Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mobyho P306-2.0HDi aneb jak řikaj kámoši:hodně dobrej insajd-máme po STK a vše je OK

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

včeara úspěšně proběhla technická, takže vše v pořádku. pár ačkových závad se našlo ale nic strašnýcho. Na dva roky mam opět pokoj:roker:roker

Odesláno

Mám dotaz jelikož mam prasklou manžetu na pravý poloose tu hned za těhlicí, koukal jsem do autokelly ale maj jich tam nějak moc. Každá rada dobrá díky.

Odesláno

Díky, podle toho co jsem pochopil(rozměrů) může i tohle, ne?GO T661471B pač ty Febi je počet kusů 2. a to já nechci

[upravil dne 15/3/13 23:32 od Moby89]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tahle repubika je fakt saigon, ráno přijdu k autu a koukám že mi někdo sloupnul přes půlku srazových samolepek, buď to byl zloděj ekolog nebo je bral na svoje auto, pač se nikde kolem neválely, nejvíc mě mrzí Kokořínská z 2011:roker

Odesláno

No tak to je pěkný. Písni Pe.Trovi, třeba nějakou vyhrabe. Myslím, že při stěhování jsem u něj viděl tu z roku 2012 :myslim

Odesláno

Jo lidi jsou kkti,když jsem je měl a dával na minulý auto (405)ze srazů tak mi jednou jich pár taky někdo ,,oloupal\" a nepochopil jsem důvod proč.

• O 3 roky později...
Odesláno

Hnusný kola, nárazník dodnes bez laku, zadní sklo samá blbolepka .. :nevim  No, když se to někomu takhle líbí ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...