Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Takže se dívat pouze aby to byl disk 2,5\" Sata ? a pak by mi tam měl jít ?? A co znamená těch 5400 RPM, to jsou otáčky ? to je jedno kolik budou ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 5400RPM jsou otáčky, je to standart, dělají se i 7000RPM ale jspu podstatně dražší, ale taky rychlejší Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ale z hlediska kompatibility na otacky s...e Baryk, zalezi jen na tom kolik hodlas utratit.... Citovat
Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 takže třeba tento by my tam měl jít ? Citovat
Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Naléhavě potřebuji pomoc. Brácha mi ted donesl svůj NTB že na něj chtěl dát novej systém. a tak když ještě NTB běžel tak to zformátoval. Ale ted to nějak nemůže načíst instalaci z CD a nevím proč ? Co ted s tím ? Díky moc. Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Naléhavě potřebuji pomoc. Brácha mi ted donesl svůj NTB že na něj chtěl dát novej systém. a tak když ještě NTB běžel tak to zformátoval. Ale ted to nějak nemůže načíst instalaci z CD a nevím proč ? Co ted s tím ? Díky moc. No a máš v BIOSu zapnuté bootovaní z CD? Jinak k tomu HDD by měly chodit oba, s ohledem na to, že sjou SATA II budeš muset asi přepnout jumper na disku, který zajistí zpětnou kompatibilitu, ale to je detail. [upravil dne 3/7/11 18:45 koblih69] Citovat
Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 JJ, právě že v biosu to zapnuté mám. Tak vůbec nevím jak tam mám ten systém dostat. Po zapnutí se normálně začne načítat CD ale pak černá obrazovka a nic, jen v levém horním rohu bliká pomlčka. Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 A v jiné mechanice to CD bootuje? Jiné CD v téhle mechanice taky? Citovat
Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 No tak to vypadá že bude na vině CD se systémem, když ho dám do velkého PC tak taky nic, nezačne se spouštět instalace z CD ale nabíhá normálně systém, takže asi budu muset někde splašit jiné CD se systémem. ale je mi to divný protože před cca 3 týdny sem z něho systém nainstaloval. Citovat
Chajda Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Takže systém se úspěšně instaluje. koblih69: Díky za rady. a jeden malý postřeh: když sem systém vypálil normálně přen systém windows 7 tak to nešlo, a když sem vypaloval přes nějaký program CDbruner tak to v pohodě šlape. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Ono pokud to vypališ jako běžná data tak to nejede protože CD není Bootovací, jestli jsi dal udělat kopii tak se vytvoři kopie 1:1, ale pokud to zkopiruješ do PC tak je možné že Win 7 nenastavi stejný přiznak (BOOTABLE) na CD a proto to nejede Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Používám to nejjednodušší - CloneCD to si poradí nejen s bootovacím CD. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.