Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nespíná palivové čerpadlo před startem - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

mě to čerpadlo přestalo jakoby vrčet když otočim klíčkem a auto od ty doby hodně špatně a ted už vubec nestartuje, tak jsem vyndal hadičku z toho čerpadla, začal jsem startovat a benzin to dává to čerpadlo až když točím starterem, to má jít z toho ten benzín hned jak otočím klíčkem ne? Nebo až když startuju, zaráží mě že zmizelo takový to bzučení po zapnutí klíčku... 

Odesláno (upraveno)

nojo, a když to těch pár sekund nevrčí a jde z toho čerpadla benzín až při startování, může to bejt tím že to nechce chytit? mam hledat chybu v tomhle nebo někde jinde? 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

no pokial ti uz nedrzi spetny ventil  (v cerpadle) tlak benzinu v sustave (myslim ked je motor vypnuty a cerpadlo nebezi ,tllak v liste ostava na dlhsiu dobu)

tak ti ten start (nabeh motora) oneskori o par sekund  ak to netlaci benzin po otoceni klucika  ale naskocit to musi

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

ok, tak to nebude problem s čerpadlem, zitra jde auto do servisu, už nevim kde hledat, možná to je imobolizer nebo něco, muže to být milion věcí. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Zdar chlapi, já mám opačný problém, po zapnutí klíčku jede čerpadlo pořád a nevypne, peugeot 307 1.6 16V

Upraveno uživatelem RomsEvil
Odesláno (upraveno)

Ano, koupil jsem ho před dvěma měsici manželce, a uz to takhle dělalo

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Zkusil bych změřit tlak paliva před spuštěním a po spuštění. Protože okolo 3.5 bar by mělo čerpadlo vypnout. Takže buď je problém někde v autě, nebo v regulátoru tlaku paliva v čerpadle, případně čerpadlo nedokáže natlačit požadovaný tlak a snaží se tlačit dál.

Odesláno (upraveno)

Tak pred zapnutim ,1.3 a po zaonuti 3.5 v motorovem prostoru to po chvilce ztichne a cerpadlo porad vrni

Tohle napsala diagnostika

IMG_20250408_121540.jpg

Upraveno uživatelem RomsEvil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...