Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zajímá vás cena nové klimatize na P405?Mrkněte sem.

Recommended Posts

Odesláno

Hadice klimatizace - originál - 18 958 kč

Kondenzátor klimatizace HELLA - 6 372 kč

Kompresor klimatizace HELLA - 23 188kč

Výparník klimatizace HELA - 12.317kč

Vysoušeč klimatizace HELLA - 1.101kč

Regulátor ventilátoru VALEO- 5.376

Směšovací klapka - 438kč

Čidlo tlaku klimatizace - 863kč

senzor valeo - 2.000kč

Tlakový spínač HELLA - 2.246kč

Řídící jednotka, vytápění / větrání - FEBI 2.685.

Celkem 75.544

Odesláno

Co je na tom ?

Snad si nemyslíš, že protože to auto nemá hodnotu ani 20 tis. kč, tak že to budou delat vicemene zadarmo :D

Odesláno

Lubk0 - tesneni kolem prednich dveri 5.000 (jeste ne cely - nevyrabej jeden dil (ze 3.) )(jedna se o tesneni jen na jedny dvere)

....

Klimatizace cca 70tis.

Tesneni kolem dveri 20tis :-)

To jde :super

[upravil dne 29/6/11 22:39 VincentCZE]

Odesláno

Mně ve výčtu chybí delší drážkový řemen ;)

Ale jinak super, ta klima by ale jistě přežila auta :D

[upravil dne 29/6/11 23:42 MilanF1]

Odesláno

Ten motor je nesmrtelný, u mě v P309 přežil kasli ... vzpomínám na to auto rád, ale je mi vždy smutno, že mezi námi není. Možná se mi s ním jezdilo lépe jak s P306

Odesláno

Proč ne :) Já mam někde na druhym PC obrázek s ceníkem příplatkový výbavy do 106. Ten interiér v kombinaci kůže-alcantara, kterej tam mám, stál prý věru pěkných 70 000 Kč :)

Odesláno

Ceny výbav a ND se odvíjejí z cen nových aut - tím, jak auto stárne, se spousta servisních úkonů prostě nevyplatí a tak je zákazník nucen kupovat auta novější a novější nebo přesedlat na vlak, bus nebo kolo. Ono třeba dělat u auta s prodejní cenou 50 tKč opravu spojky za 20 tKč, to chce taky pěknou dávku nadšení.

Odesláno
Medvěd - prave z techto duvodu vznikaji vrakoviste =o)

Plechařinu nebo celé funkční celky (motor, převodovka, nápravy apod.) z vrakoviště klidně, ale spotřebák typu spojka nebo tlumiče??? To ne, to bych musel být blázen. Ale vím, že jsou i tací, kteří jsou ochotní koupit na vrakárně za 1000,- koupit díl, který ofiko ve značkové prodejně stojí 800,- Kč (oni totiž ani vrakáčisti nevědí, co si za kterou součástku říct).

[upravil dne 30/6/2011 13:45 Medvěd]

Odesláno
Medvěd - prave z techto duvodu vznikaji vrakoviste =o)

Plechařinu nebo celé funkční celky (motor, převodovka, nápravy apod.) z vrakoviště klidně, ale spotřebák typu spojka nebo tlumiče??? To ne, to bych musel být blázen. Ale vím, že jsou i tací, kteří jsou ochotní koupit na vrakárně za 1000,- koupit díl, který ofiko ve značkové prodejně stojí 800,- Kč (oni totiž ani vrakáčisti nevědí, co si za kterou součástku říct).

[upravil dne 30/6/2011 13:45 Medvěd]

Treba jako podkovy na predni kotouce, novy stoji 5.000, a na vrakovisti je budu kupovat za 1.000kc - mozna 1.500 - chci zaruku ze budou fungovat a nebudou se kousat(za moje se zakousla k sobe a deska po 4 mesicich k.o.)

Odesláno

Treba jako podkovy na predni kotouce, novy stoji 5.000, a na vrakovisti je budu kupovat za 1.000kc - mozna 1.500 - chci zaruku ze budou fungovat a nebudou se kousat(za moje se zakousla k sobe a deska po 4 mesicich k.o.)

Sorry, ale záruka od vrakáčisty mně vždycky dokáže dojmout až k slzám (smíchu :D:D:D:D:D)

Jak jsem psal výše - na vrakárně bych koupil díly, u kterých neriskuju, že je budu muset záhy nechávat demontovat a měnit proto, že jsou nefunkční. Vzhledem k tomu, že si na autě opravy nedělám sám, ale vždycky za práci spojenou s montáží/demontáží platím, tak se opravdu rozmýšlím, zda se mi chce \"šetřit\" a riskovat případný problém nebo zda připlatit a vyřešit problém na první dobrou.

[upravil dne 30/6/2011 16:04 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...