestříkám \" vzadu. Hlavně že de vše vpředu [upravil dne 29/7/11 od Tango C8] Citovat
JIRA76 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Anomálie? Aúúúú !!! Já už nechci nic řešit!!! Stále něco opravuji tenhle model my byl četr dlužnej... Dokonce jusem mu na dovolené slíbil že jde z domu. Sorry ale nějak je toho na mne moc a to nemluvím o manželce . Ale taky jednu anomálili mám. V Rakousku v Korutanech jsem na jedné mítné cestě ublížil brzdám. Byl jsem opatrný ale dvě tuny hold udělají své. Když jsem dojel k apartmánu brzdy ztiochli,koukal jsem na ně a níc... A navíc dalších tisíc kilometrů nic... A pak zase... A když jsem brzdil motorem začala varovně hlásit voda . Tak mám ještě ruplou hadici. A to pěkně u turba . Ach jo........ Citovat
třídvířko Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Ahoj.Když jste tu u těch záhad,taky jednu mám.Nedávno jsem jel s rodinou a začala pořádná bouřka,blesky všude.Potřeboval jsem se stavit ještě v podniku,tak jsem zajel na vrátnici,přiložim čipovou kartu,závora se zvedla,tak jsem vjel do vnitř.Zaběhl jsem do kanclu,vzal co potřeboval a letim ven,tam už hotová čina,blesky déšť,průtrž mračen a vystrašená manželka,děti naštěstí spaly.Jedu k výjezdové závoře,stáhnu okýnko,přiložim kartu,v tom prudký záblesk,nevěnuji tomu pozornost,vyjíždim,ale nejde mi zavřít okýnko.Jde co zatažení za tlačítko,tak 1cm na horu,něž jsem ho zavřel,měl jsem úplně mokrou ruku.Přes víkend jezdim,okýnko nechodí,říkám si,že musim asi navštívit někoho kdo mi to opraví.No nic,po víkendu jedu do práce a vjezdová závora nejde na horu,ještě že mě vrátný zná,otevřel mi.Jel jsem tedy k výjezdové a ona se otevřela,což by neměla,ale hlavně,okýnko začalo makat úplně normálně.Od té doby vše ok.Takže asi nějaký výboj pošahal jak čipovku ta elektroniku ovládání okýnka v autě... Citovat
JIRA76 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Jedno Ti závidím !!! Vše se samo opravilo!!! Citovat
marko306 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Ako ja tak pomaly sledujem, ono väčšina vecí nejak sama opraví. Citovat
Dudko Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Neviem či je to anomália, nič nesvieti, nebliká, nepípa, ale mal som taký pocit, že po tej D1-tke som mal lenivšiu akceleráciu, ako keby som vážil raz tolko:myslim Je to len pocit po tej rýchlosti?? Nič sa neprehrialo, nič nebúcha a ani som nič nestratil:D Citovat
golias Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Tak si dneska vylím s malou od doktorky a asi v padesátikilometrové rychlosti po městě se to najednou rozpípalo a napsalo ANTIPOLUTION FAULT. Auto nezdechlo akorát nebyl výkon, zkoušel jsem párkrát zdechnout aji zamknout auto a nic. Tak sem zajel hned za známým co má diag. peugeot a závadu mi vymazal a už to neudělalo. To aby se člověk bál s tím jezdit. Hroznej mimoň to auto. Nemuže to být třeba pal.filtr? Citovat
llug Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 to golias :Mrkni o jednu stránku z5 --ztráta výkonu-- tvoje hláška mě taky trápila snad FAP Citovat
golias Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 jj FAP nemám a na diagnostice to ukázalo reg tlaku paliva (drv). Závadu smazal a ventil pak dle diagnostiky byl v pořádku. Zkusil bych ho vyndat a očistit, ale je tam všude tak zku.....j přístup, že se první mrknu na pal. filtr, ten jsem měnim před zimou. Citovat
linux Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Mě zas před 5 dny zničeho nic nešli zavřít zadní dveře za řidičem.Prostě vždy skončili v polovině a dál nic.Několikrát jsem je zavřel ručně .Pořád nic.Už jsem přemýšlel co s tím budu dělat.Po příjezdu domů asi po 100 km,jsem to ještě jednou vyzkoušel a ejhle,vše fungovalo bez problémů.A funguje dodnes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.