Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja? Zatim jsem si v eshopu koupil nalepky, osvezovac, tuzku, vlajecku.. klicenku, podlozky pod rz.. mozna jeste neco, na co jsem si ted honem nevzpomnel.. bohuzel treba tuzka se mi jednou zlomila v zavitu a druha zase nesla dotahnout :D a jednu mi ukradli v praci.. :grr jinak s tim oblecenim mas pravdu.. vse se dela v jedne fabrice, ale kdyz jsem a par lidech videl ty mikiny ktere jsou myslim z fleecu tak me to moc nemotivovalo.. nevim, nechci se moc rozepisovat, protoze vam to nechci urazet.. naopak vas vsechny desne senim za to jak se o chod klubu starate :) ja jsem jenom chtel rici, ze zrovna obleceni neni zrovna sortiment, ktery bych si v shopu objednal

Odesláno
Co se děje peníze už máte dávno na účtu a stále nic se neposílá ?????

Nemáš tam těch otázníků málo? Týden máš zaplaceno a nic? Hrůza. Dělá to jeden člověk, který co vím skončil i s dítětem v nemocnici. Trochu ohleduplnosti by neškodilo.

Zjistím, co a jak.

Odesláno

Fejfarz: toto neni bezny komercni eshop, kde jsou zamestnanci placeni a odesilani zasilky se deje druhy den. Ti kdo se o to staraji to delaji zadarmo ve svem volnem case, a v tomto se situace oproti drivejsku vyrazne zlepsila a odesilani probiha behem par dnu. Obcas ale ruzne duvody neumozni bezet na postu hned... trosku pochopeni by to chtelo ;)

Odesláno

dnes bude zasilka odeslana , do 17:30 jsem v praci, jak píše kurt měl jsem teď starosti s klukem ,dnes to odejde.

Odesláno
Co se děje peníze už máte dávno na účtu a stále nic se neposílá ?????

Nemáš tam těch otázníků málo? Týden máš zaplaceno a nic? Hrůza. Dělá to jeden člověk, který co vím skončil i s dítětem v nemocnici. Trochu ohleduplnosti by neškodilo.

Zjistím, co a jak.

A kdo to má vědět že je situace taková ?

Každopádně děkuju moc za info a nezlobte se no :super

[upravil dne 7/2/12 14:44 od fejfarz]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...