Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jelikož se tady již nějakou tu chvíli pohybuji, tak se Vám pochlubím se svým výtvorem.

Točim cca rok, se střihem a grafickou postprodukcí se zabývám tak 2 roky. No posuďte sami jak se nám to povedlo :)

Jestli máte někdo podobnýho koníčka jako já (natáčení) ať dám vědět :)

[upravil dne 27/6/11 22:05 uni-hoxis]

Odesláno

Teda,po dlouhý době zase vidím kvalitní materiál :) Akorát 2 věci,člověk sedící na motorce se šklebí smrti do xichtu (samozřejmě že to zveličuji) :D a ta holčina,ta asi taky musí mít ocelový nervy,když jsem viděl,jak se to proti ní řítí :D Ale pěkný videjko :) Za jedna!

Odesláno

nebudu prozrazovat víc s holčinou, jen prozradím, že střih je svině. Když si přepneš video na fullHD, zastavíš to v ten poslední střih (detail na polibek) a podíváš se jí do brejlí, tak pochopíš :))

Odesláno

Pekny :super Strih je sice svine ale uzitecna :D Zajed natocit par snimku na okruh v Pisku az budem jezdit :papa

PS: V prvnim minutach se me vybavil A Gamer\'s Day .. cim to asi bude :cool:

Odesláno

no, vidim to tak, ze hodim motorku do srotu a vratim se za volant, protoze tohle je unbeliavable...............

hodne luxusni, kde se da naucit to brzdeni........ nemusim to stavet na predni, ale ubrzdit problem:)

scratch

[upravil dne 27/6/11 23:44 Miss Scratch]

Odesláno

ja som si teda to video zastavil...ale nic som si v tych okuliaroch nevsimol :myslim

alebo asi neviem co hladat...

inak samozrejme parada, tak ako aj kaskaderske kusky aj video ;)

Odesláno

holka krasna.. :D

a kluk je borec!

jsem jezdil masinu 2 roky cca... 2krat jsem s tim svihnul, pak jsem se zacal bat a uz to nebylo ono, tak jsem to strelil... Obdivuju tohle...

A kamera a strih, fakt dost dobry. :super

Odesláno

Tak tohle na Burákovi neudělám:Dpodobnej magor je i můj bratr,nechápu,na co má motorku s předním kolem a na čtyřkolce 4 kola:bojimuž jsem viděl i jeho kosti na kolenou,jak si je prodřel,ale pokoj si nedá:myslimJinak tohle obdivuju,fakt mraky práce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...