hugo.v.r. Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Bez destiček mi to jezdí volně, dyk řikam, že jsem to celý rozhejbal. Ale spíš to asi bylo z dřívějška, než jsem na to vlít. Jo a ještě k tý diskusi o mazání či nemazání vnitřku brzd: co řeknete na tohle ??? ATE tvrdí že tím se mazají pístky a vůbec vnitřní díly hydraulickýho systému, je to mísitelné s kapalinou... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 nikdy jsem nepoužíval na hydrauliku brzd nic jiného,než brzd. kapalinu...,ovšem ta se musí v systému pravidelně měnit,pak ty válečky a vnitřek vůbec tak nerezaví, ale nic nevydrží věčně, jednou se musí ty třmeny rozkopat a vyměnit všechny pohyblivé díly--nebo rovnou celý třmen Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Já používám Breox, což je kapalina v lahvičce od jiného výrobce. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 No já se toho všiml náhodou v katalogu, do tý doby by mně nikdy nenapadlo hňácat nějakou mazlavinu dovnitř hydarulickýho okruhu. Mám rád kapalinu čirou a ne nějakej kalnej koktejl. Jedině že by ta pasta byla průhlednej modrej gel - a to tedy nebudu zjišťovat za svý Ten obrázek byl jen pro zajímavost. Myslim si jinak totéž co ozzy56. Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Breox je čirý. Má výhodu, že je konzervační, tudíž tu část pod manžetou, co vyjíždí ven, chrání před korozí. Doporučuju. Citovat
Kdo Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 nikdy jsem nepoužíval na hydrauliku brzd nic jiného,než brzd. kapalinu...,ovšem ta se musí v systému pravidelně měnit,pak ty válečky a vnitřek vůbec tak nerezaví, ale nic nevydrží věčně, jednou se musí ty třmeny rozkopat a vyměnit všechny pohyblivé díly--nebo rovnou celý třmen Kapalina má velkou nevýhodu, že je hydroskopická, takže do sebe natahuje vlhkost. To znamená, že pokud s ní natřeš pístek a pod. pod manžetama, tak je to horší, než nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.