Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci koupit NTB, nějaký starší cena kolem 5000 a chtěl bych se zeptat jakou značku ? S jakou značku máte nejlepší zkušenosti ?

co třeba tenhle MSI

nebo tento HP

nebo nějaký ACER či ASUS, co byste doporučili, díky.

Odesláno

Koupě staršího noťase je velké riziko, nevíš kdo to měl, jak s tím zacházel, proč to prodává, ..... Pár peněz si přidej a kup si novej, třeba bez operačního systému a dej tam jako OS nějaký linux, ajeto. Jinak bych doporučil asus, lenovo.

Odesláno

pridej 1000 kc a mas novou e-machines s funkcni baterkou a 2 roky zarukou dela to ACER jenom musis vychytat nejakou akci

treba tenhle byl minulej mesic v akci za 6197,- s dph

[upravil dne 12/6/11 19:15 Vítek1]

Odesláno

No NTB chci koupit pro otce k narozeninám, a ten by ho používal převážně na internet, a sem tam na práci, ale nic náročného, vím že by nemuseli být tak \"výkonné\"jako jsem našel ty dva, ale chce jen notebook s numerickou klávesnicí, ne aby musel zadávat číslice přes Shift a to jsem levnější nenašel.

Kdyby jste někdo věděl o nějakém novém za cenu i kolem těch 6000 s num.klávesnicí a třeba i bez OS, dejte odkaz. Díky.

Odesláno

já vím, mě osobně nevadí ani zadávat číslice pomocí shift+číslo, ale je to pro otce, ten by chtěl num.klávesnici na NB. A ten na který sem na aukru přihodil se mi docela líbí, a třeba to vyjde, uvidím zítra,

Odesláno

jo ta 525 vypada slusne! je to levnejsi odnoz aceru v podstate acer aspire ochuzenej o nejake veci nekteri prodejci treba alza ho dokonce prodavaji pod oznacenim acer i kdyz to tak neni. ja mam starou E510 a kupodivu jede 3 roky tenkrat nejlevnejsi co bylo. Jen jsem ho musel 3x rozdelat a opravit :D ale dostava dost na prdel mam ho fakt na net a na valeni v posteli, tahani s sebou proste co je potreba.

Odesláno

MSIčko .)) já mám teda vynikající zkušenosti s Asusem, ale spousta lidí jej považuje za sh*t což nechápu proč :))) vyhodit peníze za acer to je rovnou můžeš hodit z okna. Poslední modely HPček co mi přišly pod ruce měly dost viditelnou pixelovou mřížku což bylo celkem nepříjemný na očka... Takže já bych doporučila z tvého výberu spíš to msi, to dělá posledních pár let taky dobrý kousky :)

Odesláno

Acer šel poslední dobou kvalitou dost nahoru, doby kdy se rozpadalo šasi jsou už pryč a co se týče vnitřnostní, tak ty jim dodává stejná firma jako ostatním. Sám mám ted acera timeline rok a tři měsíce a narozdíl od předchozího HP nebo Asusu nezačal po roce \"topit\", neztratil 50% kapacity baterky a nemusel jsem kupovat novou nabíječku.

[upravil dne 14/6/11 13:37 Ajdamek]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, měl bych malej dotaz:mad:. Koukal jsem se na Dell D630, a chtěl bych se zeptat k čemu jsou ty dvě tlačítka pod mezerníkem ? Na foto jsem je označil žlutě, a to v červeným kroužku mezi tlačítkama je jako myš ?

post-22536-14109617956134_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...