PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Pohybuju se často po trase Praha Jihlava. A Ty bydlíš kde? P. Citovat
Hadra Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mám v nerezovým rámečku, síla asi 3cm...dávám ho na ten kulatej gril a pod tím topím briketama...vyselektoval jsem, že je to pro mně nejlepší, nemusím přikládat. Griluju na tom pořád, mám ten kámen asi 4 roky, prasklej je asi na 10ti místech a nevadí to, ten rámeček to podrží. Kdesi jsem četl, že čím tmavší kámen, tím lepší a oheň by pod to prej přijít neměl. Nicméně hodně lidí...i viz tady...pod tím normálně topí a nic se neděje. Ale já mám gril přikrytej celej tím kamenem, tak z toho důvodu ty brikety. zatopím dřevem, potom nasypu brikety, nechám je rozhořet, dosypu druhou várku a položím kámen. Do půl hodky se na tom dá grilovat a vydrží to horký tak 3 hodiny. Citovat
punkac Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Pítr: jé, mě by se taky jedna šikla, přijel bych si do Práglu nebo do Příbrami pošli mi pls cenu do SZ Citovat
PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Třeba 300 kČ?? Ale náchod je trošku z ruky. Soused dělá Mesengerra tak že bych mu to dohodil???:D Citovat
punkac Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 300 kč beru můžu si jednu rezervovat? co děláš o svátek? Udělal bych si výlet:) Citovat
PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Mám rozměr tuším 40x30 a 50x30 od každýho dva kusy ale přesně to nevím. Ty větší má zamluvený MK405 To by si jel jen kvůli těm šutrům do Prahy? Mám teď dovču a v Praze se budu pohybovat. Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 50x30(vis obr.nahoře) už mám a ten 40x30 by se mi hodil do krbu:myslim Když jezdíš do Jihlavy,tak asi po dálnici,já bydlim v Humpolci:) [upravil dne 3.7.2011 14:51 vendi.stejskal] Citovat
PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ne nemám známku. Jezdím na Benešov ale do Humpolce je to kousek. Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 takže bych si ho mohl zamluvit až pojedeš kolem?Akorát mám docela blbou praconí dobu,dělám skoro furt a různě,takže nevim dopředu jakou směnu budu mít třeba ve čtvrtek,jako pondělí jdu na odpolední a na svátky zase ranní [upravil dne 3.7.2011 14:57 vendi.stejskal] Citovat
punkac Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 jo, zajel bych si do Phy, nemám s tím problém. Kde si dáme spicha a kdy? Citovat
PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 pro punkace..... Ještě nevím kdy budu v Praze. Jinak jsem tam pořád ale teď mám dovču a jsem v Jihlavě a nevím kdy tam přijedu. Nebylo by to lepší až ten příští týden? A nebo Ti pošlu tel. a domluvíme se. t. 607701356 Citovat
punkac Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 příští týden mám ranní takže kolem 4 odpoledne to je řešitelné, co ty na to? Citovat
PítrR Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Dělám do půl čtvrtý ve Vinoři tak když bych věděl že přijedeš tak bych si vzal auto jinak jezdím sockou. Držte se tématu a předání si domluvte přes SZ. Díky Béďa - moderátor [upravil dne 3/7/2011 15:53 Béďa] Citovat
h4wk3y Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 kvli pnuti nerezovy ramecek mirne volny.... pod kamen do ramecku vsadit aspon 1cku medeny plech.... rozvede teplo a kamen tolik ci vubec (podle typu kamene) nepraska.... pod tim topit normalne drevem po celou dobu grilovani... Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Vendi, pěkně to máš udělaný, jen nechápu proč máš ten itong tak nesouměrně poskládanej?? Na to bych se nemohl dívat:D:aut PítrR: Nevím co je to za kámen, za druh žuly, ale posílá nám to fa Botech za Švýcarska, je to taková velká kostka, váží 1365kg, používáme to jako závaží do mašiny, a jelikož je to na pohledové straně, tak chcou aby to bylo z něčeho pěknýho, proto žula. Teď jim na montáži jedna kostka spadla a roh se ulomil, tak jsme to dali jednomu kameníkovi, že nám z ní udělá pár desek a zbytek si vezme on na náhrobky:D Každopádně jsem četl, že čím tmavší tím kvalitnější, a tahle je témeř černá, tak si myslím že by mohla vydržet:) Citovat
Péťa Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Kdyby to měl vyrovnané \"do komínků\", tak by tam nešel usadit rošt Citovat
Šalda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Peta, takhle to mám já a jde to;) A nahoru bych právě chtěl položit ten kamen. Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 kontrolní otázka,co to máš za cihly? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.