Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělal jsi to na jíném autě? :) Je to furt to samé, jeslti jsi trochu zručný a máš na to potřebné vybavení, zvládneš to v pohodě. :)

Odesláno

Ja som dnes pozeral ze co by stalo vymena co sa tyka materialu, teraz maju akciu na plynove tlmice sada 133e a ulozenie tlmicov cena okolo 70e. Tiez rozmyslam to spravit na kolene ale pochybujem ze treba k tomu nieco viac ako stahovak pruzin za 20e :D

[upravil dne 6.6.2011 18:54 Gitarista001]

Odesláno

eon nedelel jsem to na inom aute...chcem to urobit z kamaratom co sa vyzna trochu viac ako ja..len som chcel vediet nejaky postup..?

Gitarista tiez myslim ako ty...stahovak pruzin,a uz len vybrat nejak tlmic a pojde to..no len ten postup ma zaujima...!? hm??

Odesláno

len si daj bacha pri vyťahovani laveho tlmiča......polosa je tam dosť na tesno a može sa stať, že ti vyteče prevodovka :) tak davaj bacha alebo vypusti prevodovku do čistej nadoby a potom to nalej spatky po vymene tlmičov

Odesláno

hlavne, nez vubec zacnes si sezen stahovak pruzin, nejlepe takovy: gen__vyr_749Ks111.jpg

bez nej ani nema cenu neco zacinat

[upravil dne 7/6/11 06:57 Ferry]

Odesláno

No já přidám svou zkušenost. Já jsem si měnil na svým VW taky pružiny, tlumiče sám a stahovák jsem neměl. Nebudu říkat že je to bezpečný, ale svůj účel to splní. Vzal jsem popruh s ráčnou na stáhnutí a tři silné dráty. Postupně na třech místech pružiny jsem jí popruhem stáhnul zajistil drátem, popruh uvolnil a znova na dalším místě pružiny zase stáhnout a zajistit. Takhle jsem to udělal asi dvakrát dokola, dokud pružina nebyla dostatečně stáhnutá, nasadil tlumič dotáhl sundal dráty a bylo hotovo. Je ale vážně třeba si dávat bacha a zajišťovat to pořádně, aby pak člověka nevezli s přeraženýma prstama do špitálu. :papa

Odesláno

Vytáhnout(vymlátit) to jde celkem dobře i bez stahováků komplet tlumič s pérem ale horší je pak povolit horní matku bez stahováků aniž by se ti zalisovala do čela :D to vyžaduje zručnost,sílu a odvahu :D dělal jsem to dvakrát bez stahováků a teď jsem si je raději vyrobil jen si dej opravdu bacha na tu levou poloosu protože má tendenci opustit převodovku a pokud si jí nezajistíš tak se tak i stane a i když jí pak nasadíš rychle zpět tak ti stejně poteče olej ven protože to už nebude těsnit (vlastní praxe :D)

Odesláno

No ako tak citam chlapiii,kupim si ja len nastavitelne tlmice,a mam svaty pokoj...dam to urobit niekomu skusenemu a bude ok....ale dik za radyy,nemyslel som si nikdy v zivote ze to tolko blbosti je na malom peugeotikuuu....hehh...dikkkk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...