Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

chtěl jsem umístit autosedačku pro miminko 0-9kg na prostřední sedačku v druhé řadě ,autosedačka je do proti směru. Pás je ovšem výrazně kratší. Je to tak \"normální\" nebo mám hledat chybu v odvíječi pásu a řešit to ? Děkuji všem za případnou pomoc..... Petr

Odesláno

Ono klasickou sedačku tam upnete, ale to vajíčko pro nejmenší mimča bohužel ne. Dává se protisměru jízdy a pás se převlékne úplně přes, tam co má mimčo hlavu. A na to je opravdu moc krátký :roll

Odesláno
Ono klasickou sedačku tam upnete, ale to vajíčko pro nejmenší mimča bohužel ne. Dává se protisměru jízdy a pás se převlékne úplně přes, tam co má mimčo hlavu. A na to je opravdu moc krátký :roll

asi se předpokládá,že si dáte tak malé mimčo na sedačku spolujezdce dopředu:myslim

Odesláno

Zdravim, mame 3 dietky, mali sme rovnaky problem. Do druhej rady som nainstaloval sedacku z tretej rady s ISOfix. Na vajicko sme dokupili zakladnu na ISOfix, starsie su po stranach, miminko vstrede. Normalne dostredu ina sedacka nejde, bolo nutne prehodit zozadu aj plastove listy na kolajnickach. Hadam som to vysvetlil zrozumitelne... :-D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ja som tiez dostal vajicko do stredovej sedacky pripnutu pasom, ale bolo to veeelmi natesno. Teraz to mam, ako som pisal vyssie, prehodene a vajicko je upnute cez ISOfix. Zda sa mi to ako najbezpecnejsie riesenie...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...