Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám v nerezovým rámečku, síla asi 3cm...dávám ho na ten kulatej gril a pod tím topím briketama...vyselektoval jsem, že je to pro mně nejlepší, nemusím přikládat. Griluju na tom pořád, mám ten kámen asi 4 roky, prasklej je asi na 10ti místech a nevadí to, ten rámeček to podrží. Kdesi jsem četl, že čím tmavší kámen, tím lepší a oheň by pod to prej přijít neměl. Nicméně hodně lidí...i viz tady...pod tím normálně topí a nic se neděje. Ale já mám gril přikrytej celej tím kamenem, tak z toho důvodu ty brikety. zatopím dřevem, potom nasypu brikety, nechám je rozhořet, dosypu druhou várku a položím kámen. Do půl hodky se na tom dá grilovat a vydrží to horký tak 3 hodiny.

Odesláno

Mám rozměr tuším 40x30 a 50x30 od každýho dva kusy ale přesně to nevím. Ty větší má zamluvený MK405 To by si jel jen kvůli těm šutrům do Prahy? Mám teď dovču a v Praze se budu pohybovat.

Odesláno

50x30(vis obr.nahoře) už mám a ten 40x30 by se mi hodil do krbu:myslim

Když jezdíš do Jihlavy,tak asi po dálnici,já bydlim v Humpolci:)

[upravil dne 3.7.2011 14:51 vendi.stejskal]

Odesláno

takže bych si ho mohl zamluvit až pojedeš kolem?Akorát mám docela blbou praconí dobu,dělám skoro furt a různě,takže nevim dopředu jakou směnu budu mít třeba ve čtvrtek,jako pondělí jdu na odpolední a na svátky zase ranní

[upravil dne 3.7.2011 14:57 vendi.stejskal]

Odesláno

pro punkace..... Ještě nevím kdy budu v Praze. Jinak jsem tam pořád ale teď mám dovču a jsem v Jihlavě a nevím kdy tam přijedu. Nebylo by to lepší až ten příští týden? A nebo Ti pošlu tel. a domluvíme se. t. 607701356

Odesláno

Dělám do půl čtvrtý ve Vinoři tak když bych věděl že přijedeš tak bych si vzal auto jinak jezdím sockou.

Držte se tématu a předání si domluvte přes SZ. Díky Béďa - moderátor

[upravil dne 3/7/2011 15:53 Béďa]

Odesláno

kvli pnuti nerezovy ramecek mirne volny.... pod kamen do ramecku vsadit aspon 1cku medeny plech.... rozvede teplo a kamen tolik ci vubec (podle typu kamene) nepraska....

pod tim topit normalne drevem po celou dobu grilovani...

Odesláno

Vendi, pěkně to máš udělaný, jen nechápu proč máš ten itong tak nesouměrně poskládanej?? Na to bych se nemohl dívat:D:aut

PítrR: Nevím co je to za kámen, za druh žuly, ale posílá nám to fa Botech za Švýcarska, je to taková velká kostka, váží 1365kg, používáme to jako závaží do mašiny, a jelikož je to na pohledové straně, tak chcou aby to bylo z něčeho pěknýho, proto žula. Teď jim na montáži jedna kostka spadla a roh se ulomil, tak jsme to dali jednomu kameníkovi, že nám z ní udělá pár desek a zbytek si vezme on na náhrobky:D

Každopádně jsem četl, že čím tmavší tím kvalitnější, a tahle je témeř černá, tak si myslím že by mohla vydržet:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...