Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko, chci se zeptat mám 306 1,9td r.v. 1997. je nutné, při přidělání klíče, ten klíč nějak načipovat aby šlo startování? já myslím že imobilizér nemám. právě dneska jsem byla jeden udělat a klíčem prostě nenastartuju. nevíte někdo?

Odesláno

Klávesnici nemáš?

Tak zkus při startu ten původní klíč podržet u toho nového, pokud nastartuje, tak je tam transpondér (odpovídač), který u nového není anebo je nenaprogramovaný.

Měl jsem auto z r.v. 2000, tam mi u klíčaře nakopírovali (naprogramovali v klíči) i ten transpondér. Stálo to komplet 1200 Kč.

[upravil dne 27.6.2011 12:37 P607Olda]

Odesláno

A starým klíčem nastartuješ?

A novým ne, ani když držíš ten starý klíč těsně u nového?

Cívka vysílače je v plastu okolo toho zámku, kam strkáš klíč.

U klíčaře ti něco programovali (dávali starý a nový klíč do takové jakoby velké kalkulačky)?

Odesláno

Starý klíč nestačí jen přiložit k novému musí být opravdu ve středu zámku to je přesně tam když se zastrčí do spínací skříňky a startuje. Takhle jsem to taky zkoušel jen přiložit a opravdu to nejde. Kromě toho mám na okně nálepku unikode to znamená že s nenaprogramovaným klíčem nenastartujete a nemusíte mít imobilizér. Chce to zkrátka naprogramovat jinak se nejede :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...