Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mi nějak na strunové sekačce prodřela nádržka benzínu a protéká.Je tu někdo z Ostravy (nebo nějaký Váš známý),kdo by to dokázal zavařit.Je to strašně tenký plast,už jsem to zkoušel lepit dvousložkovýma lepidly,chemopreném,silikonem,lepidlem na motory atd..Pokaždé to při těch vybracích povolilo takže jedině zavařit:myslim

[upravil dne 24.6.2011 22:09 chuck11]

Odesláno

Lepit to nemá smysl, plasty opravuju, ale když si přestavím jak tenký to je, tak bych se do toho asi nepustil ani u svýho. Zjisti si opravdu spíš cenu nové nádržky, případně třeba na Aukru bys mohl sehnat nějaký s vadou za pár šupů.... tady mají nějaký ND http://www.ama-zahrada.cz/katalogy/dilna-a-zahrada/dily-a-prislusenstvi-pro-krovinorezy/nahradni-dily-ke-krovinorezum.html

Jednou jsem něco podobného dělal a při svařování se to bortilo. nakonec jsem to udělal tak že jsem vzal 2x hliníkovej pásek na ten jsem ve 2 řadách vyvrtal dírky. Naohýbal jsem je, jeden pásek dal zvenku, jeden zevnitř podložil gumou odolnou proti benzínu a ještě natřel silikonem na motory ( je odolní vůči benzínu ). Bylo to někdy před 5-til lety na čínském minibiku a stále to drží ... tak třeba i tak možno.

Odesláno

No je to jak jedes kolem Futura - mas ho po prave strane dojedes na T-čko krizovatku a je to ten barak naproti te cesty takze zahnes vlevo a hned prvni vpravo a je tam takovy podjezd tak jsou primo v tom podjezdu po leve strane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...