Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ve vnitř :

je o nějakou černou lesklou barvu více...to co máme my stříbrné oni mají černé lesklé....a něco málo chromu navíc.....

Venku:

jiné narazníky , jiné zadní světla , jiné zpětné zrcátka.......

Tot tak asi vše.......

tzv. se tomu říká neviditelný facelift

Odesláno

No myslím, že je tam i trochu jiná mřížka chladiče (já mám po faceliftu), ale možná jsou tam trochu jiný funkce na RD4....no a co jsem viděl foto, tak s navi jsou tam trochu jinak ovládací prvky (já navi nemám) - tlačítek na středovém panelu je méně;) Jinak jaký je rozdíl ve zpětných zrcadlech?:myslim

Odesláno
Mám pocit, že 2.0 Hdi má i jiné stříkačky, ne? Jinak je tam i jiná přední mřížka chladiče

nemyslím nic s motorem...protože třeba u 2,2i byl 116kw motor a od 6?.2005 tam začali cpát 120kw a určitě to nebylo v době faceliftu ten byl přece dýl.ty stříkačky to bylo něco co inzertoval pp205,žejsou ,,tiché,, oproti starším.

To je stejné jako z RT3 a RT5 ;).

Jiank jo je to opravdu neviditelnej face,protože jsem opravdu čuměl a koukal a moc jsem toho nenašel...jenom zrcádka a světla...toho předku jsem si nevšiml,myslel jsem že je to tuning :D

vnitřek taky ne.

[upravil dne 24.6.2011 08:13 John_Ice]

Odesláno

Vnitřek je na první pohled vidět, že už není stříbnej, ale lesklej černej - středovej panel a lišty ve dveřích - což teda vypadá docela dobře;)

Odesláno

a vo vnútri - okrem čiernej asi žiadna zmena, neviem ako vyzerá pôvodná verzia.

Ale inak načo meniť nasilu niečo čo vyzerá dobre :)

post-28497-14109617938819_thumb.jpg

[upravil dne 24/6/11 08:19 expeeert]

Odesláno
Po facelifte sa dávali aj predný parkovací asistent. :papa

jj mám ho tam taky - a to bych možná viděl jako skoro největší přínos faceliftu:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...