Mojo2 Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 tak diky lidem zde na foru konecne dodelan tempomat kluci dik Citovat
Biliboy Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Tak to Ti gratulujem... Kolko Ta to nakoniec stalo? Citovat
Mojo2 Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 no bylo to za dobry penize, do 1700 jsem se vesel, je to jen tempomat bez omezovace Citovat
Biliboy Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Ked to je aj s packou tak to je super cena... Sa hovori ze zarobene...:D:D Citovat
IceBee Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Ty brďo, 1700 paráda, já teď přemýšlím, jestli do toho ty 3000 co by to stálo u nás dám, nebo nedám Citovat
jaydeep_peta Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Ty brďo, 1700 paráda, já teď přemýšlím, jestli do toho ty 3000 co by to stálo u nás dám, nebo nedám Dej dej, mě to loni stálo lehce přes 3, a je to fakt super věc... občas to zapínám i ve městě :D A až budu mít nějaký jiný auto a náhodou bez tempoše, tak budu zase hledat možnost, jak ho dodělat :-) Citovat
IceBee Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Pěkně mě lákáte, tak to asi prubnu, jesti to do mýho půjde dát. Zkoušel jsem psát tady v Brně dvěma koncesionářům - Famko a RM servis a Famko mi to neudělá - jak už zde bylo zmíněno- \"Vzhledem k bezpečnosti\" mi to neudělají. RM servis odepsal, že se mám stavit a zkusí to, když budu mít zájem. Cena 3000Kč, tak asi nachystám pokladničku a prubnu to, když to chválíte Citovat
jaydeep_peta Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 To je jasný! Navíc až tempomat mě naučil jezdit po dálnici míň jak 160, bez něj sem toho nebyl schopnej Ale když ho zapneš, dáš nohu z plynu, tak ti to pak tak strašný nepřijde Citovat
IceBee Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 No vzhledem k tvému motoru se těm 160ti nedivím Já mám \"jen\" VTi 88kW. Brácha má tempík a je pravda, že to má přesně jako ty, zapne tempomat a jede klidně 110, vypne a jede minimálně 150 Citovat
Biliboy Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Pěkně mě lákáte, tak to asi prubnu, jesti to do mýho půjde dát. Zkoušel jsem psát tady v Brně dvěma koncesionářům - Famko a RM servis a Famko mi to neudělá - jak už zde bylo zmíněno- \"Vzhledem k bezpečnosti\" mi to neudělají. RM servis odepsal, že se mám stavit a zkusí to, když budu mít zájem. Cena 3000Kč, tak asi nachystám pokladničku a prubnu to, když to chválíte Ked ti to v RM nepojde tak sa stav u mna v Trnave tam to pojde..:D:D [upravil dne 17/3/12 11:16 od Biliboy] Citovat
IceBee Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Děkuji za nabídku, budu na to myslet Škoda, že jsem na to nekoukal minulej rok, byl jsem kousek od Trnavy - výlet Citovat
jaydeep_peta Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 No vzhledem k tvému motoru se těm 160ti nedivím Já mám \"jen\" VTi 88kW. Brácha má tempík a je pravda, že to má přesně jako ty, zapne tempomat a jede klidně 110, vypne a jede minimálně 150 No s VTičkem jsem jel a jede taky pěkně, takže i v něm bych tempoš potřeboval Jedu vždycky jednu cestu v klídku a pak na zpáteční cestu tempoš ani nezapínám A za obě cesty pak vyjde i dobrej průměr spotřeby vaclavka83 ohodnotil 1 Citovat
matii Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Nebudete asi věřit, ale pokud jedete ve městě po naprosté rovině, dáte tam pětku a tempomat na 50 Km/h, auto \"žere\" kolem 3,5-4 litry /100Km a přitom motor nestrádá. (u 1.6 VTi 88kW). Jinak Teplice - Jesenice na tempomat 5,5l/100Km Citovat
jaydeep_peta Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Já jel jednou s pomocí tempomatu Jablonec - Görlitz za 5,7 a to sem jel sice v klidu, ale furt rychlejc než předpisy dovolujou zpátky už ale za 8 Citovat
kocak84 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 čau lidi, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží tempomatu do auto s motorem Start-stop. Dnes jsem byl v orig. servisu Peugeot (AV Car), kde mi řekli, že dodatečná montáž možná je (cena 3500,-), ale že se to povede tak na 70 %...elektrikář si vzal auto do parády, udělal diagnostiku, všechno OK, takže mi řekl, že to namontovat půjde, ale po hodince za mnou přišel, že bohužel :-( prej všechno fungovalo, na displeji se normálně tempomat zobrazuje, ale problém je v systému START-STOP, že to s tím nějak nespolupracuje nebo co..kdyby někdo vědel co s tím, budu moc rád...díky, H. Citovat
jaydeep_peta Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 čau lidi, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží tempomatu do auto s motorem Start-stop. Dnes jsem byl v orig. servisu Peugeot (AV Car), kde mi řekli, že dodatečná montáž možná je (cena 3500,-), ale že se to povede tak na 70 %...elektrikář si vzal auto do parády, udělal diagnostiku, všechno OK, takže mi řekl, že to namontovat půjde, ale po hodince za mnou přišel, že bohužel :-( prej všechno fungovalo, na displeji se normálně tempomat zobrazuje, ale problém je v systému START-STOP, že to s tím nějak nespolupracuje nebo co..kdyby někdo vědel co s tím, budu moc rád...díky, H. Na to můžu říct jediné... zahodit ten dmntní systém SS ;-) Citovat
penca Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Nechal jsem si dodělat tempomat v servisu Peugeot-páčka 1800 ,montáž a naprogramování asi 900,nemám ale plynový pedál vybavený pro omezovač,takže jenom klasický tempomat,ale funguje OK. Citovat
birnes Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ja jsem byl u Domanskeho ve Zdibech maji nejakou stalou akci za 2800,-. Vse OK za pul hodky hotovo. Sice nemam start stop,ale zkusil bych to. http://www.domansky.cz/novinky-a-akce_akce-a-slevy Citovat
kocak84 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Díky za tip..zkoušel jsem volat do dalších autorizovaných servisů vč. Domanského ve Zdibech, většinou mi řekli, že to montovat umí, ale když jsem se zeptal, jestli mají zkušenosti s eHDi motorem, tak jsem narazil. Ve Zdibech se sice divili, že to zrovna se STT nefunguje, ale nechal jsem jim kontakt, kdyby se jim to náhodou povedlo do STT namontovat, tak ať se ozvou...sem na to zvědavej, do tý doby si koupím cihlu na pedál a bude to :-) [Edited on 30/7/12 09:42 by kocak84] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.