Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

[/rquote]

nechci bejt rejpal,ale musím...přesně proč všude to píšeš,každej si to už přečetl x-krát.To si založ svoje vlákno a máš to,protože všude čtu že máš stočíno o xkm a stále doufáš na zázrak...škubnout rozvody se můžou i z výrobní linky.[/rquote]

Souhlas, ale na zázrak určitě nedoufám - ty se bohužel nedějí;) Brzy se skutečnýho stavu km dopátrám;)

Odesláno
diky tz ze jedno doplnenie (3l) by malo stacit na 120 000 km ale za predpokladu ze tankujes stale plnu

upozorni ta palubak... ale je to zhruba tak ako pises...

pripadne sa fapu zbavit navzdy za par \"susnov\"... a mas pokoj, lebo okolo 150~200 tis bude fap K.O. a to je potom palka jak hrom za taku eko blbost... :xvul

Odesláno

Je to uplně jednoduché.

180 000 km , max. doporučená mez pro ztížený režim. Tj podle státu (ČR tam nepatří i když by měla) a nebo podle ujetých km. Kdo najede měsíčně víc jak 4000 km , má dle PSA ztížený režim. Vztaženo i na jiné zásahy. (To zase bude diskuse :-) )

240 000 km max. doporučená mez pro normální režim.

Ať si kařdý vybere kam patří. U nás doporučujeme výměnu 180 000 km. 99% zákazníků to tak akceptuje.

Pokud se výměna provede dle doporučení = original sada, vodní pumpa, popř. horní sada, tak znovu stejný interval viz víše. Jinak bez záruky.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak dneska miláček absolvoval výměnu rozvodů v SOME Peugeot Jindřichův Hradec.Auto jsem přistavil na sedmou hodinu ranní a v jedenáct hotovo.Cena 8600,-Kč s daní.Super jednání,nádherná holka v recepci.

Před výměnou rozvodů při studeném autě divné trhnutí s celím autem při startu a pazvuky z motoru,jako by se něco zadíralo.Po ohřátí to ztichlo.Teď ticho.Celkově se motor ztišil na hladinu benzíňáku.Technik mne upozornil,že byla v háji pumpa a jedna rozsypaná kladka či co,takže za pět minut dvanáct.

Najeto poctivých 165 000 km.

Tak kdybych je dělal podle příručky tak už scháním motor.

[upravil dne 2/12/11 15:38 od Raiser]

Odesláno

žádná otázka to není, při koupi ojetého vozu měním rozvody hned, u auta s jasnou historií podle předpisu výrobce a uberu podle jízd po městě atd, radši o něco dříve než později, co je na tom k nepochopení??

Odesláno

Na mem predchozim aute prasknul rozvodak pri startovani a to jsem mel jeste hodne casu cca. 20000km. Sel jsem 12 km pesky lesni cestou kvuli nedostatku signalu. Cena opravy 21000. Tak nevim jestli cekat na doporuceni servisu. Ja menil hned pri koupi nynejsiho auta a to pri 140000km. Podotykam, ze kilometry sedi tak jak maji.

Odesláno
Jen mě trochu překvapila ta kladka a pumpa. Že by nevydržela aspoň těch 180 tis.??? Asi opravdu hodně záleží na stylu jízdy.

Já mám auto dovezené z Belgie,kde s ním pani vozila děti do školy.Takže se plácala jen po Bruselu a okolí.Mám ho koupený přímo od ní když dala auto k prodeji do inzerce,vše mi zařídil kamarád,který auta dováží,ale stejně jsem ho nechal prolustrovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...