Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže se dívat pouze aby to byl disk 2,5\" Sata ? a pak by mi tam měl jít ??

A co znamená těch 5400 RPM, to jsou otáčky ? to je jedno kolik budou ?

Odesláno

Naléhavě potřebuji pomoc.

Brácha mi ted donesl svůj NTB že na něj chtěl dát novej systém. a tak když ještě NTB běžel tak to zformátoval. Ale ted to nějak nemůže načíst instalaci z CD a nevím proč ? Co ted s tím ? Díky moc.

Odesláno
Naléhavě potřebuji pomoc.

Brácha mi ted donesl svůj NTB že na něj chtěl dát novej systém. a tak když ještě NTB běžel tak to zformátoval. Ale ted to nějak nemůže načíst instalaci z CD a nevím proč ? Co ted s tím ? Díky moc.

No a máš v BIOSu zapnuté bootovaní z CD?

Jinak k tomu HDD by měly chodit oba, s ohledem na to, že sjou SATA II budeš muset asi přepnout jumper na disku, který zajistí zpětnou kompatibilitu, ale to je detail.

[upravil dne 3/7/11 18:45 koblih69]

Odesláno

JJ, právě že v biosu to zapnuté mám. Tak vůbec nevím jak tam mám ten systém dostat.

Po zapnutí se normálně začne načítat CD ale pak černá obrazovka a nic, jen v levém horním rohu bliká pomlčka.

Odesláno

No tak to vypadá že bude na vině CD se systémem, když ho dám do velkého PC tak taky nic, nezačne se spouštět instalace z CD ale nabíhá normálně systém, takže asi budu muset někde splašit jiné CD se systémem.

ale je mi to divný protože před cca 3 týdny sem z něho systém nainstaloval.

Odesláno

Takže systém se úspěšně instaluje.

koblih69: Díky za rady.

a jeden malý postřeh: když sem systém vypálil normálně přen systém windows 7 tak to nešlo, a když sem vypaloval přes nějaký program CDbruner tak to v pohodě šlape.

Odesláno

Ono pokud to vypališ jako běžná data tak to nejede protože CD není Bootovací, jestli jsi dal udělat kopii tak se vytvoři kopie 1:1, ale pokud to zkopiruješ do PC tak je možné že Win 7 nenastavi stejný přiznak (BOOTABLE) na CD a proto to nejede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...