Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Koukni se na www.tomtom.cz a dej si to do plánovače trasy...to je podle mě nejkratší cesta asi... a nesnáším moc dálnice,tak raději jedu německem tudy. Je to zajímavější a z Železné Rudy např do Bibione je to 583 km.

Odesláno
Já osobně bych to z Plzně bral normálně na Regensburg, Mnichov, Insbruck a přes Brenner dolů do Verony a pak na Benátky.

Podle mě nejrychlejší cesta, jedeš pořád po dálnici, Německo zadara, Rakousko dálniční, Brenner byl loni tuším za 8 Euro a pak mýto přes Itálii.

můžou tam LPG do tunelů?

Odesláno

Tak jí dej před cestou, kde jsou tunely prášek na spaní a budeš mít klídek. Opravdu se neboj, jezdí se všude, mám projetou celou Evropu, krom Velké Británie a nikde žádné problémy, ani na trajektech do Skandinávie.

Odesláno
Tak jí dej před cestou, kde jsou tunely prášek na spaní a budeš mít klídek. Opravdu se neboj, jezdí se všude, mám projetou celou Evropu, krom Velké Británie a nikde žádné problémy, ani na trajektech do Skandinávie.

ty jezdíš na plyn?

Odesláno

ty jezdíš na plyn?

Ne ale jezdí s manželkou, tak ví jak to řešit.

Odesláno

Jezdím s manželkou a po těch letech společného soužití vím, co píšu. Jinak jezdím na LPG už cca 20 let a měl jsem ho ve všech vozech, které jsem kdy vlastnil. Nyní ho mám také.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem přijel z It a s tím plynem...no nic moc...v It na každém kroku,ale po dálnic z Udine až do A (a tam taky ne až na 106km A2) po A23 žádná čerpačka na LPG...:grr

Odesláno

Ono je v Itálii obecně u dálnice málo benzínek. Pamatuji, že jsme museli sjet a hledat jinde.Ale to už je hodně let zpět. My se z Anglie vracime zítra.

Odesláno

V itošce málo benzinek? Ježiš natakuji plnou a koukám se po další až když začne blikat rezerva. A když máš plyn a benál oboje do plna,tak musíš mít sakra dojezd,pokud netankuješ do půlek.

Odesláno
tak jsem přijel z It a s tím plynem...no nic moc...v It na každém kroku,ale po dálnic z Udine až do A (a tam taky ne až na 106km A2) po A23 žádná čerpačka na LPG...:grr

Kde jsi se tam povaloval na pláži?

Odesláno

Lido Degli Scacchi...někde kde maj homemobile...docela pěkný,čučel na to jak u nás frčej lufťáci na chaty a tam frčej lufťáci do kempu,kde maj přivěs a k tomu ještě přilepený 2stany...přijedou,zametou po týdnu jehličí,vyndaj lehátka,TV a už se valej

Odesláno

Tam to ani nebejvá jejich,jen si to třeba pronajmou na sezonu,tak to se divím ,že jsi řešil pumpy,tam to bude cca+-1100 až 1200km a to musíš dát když máš plyn v autě na nadrže co natankuješ doma. Něco pojezdíš tam a vezmeš zpět na cestu do A a je to v poho. I když loni jsem v itošce tankoval levněji než v A.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...