Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hladá sa člen čo robí v peugeote CZ/SK

Recommended Posts

Odesláno

no takle jsem znal jednoho co dělal v peugeotu a doma se tím živil...měl vlastně školení zadarmo,které stojí buchanec...ale nějak už to nevydržel za ty prachy tam bejt a tak už odešel a dělá už sám...a rozhodně bych neřekl,že by poradil jak babka z novinového stánku.Je pravda,že se nesere se serepetičkama třeba jako přema nebo pp205 (myslím tím třeba dia a něco ohledně znázornění na RT3 nebo odplokováni atd. protože to právě dělaj jiní a prostě nemá čas si ,,hrát,,...to není myšleno nějak zle) a nebo jako straki,vyndávání Fapu(on razí teorii když to tam je mělo by to tam zůstat....ikdyž to je na hovno)....ale jak říkám,rozhodně není babka

Odesláno
automechanik z peugeotu ti poradi asi ako babka z novinoveho stanku

ALE NOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!:grr:grr:grr

Vždyť je to v zásadě pravda, kolik jich znáš opravdu dobrejch? Na jednoho dobrýho připadá sto lemplů, co je riziko jim svěřit něco víc než výměnu oleje. Proč myslíš, že jsem se kdysi začal sám zabývat auty? Přesně kvůli takové špatné zkušenosti.

Odesláno

myslím si,že jsme prostě v čechách...musíš mít jako všude hold protekci...prostě v servisu je vždy člověk někdy i lidi kterej-ří to táhne-ou(ty nemehla)a když nejsi ,,znamej,, daj to hold těm kteří se hold na tvém autě učej,tudíž to vypadá tak jak to vypadá...nevědí skoro nic...buď maj zájem a vzdělávaj se a nebo se hold ,,schovávaj,, a stačí jim to co umějí=vyměnit olej

[upravil dne 28.7.2011 od John_Ice]

Odesláno
automechanik z peugeotu ti poradi asi ako babka z novinoveho stanku

ALE NOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!:grr:grr:grr

Vždyť je to v zásadě pravda, kolik jich znáš opravdu dobrejch? Na jednoho dobrýho připadá sto lemplů, co je riziko jim svěřit něco víc než výměnu oleje. Proč myslíš, že jsem se kdysi začal sám zabývat auty? Přesně kvůli takové špatné zkušenosti.

To bych mohl potvrdit, se spoustou mechaniků jsem denně v kontaktu a těch alespon průměrnejch a trošku slušnejch je naprostý minimum..... Taky proto jen tak někomu auto nedávám.....

Odesláno

krasne jste se rozkecali o kvalitach znackovy servisu, ale otazka zustava nezodpovezena :D dela tu nekdo u peugeota v plzni, nebo mam \"riskovat\" a zaject az k Pe.Trovi do Zdib?

Jinak jak uz jsem psal horejc. Nevim, jestli je to tim, ze tam nad tema mechanikama stoji Pe.Tr s bicem a nebo proto, ze uz me tam na prijmu znaji, ale uz jsem tam parkrat auto mel a nestalo se mi, ze jsem byl nestastnej z toho, co mi vratili :) proste maximalni spokojenost a nejakej vasenda mi muze se svym pristupem vlizt na hrb.

Ale chtel bych moc a moc poprosit, kdybychom se mohli drzet tematu, nebot mam sice rezervaci na dlouho, ale nerad bych to resil na posledni chvili :)

Odesláno

to ani nemusi bejt mechanik, staci proste nekdo, kdo by to tomu mechanikovi predal, aby se zbezne mrknul. Precejenom clovek podobnejch veci jako navareny nosniky lip vsimne zespoda. Zvlast, kdyz vi, kam se ma divat a na co se zamerit. Co je normalni a co uz ne. Ja verejne priznam, ze to nevim a nepoznam.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...