Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Takze oni ti tam dali druhe bsi a bezi to???

Ne dali tam celou sadu z jineho auta BSI,ŘJ motoru,klíče a šlo to ale teď neví co přesně nefunguje

1/mám koupit nové BSI čisté

2/pokud to nebude ono tak ŘJ motoru

jako tak to je tak težké zjistit co je špatné??????????

Odesláno

Neni to tezke zjistit.

Normalne jsem zvedavy co borci udelaji.

Nakonec to bude v packach......

Kdyz jsem s nim mluvil poprve pres tebe tak se nemohl ani poradne vymacknout co presne na diagnostice dela.

Sakra co to tam jsou za borci.Delaji spis ostudu.

Mesic rozebiraji auto a nevedi konecne zapnout palici?

Stve mne to taky z duvodu ze jsem tam poslal bsi a neni to nic levne.....

Dam jim to tam jak naservirovane a stejne nedokazou s tim hnout , tak to uz vidim spis na vymenu jineho clanku nez nejakeho pocitace v aute.

Odesláno

Takze konecně po dvou měsících je auto pojízné:D:D:D:D:D

Závada byla v BSI jednotce je tam nová origo jednotka a auto jede.

Zároveň se tímto na 99% procent loučím s tímto forem protože Peugeot 407 SW 2.00 HDI u mě totálně propadl jako auto.

Neříkám tím že všechny 407 jsou špatné auta ale ja mám prostě kus co se bude jen srát a žrát peníze a nic jiného za necelý rok provozu jsem dal do auta skoro 50.000 ,- Kč a to pořizovací cena byla jako dnes již nové auto.

Auto je to krásné i dobře vybavené ale zpracování je horší a podle toho co tu každý den čtu za závady co se komu stalo je to prakticky to stejné takže závady u těchto aut se opakují a jsou pořád dokola a je jedno jaký je to rok jaký je to stav a to svědčí taky o jedné věci že tyto auto jsou hodně poruchový.

Měl jsem již řadu aut ale toto auto bohužel pohořelo.

Je to taky hlavně předchazejícím majitelem a benevolencí našich organů že sem tahají z venku auta která jsou stočená min o 100 000 km a bohužel človek to nemá šanci poznat pokud to dělá člověk který to umí.

Jinak pozor na firmu dovozy.cz od te pochazí auto k auto jsou všechny papíry co má a nemá najeto jaká byla a nebyla oprava atd.servisní knížka a jak je vidět papír snese všechno.

Pokud jsem se někoho dotknul tak sorry ale radši pujdu do obyčejné Octavie combi která dnes v základu stojí okolo 250.000,-ale budu mít klid a vzhledem k tomu že mám doma dvě děti jedno malé nebudu mít obavu kde mě zase Peugeot nechá stát na silnici.

Takže to je tak asi vše ale za mě na závěr toto auto bych nedoporučil a budu na něj špatně vzpomínat hodně dlouho.

Odesláno

Ono je to trochu jinak. Laďa tím chtěl říci, že na všech fórech lidé chtějí radu s nějakým problémem. Takže to pak vypadá, že určité auto má jenom problémy. Kdo nemá problém většinou nepíše, neboť nemá o čem. Zkus se podívat na jiná fóra a uvidíš, že by jsi si vlastně nemohl koupit žádné auto, protože všechna mají problémy.

Odesláno

To jo to neberu že ostatní auta nemají problémy ale problémy druhu tam něco prasne opotřebením nebo provozem to beru,ale aby na autě který má čtyři roky začala odcházet elektronika,spojka,dvouhmota atd.

to není moc běžná věc .

Ale jak sem řekl já to nikomu nevnucuju a neberu ale myslím si že v mém případě by na tuto značku zanevřel každý.

Prostě jsou dobré kusy a špatné kusy tak to je

Odesláno

V tom s tebou souhlasím, asi jsi měl smůlu na kus. Myslím, že je nás tady řada se 407mou kteří jsou spokojeni. Samozřejmě problémy se vyskytují, ale není to nijak kritické.

Odesláno
ale ale tak přece jeden urženej co nesnese kritiku na Peugeot

V tom případě ale už nechoď a neregistruj se na žádný stránky autoklubu.:papa

Nejsem uraženej. Jen jsem to myslel tak jak to napsal výše HonzaZ. Mě je jedno co si koupíš.

Odesláno
To by mne zajimalo jak dopadlo BSI ode mne??

Co s nim provedli.....!!!!

A samozrejme asi to dulezitejsi (samozrejme pro mne) co ja s nim budu ted delat?

neviem čo s ním budeš robiť, ale viem že už 4-krát v priebehu posl roka si sa sľúbil že prídeš, a zatiaľ len vieš dobre tu vykecávať

Dodržuj pravidla fora.....děkuji moderátor

5.Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

[upravil dne 24-7-11 od Přema]

Odesláno
To by mne zajimalo jak dopadlo BSI ode mne??

Co s nim provedli.....!!!!

A samozrejme asi to dulezitejsi (samozrejme pro mne) co ja s nim budu ted delat?

To já nevím ale každopádně nefunguje nebo spiš nefungovalo dal jsem ho zkoušet ješte jinde kde dělají jen jednotky stálo mě něco a tam mě řekli že je špatně udělané že jsou v něm jestě svazky z předchozího auta a proto nefunguje a ani nemůže fungovat.

Ale dal jsem tam i to druhé co mám a to funguje:aut:aut akorát je na jiné auto

Odesláno

ne ne oni s ni nic nedelali jen je dali do auta a to bylo cele byl jsem u toho kdyz ju tam daval jsem ti to uz rikal jen ji pripojil a nic to je vsechno nic s ni nedelali pak tam dali nove BSI auto jede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...