Valecek Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Nevie niekto o stresnych nosicoch? rad by som skraslil svojho milacika, jasne ze za normalnu cenu
marko306 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Nevie niekto o stresnych nosicoch? rad by som skraslil svojho milacika, jasne ze za normalnu cenuStrešné nosiče sa veľmi ťažko zháňajú. V ZM boli na vrakovisku dva páry a každý pár pošiel za 100 eur, bežne idú okolo 200 eur. Okrem toho musíš mať na streche koľajnice na ne.
Jirka 807 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 koupil bych levou krytku ostřikovače světlometů kdyby někdo měl
JIRA76 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Na to se vyprdni! Zase Ti ji ukradnou... A stojí majland! Já si je nakonec vyrobil a už je nikdo nekrade :-)
Tango C8 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Na to se vyprdni! Zase Ti ji ukradnou... A stojí majland! Já si je nakonec vyrobil a už je nikdo nekrade :-) Vyrobil? Z plechu?
teret Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Ahoj nevím kam s tím tak to dávám sem. Potřebuju vyměnit pravé zrcátko u svého stroje. Jaká je rozumná cena bazarového ? Jinak to vypadá, že je potřeba vyměnit veškeré plasty, včetně pastu té nohy co drží zrcátko na autě, taky se tam kousek ulomil a samozřejmě i zrcátko jako takové. Jinak sklápění funguje a el. ovládání po velice letmé kontrole taky. Díky za všechy podněty a nabídky.
JIRA76 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Ahoj nevím kam s tím tak to dávám sem. Potřebuju vyměnit pravé zrcátko u svého stroje. Jaká je rozumná cena bazarového ? Jinak to vypadá, že je potřeba vyměnit veškeré plasty, včetně pastu té nohy co drží zrcátko na autě, taky se tam kousek ulomil a samozřejmě i zrcátko jako takové. Jinak sklápění funguje a el. ovládání po velice letmé kontrole taky. Díky za všechy podněty a nabídky. I kdepak z plechu! Z plastu. Vypadají dost verně jak nové...
Tango C8 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Pánové, potřeboval bych háček roletky. Podařilo se mi ho \"opět\" urvat. Máte někdo navíc? Stačí jeden, když budou dva bude to jenom dobře. Děcká vždy nechaj vzádu roletku blbě upevněnou a vždy tu část víc dozádu, takže když se dveře otevírají, tak se to zasekne a pomalu urve dveře. V lepším případě se dveře zastaví, v horší to urve celou roletku. Kdyby někdo měl háček , dejte vědět.
Sagic Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Kontaktuj člena ivannk, nabízí je o několik příspěvků výše, taky jsem ho od něho bral:mrk
jirinahuf Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 ahoj lidi.Sháním ÄLU KOLA 15 NEBO 16 ?? Měl by někdo doma a chtěl mi je prodat ?? Všem děkuji Nejlepší by byli originály ale ty se špatně shání dík dík:papa:D:papa:mad:
bajza206 SW Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Na co scháníš 807 nebo C8 na vrajáčích jich je poměrně dost
jirinahuf Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 sháním na 807.Jsem z Prahy a tady moc vrakáču na peugeoty není.Objezdila jsem jich pár ale nikde nemají díly na 807.Jedině smrk ale tam se mi moc nechce ,už jenom kuli referencím.
jirinahuf Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Tak o tomhle vrakáči jsem ještě neslyšela.Už jsem jim napsala takže MOC MOC DĚKUJI. Kdyby ještě někdo věděl o nějakém dobrém v Praze nebo poblíž tak předem moc děkuji .
HonzaZ Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Tak o Mratíně jsem nevěděl. Co znám spíše v okolí Prahy jsou Sluštice, Vojkov, Kladno, Kostomlaty nad Labem a teď mě už dál nic nenapadá.
Tango C8 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Kontaktuj člena ivannk, nabízí je o několik příspěvků výše, taky jsem ho od něho bral:mrk Dík, to jsem přehlídl. Napsal jsem mu
Jooooose-1 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Keby niekto chcel tak ponúkam na bazoš.sk zimné gumy na predaj http://auto.bazos.sk/inzerat/13258234/4x-Vredestein-wintrac-xtreme-21560R16-6mm-dezen.php Na cene sa dá dohodnúť
Pe.Tr Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 kdyby náhodou , scháním pro tchána pravou roletku do šoupaček. díky za nabídky do sz.
Recommended Posts