Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stabilizatory

Recommended Posts

Odesláno

ahoj kluci:papaprosim vas,jak se pozna na aute,ze jsou spatny stabilizatory?kamarad mi rikal,ze uz asi odchazej,kdyz s tim jel,ale ja nic zvlastniho nepozotuju.tak ani nevim,jak se auto chova,kdyz jsou spatny.Diky za rady:super

Odesláno

Já jsem měnil přední stabilizátor a to proto, že hlavně za pomalý jízdy bylo slyšet mírný klepání a když jsme auto zvedli, tak tam byla malá vůle;)

Odesláno
mění se buď tyčky stabil. nebo uložení (guma) stabil., žádný stabilizátor se nemění--leda tak na lodi :D
myslel jsem tycky stab.:papa
  • O 6 let později...
Odesláno

Staré vlákno ,ale nebudem zakladať nové. Ako je to s výmenou uloženia zadného stabilizátora u auta po facelite ,je to súčasťou držiaka ,alebo samotného stabilizátora.Nejako sa mi nedarí to dohladať ,priložím VIN VF36ERHRH21756537

Odesláno
V ‎15‎.‎9‎.‎2017 at 23:19, baffy napsal:

Staré vlákno ,ale nebudem zakladať nové. Ako je to s výmenou uloženia zadného stabilizátora u auta po facelite ,je to súčasťou držiaka ,alebo samotného stabilizátora.Nejako sa mi nedarí to dohladať ,priložím VIN VF36ERHRH21756537

Jestli myslíš tu příčnou tyč, tak gumy jsou součástí toho - původně jsem koupil na starší model a mají jiný průměr. V Peugeotu mi řekli celá tyč s gumama cca 4 tis. Kč.

Odesláno

Jj ,myslel som presne to čo popisuješ.Moc si ma nepotešil ,ale čo už. Ak môžem tak ešte jedna jedna otázka ohladne tých silentov ,mali iba iný priemer ,alebo to do tých držiakov ani nezapadlo ,čiže iný tvar ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...