Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
No, předešlé nešly vůbec, trhaly se.... Tyhle zkouším s pinzetou a nožíkem a jde to :) ale trvá to..

Dnes som to absolvoval aj ja a tiez potvrdzujem Tvoja slova aj to co je na Tvojich fotkach,do bodky.Uvidim ako dlho to na zadnom okne vydrzi.:nevim

snmka069.jpg

[upravil dne 2/8/12 18:37 od xpetrix]

Odesláno
Dnes posláno:

20110962 :super

dnes jsem to přebral,na poště to bylo už včera,děkuji jsem rád že to dorazilo,dnes jedu na Slovač a hrníček si beru taky a podložky jdou na auto jen co přijedu z práce

Odesláno

Ahoj Veroniko

Uz som Ti sice odpisal emailom,ze moju zasielku 20110967 cez portal Slovenskej posty nemozem vypatrat.Zaujima ma teda,ci to bude balik alebo dobierka.Dakujem

Peter

Odesláno

No portal nasej posty ma asi nejaky problem.Tato hlaska vyskakuje,ked dam emailovu notifikaciu na zasielku:

We\'re sorry, but something went wrong.

We\'ve been notified about this issue and we\'ll take a look at it shortly.

Odesláno

Tak objednávka 20110973 dnes dorazila, moc děkuji;)

Jen mám tedy takový menší problém, objednával jsem mimo jiné dvě nálepky: Samolepka řezaná bílá vnější 20 a

Samolepka řezaná bílá vnější obrácený lev 20, ale problém je v tom, že nevím jak je mám nalepit, protože mě přijde, že jsou opačně strany, jakože ta půhledná folie a ten papír jsou obráceně na nálepce, pokud je budu chtít nalepit na sklo z venku, tak to půjde jen když oddělám tu folii, a nálepku s podkladovým papírem nalepím na sklo, ale přece se má jako první oddělat ten papír, a nálepka s folií se nalepí na sklo, a folie se poté oddělá, takhle by mě oba dva lvi ( na levým i pravým skle) čuměli směrem na záď auta, přitom mají čumět na předek, nebo ne? Už jsem tyhle samý nálepky měl i na bývalým autě, kde byli přesně jak to má být. Nevím co s tím teď??

Odesláno
Tak objednávka 20110973 dnes dorazila, moc děkuji;)

Jen mám tedy takový menší problém, objednával jsem mimo jiné dvě nálepky: Samolepka řezaná bílá vnější 20 a

Samolepka řezaná bílá vnější obrácený lev 20, ale problém je v tom, že nevím jak je mám nalepit, protože mě přijde, že jsou opačně strany, jakože ta půhledná folie a ten papír jsou obráceně na nálepce, pokud je budu chtít nalepit na sklo z venku, tak to půjde jen když oddělám tu folii, a nálepku s podkladovým papírem nalepím na sklo, ale přece se má jako první oddělat ten papír, a nálepka s folií se nalepí na sklo, a folie se poté oddělá, takhle by mě oba dva lvi ( na levým i pravým skle) čuměli směrem na záď auta, přitom mají čumět na předek, nebo ne? Už jsem tyhle samý nálepky měl i na bývalým autě, kde byli přesně jak to má být. Nevím co s tím teď??

Šaldíku mužeš sem hodit foto , je možne že jsme se přehmatli
Odesláno

Tady je foto:

Vypadá to, že spodní je o.k., tu nalepím na pravou stranu, ale ta horní je podle mě vnitřní, a ne vnější:myslim

Takže potřebuji na levou stranu vnější:)

post-11826-14109626291611_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...