ShW Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat zda už někdo řešil na 307 trippling? Případně nějaké doporučení něčeho kvalitního? Koukal jsem na články co jsem tu našel, ale moudrej z toho moc nejsem. Děkuji Citovat
rootsky Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Něco tady. Pokud je splněno toto: \"Trippling 1.0 je navržen jako přídavný modul, do vozidel s blikači spínanými kladným přerušovaným napětím (spínání blinkrů klasickým přerušovačem, ne řídící jednotkou)\"....Je k tou potřeba ještě někdo kdo to sestaví a zapojí... Citovat
ShW Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 A nemá někdo náhodou vyzkoušený nějaký hotový výrobek? Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=111 Citovat
Gibon83 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 skusal niekto ten modul co daval Přema? Ak ano, nemate niekto foto, kde su kable k smerovkam? Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Něco tady. Pokud je splněno toto: \"Trippling 1.0 je navržen jako přídavný modul, do vozidel s blikači spínanými kladným přerušovaným napětím (spínání blinkrů klasickým přerušovačem, ne řídící jednotkou)\"....Je k tou potřeba ještě někdo kdo to sestaví a zapojí... Tohle je to co jsem montoval OK406, podrobnosti zde příště použij nejdřív hledání... jinak za mě je to věc, který nerozumím a v autěch kde jsem to měl mě to dost obtěžovalo... Citovat
Přema Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 skusal niekto ten modul co daval Přema? Ak ano, nemate niekto foto, kde su kable k smerovkam? Pokud ale máš hlídání žárovek tak ti auto bude řvát..... při každém navíc bliknutí \"chyba žárovky\" Citovat
Gibon83 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Mam, ze ked mam vypalenu ziarovku, tak mi to vypise vo warnin log ale nevresti to, ani ze by mi to vyskakovalo. A co tento od keetec http://www.keetec.sk/sk/product/trippling-117 koblih69 : hladanie som pouzil, ako by som inak nasiel toto vlakno. V tom vlakne co si dal ty sa riesila 406tka a to ze na 407mu to nejde. Nasiell som toto vlakno, kde sa to riesilo pre moj typ. Bolo logicke napisat otazku sem... Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 No když jsme u toho co je nebo není logický tak technické otázky týkající se konkrétního modelu bych hledal v Sekci 307 ( popřípade servis... ) nikoliv v Tuning, protože s tím to nemá společného zhola nic. Jinak pokud to hledání opravu použiješ tak poměrně rychle najdeš i to jak to velmi jednoduše vyřešit i pro tvoje auto aniž by to cokoliv hlásilo. Citovat
Přema Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 No to by mě teda zajímalo....???? jestli myslíš diodu no tak nevím nevím.....ale nechám si rád poradit... Citovat
ermish Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Vyresit to muzes timto : odkaz byl kvalifikovan jako komercni nabidka a byl proto odstranen. Vice viz. pravidla inzerce. [upravil dne 28/5/12 13:37 od Ferry] Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 to neumíte blikat že si musíte kupovat toto? Citovat
Cinicman Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Ono je to celkom dobrá vec keď si lenivý podržať páčku... tiež si to neviem vynachváliť... Citovat
DanculD Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 No neviem, v hustej premavke vo velkych mestach mi to vadi. Ked idem na firemnej oktavke, tak uz sa mi par krat stalo ze som chcel len nieco obist a clovek v aute za mnou si myslel ze odbocujem. Ale na jazdenie po dedine je to ok. Citovat
Andreww Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Kolega z práce to zase na ochcávce používá i do křižovatek. Takže mu to 3x blikne před křižovatkou a pak už může každý jen typovat, kam pojede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.