whizz80 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Začalo mi buchat pri kolese na vodicovej strane. Robí to hlavne ked stojím a otočím volantom do prava a od kolesa mi to buchne, taký tupý zvuk skôr gumený ako kovový. Tiež ked idem velmi pomaly a točím do prava, tak to tiež buchne. V rýchlosti žiadny problém. Skúšal som vymeniť predné rameno, zadny silentblok bol už načatý tak som vymenil komplet, ale stále mi to bucha. V čom to môže byť? žeby to robilo horne uchytenie lavého tlmiča? Citovat
Petrn0 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 jak píšeš.. bude to nejspíš ložisko v horním uložení Citovat
marko306 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Aj to, potom to môže byť aj spodný gulák, tyčka stabilizátora, silentbloky ramien... Mne osobne to robilo takto ako tebe a bol to spodný gulák. Mal vôlu jak sviňa. [upravil dne 12/6/11 16:15 marko306] Citovat
whizz80 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 No spodny gulak to určite nebude, lebo som menil celé rameno so silentblokmi aj s gulakom, ale skušal som točiť volantom a brat zvrchu priložil ruku na horne uloženie a v nom to praskalo, takže pravdepodobne to ložisko alebo uloženie. Je lepšie kupit len to ložisko alebo kupit celu sadu aj s uložením? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 většinou stačí koupit jen ložisko, samotné uložení bývá OK...,jenže zjistíš až po demontáži... Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Urob obe strany naraz, keď už budeš robiť. A potom geometriu, pre kontrolu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.