Xander Cage Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Zdravim, mám dotaz, když vytáhnu ze své 605ky katalyzator a dam misto něj jenom trubku, co se stane? Protoze uz mam katalyzator ucpany (rekli mi to na emisich) a nechci tam davat jiny, protože ted na to nejsou prostě finance. Jde mi o to, jestli se tím nějak nezvedne spotřeba nebo neklesne výkon. Citovat
Xander Cage Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 aha a co spotreba? A celkove chod motoru, nebude davat lambda sonda nejake zkreslene udaje? Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Lambda je pred katalizatorem. Jen novejsi auta maji dve lamda sondy,jednu pred a druhou za nim.Spousta lidi jezdi bez katu jen s navarenou trubkou misto nej. Citovat
dj_rizek Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Tak trubku tam radeji nedavej,radsi vykuchej ten co tam mas.Kamose uz vyhodily z technicky ze ho tam ma mit a nema. Citovat
Xander Cage Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 No to jo, ale ja ani na technickou jit neplanuji, mam ji jeste pres rok platnou. A kdyz to vykucham, tak to pak bude hrozne rezonovat. :-( Citovat
Fusion Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 xander: já se divím že tam vůbec kat je, já ho nemám, zajímavý že je škrklej v tom malým průkazu emisí... jinak ti dám číslo na někoho kdo ti tu technickou dá a? máš 2, 3 nebo žádnej kat. Citovat
gvg Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Hmm, já si vždycky myslel, že katalyzátor je docela podstatná součást výfukového systému, nebo ne? Trochu mi to připomíná dotaz, co s kontrolkou airbagu, že poblikává nebo svítí: řešení bylo vyndat žárovku. To samé u kontrolky vody v naftě. Vyndat žárovku a basta.. Je snad katalyzátor zbytečný tahání peněz ze zákazníků? Nu, může tu někdo popsat, proč to někdo řeší trubkou (je mi jasné, že v tom velkou roli hraje cena - na druhou stranu - máš lepší auto>platíš víc).. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Ja jsem kat na 406 sehnal za 1500 na vrakovisti,uz mi drzi dva roky ( uvidime ted v kvetnu na emisich jak na tom bude, na minulych uz asi odchazel - vysypal se pak o dva mesice pozdeji,technik na emisich tvrdil ze mam moc uhlovodiku a ze by mi to ani nemel napsat - nakonec napsal, bez uplatku, bez proseni ) Za novej chteli 15000 bez DPH takze za tu cenu jich muzu koupit deset a kdyz kazdej vydrzi dva roky, za dvacet let uz to auto ani jezdit nebude Takze takhle bych to asi videl jako nejlepsi reseni s nejlepsim pomerem \"vykon/cena\" Citovat
Crack Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Jestli nejseš línej,tak je tu taky řešení,dát si tam trubku,koupit starší na vrakáči a každý dva roky před emisema ho měnit místo trubky kat a ten pak nevydrží 2roky ale svotky let ))))) Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Crack Jestli nejseš línej,tak je tu taky řešení,dát si tam trubku,koupit starší na vrakáči a každý dva roky před emisema ho měnit místo trubky kat a ten pak nevydrží 2roky ale svotky let ))))) tak prece jen je treba trochu myslet na ekologii, trubku bych tam dal asi jen nouzove nez bych sehnal kat, ale v Pze na vrakovisti ho meli na sklade Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.