švejk Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 spatne zkusenosti z autorizovaneho servisu? Ja si treba na ten Zdibskej nemuzu stezovat Citovat
straki007 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 automechanik z peugeotu ti poradi asi ako babka z novinoveho stanku ALE NOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!:grr:grr Citovat
John_Ice Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 no takle jsem znal jednoho co dělal v peugeotu a doma se tím živil...měl vlastně školení zadarmo,které stojí buchanec...ale nějak už to nevydržel za ty prachy tam bejt a tak už odešel a dělá už sám...a rozhodně bych neřekl,že by poradil jak babka z novinového stánku.Je pravda,že se nesere se serepetičkama třeba jako přema nebo pp205 (myslím tím třeba dia a něco ohledně znázornění na RT3 nebo odplokováni atd. protože to právě dělaj jiní a prostě nemá čas si ,,hrát,,...to není myšleno nějak zle) a nebo jako straki,vyndávání Fapu(on razí teorii když to tam je mělo by to tam zůstat....ikdyž to je na hovno)....ale jak říkám,rozhodně není babka Citovat
pipistrel Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 urcite pracuju v servisoch aj schopni mechanici. len to proste niekedy beru tak ako kazdy ked je v robote. ale vedomosti aj zrucnosti maju. poznam par. Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 automechanik z peugeotu ti poradi asi ako babka z novinoveho stanku ALE NOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!:grr:grr Vždyť je to v zásadě pravda, kolik jich znáš opravdu dobrejch? Na jednoho dobrýho připadá sto lemplů, co je riziko jim svěřit něco víc než výměnu oleje. Proč myslíš, že jsem se kdysi začal sám zabývat auty? Přesně kvůli takové špatné zkušenosti. Citovat
John_Ice Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 myslím si,že jsme prostě v čechách...musíš mít jako všude hold protekci...prostě v servisu je vždy člověk někdy i lidi kterej-ří to táhne-ou(ty nemehla)a když nejsi ,,znamej,, daj to hold těm kteří se hold na tvém autě učej,tudíž to vypadá tak jak to vypadá...nevědí skoro nic...buď maj zájem a vzdělávaj se a nebo se hold ,,schovávaj,, a stačí jim to co umějí=vyměnit olej [upravil dne 28.7.2011 od John_Ice] Citovat
godzila.01 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 automechanik z peugeotu ti poradi asi ako babka z novinoveho stanku ALE NOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!:grr:grr Vždyť je to v zásadě pravda, kolik jich znáš opravdu dobrejch? Na jednoho dobrýho připadá sto lemplů, co je riziko jim svěřit něco víc než výměnu oleje. Proč myslíš, že jsem se kdysi začal sám zabývat auty? Přesně kvůli takové špatné zkušenosti. To bych mohl potvrdit, se spoustou mechaniků jsem denně v kontaktu a těch alespon průměrnejch a trošku slušnejch je naprostý minimum..... Taky proto jen tak někomu auto nedávám..... Citovat
švejk Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 krasne jste se rozkecali o kvalitach znackovy servisu, ale otazka zustava nezodpovezena dela tu nekdo u peugeota v plzni, nebo mam \"riskovat\" a zaject az k Pe.Trovi do Zdib? Jinak jak uz jsem psal horejc. Nevim, jestli je to tim, ze tam nad tema mechanikama stoji Pe.Tr s bicem a nebo proto, ze uz me tam na prijmu znaji, ale uz jsem tam parkrat auto mel a nestalo se mi, ze jsem byl nestastnej z toho, co mi vratili proste maximalni spokojenost a nejakej vasenda mi muze se svym pristupem vlizt na hrb. Ale chtel bych moc a moc poprosit, kdybychom se mohli drzet tematu, nebot mam sice rezervaci na dlouho, ale nerad bych to resil na posledni chvili Citovat
straki007 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 No uvidime kdo se prizna:D:D:D:D:D Citovat
Jooooose-1 Odesláno 28. červenec 2011 Autor Odesláno 28. červenec 2011 Ale no páni, to tu fakt nieje žiaden mechanik s Peugeotu? Citovat
švejk Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 to ani nemusi bejt mechanik, staci proste nekdo, kdo by to tomu mechanikovi predal, aby se zbezne mrknul. Precejenom clovek podobnejch veci jako navareny nosniky lip vsimne zespoda. Zvlast, kdyz vi, kam se ma divat a na co se zamerit. Co je normalni a co uz ne. Ja verejne priznam, ze to nevim a nepoznam. Citovat
švejk Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 s odvolanim na clanek http://auto2.lidovky.cz/clanek_lidovky.php?id_clanek=2494 timto svoji shanku po komukoliv z plzne rusim a vzkazuji do sveho oblibeneho servisu ve Zdibech, at ocekavaji muj telefonat s prosbou o prohlidku vozu Citovat
foxo Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 v Peugeot Hodonin robi Milhaus, teda snad to neni tajne, uz sem cez neho neco riesil... Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 ...co je riziko jim svěřit něco víc než výměnu oleje. zial ani ten olej im nedat vymenit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.