Bimbo Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Tak jsem koukal na stránky ACI.cz páč potřebuju přední nárazník.Myslel jsem si že budou všechny nárazníky na 205kách stejný a? už je to nafta,benzin bo jinej rok výroby.Ale asi jsem se spletl.Nevíte někdo co je v nich za rozdíly,teda kromě GTI a těch barevnej líšt kterou já mám stejne v chromu.Myslim třeba jestli tam neni změna uchycení bo něco podobnýho abych to pak nemusel bastlil,dikes. Citovat
olda Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Nárazníky by měli být stejný,akorát GTI je po stranách kratší kvůli lemům na blatníkách,jinak uchycení je stejný. Citovat
Crack Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Kdeže?Potřebuju ten spojler s na mlhovky z GTI a nemůžu ho sehnat:((( Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 Napsán autorem Crack Kdeže?Potřebuju ten spojler s na mlhovky z GTI a nemůžu ho sehnat:((( Na aci.cz - zkus mrknout sem: http://www.aci.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=647 Citovat
zoby Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 co jsem si všiml tak gti a normální 205-ky mají jiný uchycení předního nárazníku k blatníkům... normální ho mají čistě přes šroub. gti má v blatníku na šroubu takový gumový čep a na nárazníku je přišroubovaný kousek nějakého profilu, který se navleče na ten gumový čep. je to pěkně vidět na obrázku v katalogu ND je to asi proto, že se počítá že gti-čko každou chvíli někdo někam pošle, tak a? se při drobném ?ukanci neohne blatník... Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Uchycení nárazníku obyč i GTI 205-ky je naprosto stejné, v ničem se neliší. GTI nárazník má pouze kratší konce, a díry pro lemy, jinak je stejný. Citovat
Holly Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Už poněkolikáté tady na diskuzi vidím zmínku o katalogu ND. Kde se to dá sehnat? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.