johnypt Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Spôsobuje niečo zohnutý disk ale len trošku ani to nevidno, len pri vyvazovani mi povedal ze je trošku zohnuty ... Tak sa chcem opytat ci to vadi alebo nie? ... Citovat
P607Olda Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 No, na 406 bývá rezerva dojezdovka. Jestli je to plecháč, tak zkus sehnat z vrakáče jiný, cena je do 400. Oprava kladivem je možná, ale nebudeš mít ten pocit klidu, že to běží rovně. Na zadní nápravě bys to asi nepoznal - minule jsme měli na Espacu výchylku tak 5 mm, jeli jsme 1000 km rychlostmi kolem 100 km/h a nic nebylo poznat, dokonce ani na vzorku se nic neprojevilo (křivé kolo jsem poznal až potom při přezouvání). Ale jak říkám - klid duše je to hlavní, takže vyhodit a sehnat jiný disk. Al disky se rovnají, ale zase ty náklady - než tam dojedeš, demontáž, montáž, rovnání, vyvážení a je to 800. Takže zvaž, zda nesehnat jiný. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 taky jsem byl překvapený,když Olda psal o té dojezdovce--mám opačnou zkušenost,pár 406tek jsem už viděl a žádná neměla dojezdovku...,je pravda,že no byly většinou nafťáky, možná ji měly benz. šestiválce já mám origo normální rezervu:) Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Já dokonce dojezdovku sháněl po vrakáčích pro kamaráda s LPG... koukali na mě dost divně ... mám plnohodnotnou, co je běžný nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.