Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čistil som pravé predné svetlo, kôli tomu, že mi tam mušky nalietali a umreli po vyčistení. som všetko zapojil a skúšal som či svietia smerovky, stretávačky a všetko.:super skúšam dialkové a tie mi len vždy preblikli a neostali svietiť. behal som rozmyšľal som čo sa deje :myslim 5x som to rozobral zložil zapojil. kupil som sprej, kontroloval poistky. :bojim už som bol s nervami na krajičku, tak som išiel za kamarátom :D a tam že či si z neho robím srandu :D ono to nezopne keď nieje tma :D:D:D mám nastavené automatické spinanie len tak na koniec :roker

Odesláno

Ja som bol s fungel novym autom v servise ze mi tecie niekde voda ked je teplo. Bol to kondenzat s klimi. Tiez na mna kukali jak bobor na horucu vodu.

Odesláno

Dalsia sranda bolo na starej 605ke. Cele dni som riesil preco mi nejdu smerovky na predku. Po necelych 3 dnoch som zavolal kamarata nech sa nato pozrie. On ze sak je to v poriadku. Ja debil som pozeral na obrysovky co su vedla svetla - myslel som ze to su smerovky Ani bohovi ma nenapadlo sa pozerat trochu nizsie kde smerovky su.

Odesláno

ja byl s kiou carneval v servisu s tim, ze mi netece voda na zadni sklo a pritom mam nadobku s ostrikovaci kapalinou plnou. NJN, byla tam jeste jedna nadobka vzadu :D:D:D:D:D

Odesláno

ked som doviezol moju 407, bol som cely happy, tak som sa siel hned pochvalit kolegom. Jednemu kolegovi sa akosi moc zapacili stierace, takze sa rozhodol, ze si ich hned prezrie. No a kedze nie je peugeotak, rovno zdrapil ramienko a pod ho hore. Samozrejme si to odniesla kapota... Skoro som omdlel, ale co ked to je fakt dobry kamarat, nejako mu to preslo :( Po case prisli aj dalsi chalani, a ako na potvoru sa zas inemu zapacil stierac na druhej strane. To uz si viete domysliet., co sa stalo... Vtedy som nevedel ci plakat alebo ich pozabijat. Tak mam aspon teraz peknu spomienku na kolegov...

Odesláno
Ja som bol s fungel novym autom v servise ze mi tecie niekde voda ked je teplo. Bol to kondenzat s klimi. Tiez na mna kukali jak bobor na horucu vodu.

to som zazil na benzinke, jednemu vytiekla voda z klimy a druhy mu krici pozor pozor tecie ti benzin pod auto a utekal prec odtial :D:D

[upravil dne 19/6/11 12:01 lubikpo]

Odesláno
Dalsia sranda bolo na starej 605ke. Cele dni som riesil preco mi nejdu smerovky na predku. Po necelych 3 dnoch som zavolal kamarata nech sa nato pozrie. On ze sak je to v poriadku. Ja debil som pozeral na obrysovky co su vedla svetla - myslel som ze to su smerovky Ani bohovi ma nenapadlo sa pozerat trochu nizsie kde smerovky su.

Tak tohle píše ŽIVOT, to by nevymyslel ani Viewegh (a že to je dobrej pohádkář.

Odesláno

no co... ja som zas riesil ze preco mi nefunguje prepinanie spotreby na PC,

a ja magor som mackal packu SOURCE na prepinanie vstupov do radia pod volantom,

namiesto tlacitka na packe stieracov :D

proste uplny vypadok v jedno krasne pracovne rano:aut

Odesláno
RomKov: sakra co to tam mas za zaujimave stierace :D:D

Na 407-me keď chceš vyklopiť stierače musíš ich dať do servisnej polohy inak si poškodí hranu kapoty.

post-27076-14109617852504_thumb.jpg

Odesláno

Marcel trafil si vedľa, je to reakcia na člena Qcko a on 47-mu nemá tak som mu to sem dal pre objasnenie o aké stierače sa jedná.

Podobnú príhodu mám aj ja a to s tempomatom a obmedzovačom. Keď sme auto kúpili a manželka sa sním išla prvý krát previezť, vybehneme mimo obce a hovorím zapni si ten prepínač pod volantom (ešte som v tom ani ja nebol až tak zbehlí) a ona to prepína a auto nie a nie zrýchľovať a ja jej vravím však mne to išlo (tie nápisy mi vtedy nič nehovorili) a tak sme dopadli že odvtedy takéto vymoženosti auta nepoužíva.

Odesláno

kdyz jsem koupil 8o7, moje prvni auto s klimou, tak mela sjety gumy. prodejce mi je chtel prodat. ale kdyz jsem prines tristatricet cash, tak mi je dal zadara do kufru. moje prvni cesta vedla do pneuservisu. tam jsem najel na zdviz a najednou koukam, ze z auta tece voda. tak povidam : \"to snad neni pravda, ujedu sotva deset kilaku a uz z toho chcije voda. tak to se tam budu muset vratit a reklamovat to.\" pneuservisak zachvat smichu, ze to je voda z klimy a ze to je normalni :aut

ale 8o7 prekvapuje porad. nez jsem prisel jak se meni sterace, taky dilo. po roce jsem zjistil, ze se zrcatka sklapi i automaticky, ze se auto umi samo za jizdy zamknout apod. samozrejme tady na foru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...