Gargamell Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Ahoj, už podruhé asi za dva mesice jsem vytrousil víčko od dolévání oleje. V životě se mi to nestalo tak nevim co je to za novoty Nemáte někdo nějakou fintu? Dá se sehnat nekde jinde něco, nebo musim originál peugeot. Citovat
kovi Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Ahoj povim ti fintu, co nestojí nic. Kamarád co dělá u Peugeota mi říkal, že ztratim víčko na olej, protože se chvěje ten plastovej okrasnej dekl motoru a ten ho vyklepne ven. Přeber si to podle svého uvážení Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 kovi, takže jaké je resume? Kryt pryč nebo ho mít všemi čtyřmi matkami přišroubovaný? Citovat
stanko.z Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 ja som pod tie uchytky krytu motora dal tenke gumene podlozky a kryt drzi jak pribity a hybe sa minimalne a vicko oleja sa nepohlo ani o milimeter. Citovat
Přema Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Přesně tak , vše dělá volný kryt motoru.......vyměnit silenbločky na krytu a bude na chvíli pokoj..... Citovat
mirdaa Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Tohle už mám také vyřešené,měl jsem všechny čtyři silenbloky natržené a v Peugeotu za ně chtěli nekřesťanské peníze.Koupil jsem je na oktávku (á 47 Kč) s oboustranným šroubem.Sice jsou maličko nižší,ale pomohly dvě velkoplošné podložky a nahoru samosvorná matka.Teď kryt motoru sedí jak p...l na hrnci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.