aaamilan Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tady je to vlákno, sice staré ale je,buď bych v něm pokračoval nebo udělal nové. Ten držák jsem koupil v autodplnkách před dvěma lety a nešlo mě to nikde dát, tak jsem to hodil do šuplete a ted se to hodí:-) jinak to mají skoro všude v autodoplnkách,nebo jsem to viděl i v supermarketech v oddělení pro auta:-) Citovat
kindercamion Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 aaamilan...Super!:potleskAle nemaš to moc vzadu?Nevadí to při otevíraní dveří?...navod pro další.....držák se trochu upraví... Citovat
kindercamion Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 A pak se v krytu kliky v místě držaku kryt upraví tak aby dobře dosedl(osazení jde udělat nožem). Citovat
aaamilan Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 aaamilan...Super!:potleskAle nemaš to moc vzadu?Nevadí to při otevíraní dveří?...navod pro další.....držák se trochu upraví... Jo jo už jsem to posunul, při jízdě kluk zjistil, že mu držák vadí při otevření. Tak jsem to posunul dopředu a je to v pododě. Díky Citovat
dusan2 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 [upravil dne 20/7/11 18:30 dusan2] Citovat
Czedisonek Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Jinak ale můj držák na nápoje je multifunkční, umí i řadu jiných věcí Citovat
aaamilan Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Jinak ale můj držák na nápoje je multifunkční, umí i řadu jiných věcí A jaký máš? Citovat
aaamilan Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Tak to máš úplnou pravdu, ta je opravdu multifunkční:D:D Citovat
aaamilan Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 oddie, zajímavej držák, co to je zač? a jak to máš přidělaný? Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Nevím, to už tam bylo, zatím jsem to nezkoumal. Citovat
Czedisonek Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Mně by se líbilo to rádio, akorát by mohlo být s nápisem Citroen, a né Peugeot Ale vážně, takový rádio bych rád, protože já mám jen na kazetu, herr Oberleitner šetřil na muzice Tak kdyby někdo věděl, dejte pls vědět..... díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.