Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mal som mensiu havariu ke som vyskocil na obrubnik a isiel som na geometriu a mi povedali ze mam pp koleso posunute ku dveram cc 8mm a myslim odlkon kolesa je zly ako je vrch kolesa kde je tlmic tak je cca 6mm zatlacene do motora,vymenil som tlmic,rameno,tyc a cap riadenia a koleso je stale tak myslite ze pomoze vymenit otacak? alebo viem nejako pomerat pozriet ci je skriveny otacak? volnym okom som nevidel nic cudne

bude velmi vdacny za kazdu pomoc!

[upravil dne 25/6/11 16:07 martis]

Odesláno

ferry myslis tym napravnica? viem pozriet ci nieje napravnica posunuta? dufam ze nie lebo z anglicaka som vyhodil ;(

ozzy56 otacak myslim tym to kde sa napaja tlmic,kotuc,cap riadenia,poloos, cely ten mechanizmus tam.

napravnica by sa dala mozno zistit ze pomerat ju, ja by som pomeral svoju a niekto na fore by zmeral svoju,ci blbost?

Odesláno

to auto ma nemalu vahu a taky kus plechu nema sancu ked odislo rameno tak na 99 percent je v haji aj uchyt ramena na napravnici ,to rameno posobi ako velka paka na uchyt napravnice

Odesláno

jj, ja to tipuju taky na tu napravnici, ty plechove drzaky, ktere drzi rameno vepredu nejsou zas tak pevne, uz jsem videl ruzne zohybane napravnice a ramena. Kdyby se to melo hnout v hornim ulozeni (jak ty pises v otocnici) tak to by se musela utrhnout cela ta gumova miska nahore, coz by bylo viditelne na prvni pohled a navic by nebylo kolo posunute smerem dozadu, pac prave rameno a jeho uchyceni v napravnici jsou pevnym bodem, urcujicim vzdalenost kola od podbehu, ne horni ulozeni tlumice

napravnic je vsude dost, vali se mi jich asi 5 na zahrade (a mam i na automaticky prevodovky, hec ;) ) akorat teda z Prahy do Kosic to je vcelku dalka na dopravu

[upravil dne 20/6/11 21:28 Ferry]

Odesláno

nejako sa to tu meni,ja som rameno menil a porovnaval z druhym ramenom a nebolo posunute,vsetko co som menil tie diely vyssie tak vyzerli byt ok a po vymene za dobre diely nebola ziadna zmena,stale mam koleso tak ako pred tym a havaroval som na zadkom na obrubnik mal som hodiny na ceste, akurat som mal zlomeny elektron z vnutornej strany ako kde sa mozu nabijat zavazia(original elektron) a mam pocit ze ako dostalo z vnutornej strany pecku koleso a tak vtedy mi pusunulo odklon kolesa (asi) len to ze to praveze nebol naraz z predu ale naraz zo zadu tazko sa to vysvetluje,ale ako keby ste v plnej rychlosti cuvali na obrubnik a zaroven plny rejd volantu do lava tak ma hodilo na obrubnik, mal som rychlost okolo 60km-hod

Nemal by niekto na pozicanie okolie kosic otacak(ihlicu po cz) pripadn niekto z cz a sk na predaj? na aute som uz vymenil asi fakt vsetko co sa dalo,ostava mi ihlica napravnica, a ked ani to nepomoze tak mam v ,,,,, kasnu

[upravil dne 21/6/11 00:18 martis]

Odesláno

8mm to tazko volnym okom vidiet staci ked je viac suciastok poohybanych a ich sucet ti da 8mmm cize 2-3 mm na suciastke takmer volnym okom nezistis , zavolaj na to cislo ma tam dobre ceny a suciastky su v poriadku uz som par veci od neho bral a ok dnes zavolas zajtra posle kurierom (10eur) http://www.autobazar.eu/sk/lacne-nd-peugeot-renault-citroen-id1029002.html

[upravil dne 21/6/11 13:47 krtek 2]

Odesláno

tak auto uz je opravene,vsetko sedi na mm a auto sa konecne sprava ako normalne auto,cely problem bol v otacaku,po vymene som mal este geometriu rozladenu a po nastaveni je vsetko. Dakujem kazdemu za pomoc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...