Martas750 Odesláno 26. říjen 2017 Odesláno 26. říjen 2017 mě to čerpadlo přestalo jakoby vrčet když otočim klíčkem a auto od ty doby hodně špatně a ted už vubec nestartuje, tak jsem vyndal hadičku z toho čerpadla, začal jsem startovat a benzin to dává to čerpadlo až když točím starterem, to má jít z toho ten benzín hned jak otočím klíčkem ne? Nebo až když startuju, zaráží mě že zmizelo takový to bzučení po zapnutí klíčku... Citovat
krtek 2 Odesláno 26. říjen 2017 Odesláno 26. říjen 2017 po otoceni kluciku to ma bezat par sekund potom sa vypne pri startovani a chode motora to musi bezat trvale ,inak by si nenatocil alebo by sa motor z chodu vypol Citovat
Martas750 Odesláno 26. říjen 2017 Odesláno 26. říjen 2017 (upraveno) nojo, a když to těch pár sekund nevrčí a jde z toho čerpadla benzín až při startování, může to bejt tím že to nechce chytit? mam hledat chybu v tomhle nebo někde jinde? Upraveno 26. říjen 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
krtek 2 Odesláno 26. říjen 2017 Odesláno 26. říjen 2017 (upraveno) no pokial ti uz nedrzi spetny ventil (v cerpadle) tlak benzinu v sustave (myslim ked je motor vypnuty a cerpadlo nebezi ,tllak v liste ostava na dlhsiu dobu) tak ti ten start (nabeh motora) oneskori o par sekund ak to netlaci benzin po otoceni klucika ale naskocit to musi Upraveno 26. říjen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Martas750 Odesláno 26. říjen 2017 Odesláno 26. říjen 2017 (upraveno) ok, tak to nebude problem s čerpadlem, zitra jde auto do servisu, už nevim kde hledat, možná to je imobolizer nebo něco, muže to být milion věcí. Upraveno 26. říjen 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
RomsEvil Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) Zdar chlapi, já mám opačný problém, po zapnutí klíčku jede čerpadlo pořád a nevypne, peugeot 307 1.6 16V Upraveno 6. duben 2025 uživatelem RomsEvil Citovat
RomsEvil Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 (upraveno) Ano, koupil jsem ho před dvěma měsici manželce, a uz to takhle dělalo Upraveno 7. duben 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Zkusil bych změřit tlak paliva před spuštěním a po spuštění. Protože okolo 3.5 bar by mělo čerpadlo vypnout. Takže buď je problém někde v autě, nebo v regulátoru tlaku paliva v čerpadle, případně čerpadlo nedokáže natlačit požadovaný tlak a snaží se tlačit dál. Citovat
RomsEvil Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Ok a jak a čím to mám změřit? Děkuji za pomoc Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Tlakoměrem na palivo na liště u vstřiků. Citovat
RomsEvil Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 (upraveno) Tak pred zapnutim ,1.3 a po zaonuti 3.5 v motorovem prostoru to po chvilce ztichne a cerpadlo porad vrni Tohle napsala diagnostika Upraveno 8. duben 2025 uživatelem RomsEvil Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Tohle neřekne lautr nic. Ale jestli je čerpadlo OK, nejspíš bude problém v pojistkovce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.