sidonius1 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Koukni se na www.tomtom.cz a dej si to do plánovače trasy...to je podle mě nejkratší cesta asi... a nesnáším moc dálnice,tak raději jedu německem tudy. Je to zajímavější a z Železné Rudy např do Bibione je to 583 km. Citovat
John_Ice Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Já osobně bych to z Plzně bral normálně na Regensburg, Mnichov, Insbruck a přes Brenner dolů do Verony a pak na Benátky. Podle mě nejrychlejší cesta, jedeš pořád po dálnici, Německo zadara, Rakousko dálniční, Brenner byl loni tuším za 8 Euro a pak mýto přes Itálii. můžou tam LPG do tunelů? Citovat
.mycTD Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 pokud nepojedes skrz channel tunnel, tak je to ok Citovat
John_Ice Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Nikdy jsem neměl LPG a tudíž jsem se o to nezajímal...jedu do Padovi...takže nevím? Citovat
btl.a Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Na LPG se jezdí všude a v Itálii na to jezdí cca 50 procent vozidel. Tak se neboj a přeji šťastnou cestu. Citovat
John_Ice Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Na LPG se jezdí všude a v Itálii na to jezdí cca 50 procent vozidel. Tak se neboj a přeji šťastnou cestu. to se jezdí ale tunel je tunel...někde je STOP Citovat
.mycTD Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 pokud vim, tak v evrope je jedine stop v eurotunelu calais-dover. v civilizovanem svete to vetsinou nehroti ani s podzemnima garazema, jako u nas. Citovat
John_Ice Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 já jenom že jedu s manželkou a ta už teď zas má trochu histerii,že někde zůstaneme... Citovat
btl.a Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak jí dej před cestou, kde jsou tunely prášek na spaní a budeš mít klídek. Opravdu se neboj, jezdí se všude, mám projetou celou Evropu, krom Velké Británie a nikde žádné problémy, ani na trajektech do Skandinávie. Citovat
John_Ice Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak jí dej před cestou, kde jsou tunely prášek na spaní a budeš mít klídek. Opravdu se neboj, jezdí se všude, mám projetou celou Evropu, krom Velké Británie a nikde žádné problémy, ani na trajektech do Skandinávie. ty jezdíš na plyn? Citovat
MotoMoto Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak jí dej před cestou, kde jsou tunely prášek na spaní a budeš mít klídek. Opravdu se neboj, jezdí se všude, mám projetou celou Evropu, krom Velké Británie a nikde žádné problémy, ani na trajektech do Skandinávie. ty jezdíš na plyn? Ne ale jezdí s manželkou, tak ví jak to řešit. Citovat
btl.a Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Jezdím s manželkou a po těch letech společného soužití vím, co píšu. Jinak jezdím na LPG už cca 20 let a měl jsem ho ve všech vozech, které jsem kdy vlastnil. Nyní ho mám také. Citovat
Gymor Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 Díky diskutujícím za postřehy. Dnes jedem. Citovat
John_Ice Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 tak jsem přijel z It a s tím plynem...no nic moc...v It na každém kroku,ale po dálnic z Udine až do A (a tam taky ne až na 106km A2) po A23 žádná čerpačka na LPG... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Ono je v Itálii obecně u dálnice málo benzínek. Pamatuji, že jsme museli sjet a hledat jinde.Ale to už je hodně let zpět. My se z Anglie vracime zítra. Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 V itošce málo benzinek? Ježiš natakuji plnou a koukám se po další až když začne blikat rezerva. A když máš plyn a benál oboje do plna,tak musíš mít sakra dojezd,pokud netankuješ do půlek. Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 tak jsem přijel z It a s tím plynem...no nic moc...v It na každém kroku,ale po dálnic z Udine až do A (a tam taky ne až na 106km A2) po A23 žádná čerpačka na LPG... Kde jsi se tam povaloval na pláži? Citovat
John_Ice Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Lido Degli Scacchi...někde kde maj homemobile...docela pěkný,čučel na to jak u nás frčej lufťáci na chaty a tam frčej lufťáci do kempu,kde maj přivěs a k tomu ještě přilepený 2stany...přijedou,zametou po týdnu jehličí,vyndaj lehátka,TV a už se valej Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Tam to ani nebejvá jejich,jen si to třeba pronajmou na sezonu,tak to se divím ,že jsi řešil pumpy,tam to bude cca+-1100 až 1200km a to musíš dát když máš plyn v autě na nadrže co natankuješ doma. Něco pojezdíš tam a vezmeš zpět na cestu do A a je to v poho. I když loni jsem v itošce tankoval levněji než v A. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.