Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K Tý 206ce trefený zezadu bambají - v titulku u fotky je nápis Když zastaví blbec na kolejích a s tím prostě nemůžu souhlasit. Dost často se totiž do podobné situace dostávám i já, a to tak, že při odbočování vlevo najedu na koleje, abych uvolnil pruh těm, kteří neodbočují a jedou rovně (samozřejmě pohledem do zrcátka zkontroluju, že se tramvaj neblíží). Protože však z protějšího směru je většinou trvalá kolona aut, stojím na kolejích i několik minut, během nihž zhusta přijede vytrvale zvonící monstrum, jehož pilot se domnívá, že nasadím křídla a přes tu protijedoucí kolonu se ladně přenesu. Když tedy těm protijedoucím autům padne červená, já v klidu odbočím a hle, cinkající obludárium obsazeně několika desítkami neviných pasažérů projíždí jednu z největších pražských křižovatek na červenou (pro pražáky - jedná se o odbočení do Letenského tunelu z Letenského náměstí). Domnívám se, že tramvaják není všemocný a že i pro něj platí stejná pravidla, tzn. že stojí - li na kolejích překážka a on nemůže bezpečně projet křižovatkou, musí holt zastavit na semtamfóru a na další čočky si počkat.

Další věc, kterou mě tramvajáci neskutečně pruděj je to, když tramvaják odbočuje vpravo, auta ho samozřejmě pustí, on však nedokončí odbočení a pustí tramvaj jedoucí proti němu (z vedlejší odbočuje vlevo), za to bych snad i bral papíry - i když on ten švec vlastně ani nepotřebuje řidičák, jemu stačí jen jakési oprávnění k řízení kolejových vozidel - a pak si k takovým volům sedněte!!!!!!!!!!!

Odesláno

já si musím koupit ten zvonek do auta! už to plánuju dlouho.. sou situace kdy to prostě nejde jím uhnout, chci na ně taky zacrrrrrrrrrnkat...

nevíte kdo to v brně prodává?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...