Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, vo Februari mi menili v ASO komplet lave predne svetlo. Vcera mi odisiel xenon (ten nemeneny). Ale nesignalizuje mi to v aute spalenu ziarovku. Ma to tak byt?

Dalsia vec je ze som cital ze pri vymene sa maju menit obidve naraz lebo stara odide skoro. Ze vraj je tam aj nebezpecenstvo 85% ze ak sa jazdi len s jednym tak tam moze odist nejake trafo alebo co a naklady su potom vysoke.

Poradte prosim o tej signalizacii ci je to normalne a ci bude OK ak zmenim teraz oba xenony naraz (aj ten z noveho svetla). Vopred dikes. :papa

Odesláno

Signalizácia niekedy blbne aj na obyčajných žiarovkách, veľmi by som tomu nevenoval pozornosť. Pokiaľ bolo menené komplet aj s novou výbojkou tak by som ju tam nechal a menil len vyhorenú.

Odesláno

Dikes Another. Ale nemusim cakat ze za dalsie tri mesiace odide ta prva? Dost som o tom cital a vsade tvrdia ze na xenonoch je ovela vacsia pravdepodobnost ze odidu. Mimochodom zatial sa to potvrdzuje. Kedysi som zmenil jednu parkovacku W5W. Za mesiac som uz menil obe naraz lebo jedna zhorela. Odvtedy OK. Teraz po zmene celeho svetla, po mesiaci v prdeli W5W, tak som zmenil obe na nove, zatial OK. 4 mesiace neskor xenon v prdeli. Takze nieco na tom asi bude.

Odesláno

Podle mě je to kravina nebo spíš pastička na lidi, aby si koupili rovnou dvě výbojky. Před rokem mi taky odešla v jednom světle (PP nic nehlásil jako tobě, což jsem se divil, když řve kvůli každé ptákovině), koupil jsem jednu a doteď nebyl žádný problém. Jedině může být problém v tom, že se výbojka časem vypálí a změní trošku barvu oproti té nové, ale u mě se nic takového nekonalo (dal jsem tam D2S Osram z AutoKelly), obě svítí stejně, takže bych se toho nebál... :papa

Odesláno

Podle mě je to jedno a Philipsem nic nezkazíš, standardně by měly mít všechny stejnou teplotu barvy světla (6000K), hlavně tam nedávat nějakej šmejd z Číny... :)

Odesláno
Určo D2S......ale podle mě tam budeš mít PHILIPS a nebo OSRAM

tak tak

AUTOKELLY

reflektorová výbojka D2S 35W OSRAM

Objednací kód: OS 66040 1595,- MOC / KS

post-19152-14109618848032_thumb.jpg

[upravil dne 24/7/11 od pp205]

Odesláno

dobre by bolo keby bola Philips. Ako som pisal v Polsku mam moznost ju kupit za 200PLN.

Este raz otazka. Ked dam dole zadny kryt v svetle, uvidim vyrobcu na ziarovke bez problemu alebo treba kombinovat daco? Nechcel by som daco pobabrat. Este raz dikes. :papa

Odesláno

a jak to víš,že je to výbojka a né trafo??mě to přestalo svítit a taky mi nic neříkalo,že mi nesvítí světlo ...bylo to startovací trafo...nechci strašit,ale může se stát cokoliv.

Odesláno

..čínu určite nie ale tie OSRAM tie sú už dosť drahé napr. Autokelly 100 Eur/ks to je dosť. :o

Ale tie Philips vychádzajú na nete okolo 40 Eur/ks čo je lepšie ale do 30 E. by bolo ideálne :super

A čo montáž zvládnem to urobiť sám, lebo všade strašia, že to je náročné.

Na čo si mám dať pri výmene pozor?

DIk

Odesláno

..no myslím, že trochu zručný som nakoľko aj v práci sa často musím zaoberať mikro mechanikou. Len by mi pomohol krátky postup lebo som to ešte nerobil.

Ako to, že u Vás tie Osram v Autokelly vychádzajú o dosť lacnejšie - ako som písal u nás sú za 100 Eur/ks

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...