Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec...

menil už niekto brzdovú kvapalinu? :myslim

mám ju od kúpy auta a potrebujem ísť na STK / auto dovŕšilo 4 roky - takže to bude premiéra / a v súvislosti s tým potrebujem vymeniť brzdovú kvapalinu...

všetky rady potešia :super

chcel som vymeniť len v nádržke ale dopočul som sa že ani to nemusí pomôcť....

koľko stupňov by mala mať aby prešla cez STK,

diky :roker

Odesláno

diky za odpovede zatiaľ :D

a na SK sa merajú aj stupňe / bod varu / - kamoš to dnes absolvoval a práve pre toto neprešiel - mal 109 stupňov a že to je málo tak neprešiel . . . :grr

asi skúsim ten servis :myslim

Odesláno

tiež som si myslel :D

práve pre toto dnes kámoš neprešiel ináč všetko ok - akurát ešte nemal trojuholník :D:D:D

takže má mesiac na odstránenie poruchy ..

a ja cca týždeň na skontrolovanie ale skôr myslím na výmenu - ale našiel som v PO dosť servisov aj pneuservisov čo to robia, takže to radšej nechám na odborníkov :cool:

Odesláno

Radšej si pri tom postoj, takých \"výmien\", kedy sa nič nemenilo, som už zažil...

Paradoxom je, že nebezpečenstvo varu je vo valčekoch na kolesách, ale tam to nikto nemeria. A tam nevniká vlhkosť zo vzduchu.

Vlhkosť vniká do nádobky, tam ju na STK aj merajú, ale na var vo valčekoch táto vlhkosť nemá vplyv.

Dalo by sa to okabátiť - odsať a vymeniť len kvapalinu v nádobke...

No, dosť slov. Nechaj to vymeniť v celom systéme, ale poriadne.

Odesláno

Vymena brzdovky neni nic tazke pokia mas naradie a nastroje. Ja som ju vymienal tak ze na nadrzku kde ide kvapalina sa nasroboval sersam ktory tlacil novu brzdovku pod tlakom a ja som len povolil odvzdusnovak na kolese a nechal vytekat brzdovku kym nesla nova cista. Tak som to spravil na kazdom kolese zvlast. No len ako vravim tak potrebujes ten zazrak co pouzivaju v servisoch.

Inac som bol prekvapeny co zo zaciatku za hnus zo zaciatku vytekal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...