Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No mačkáč ten čudlík z boku na páčce stěračů a tam se Ti dokola mění průměrná rychlost, průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd k pumpě, ujeté kilometry od posledního nulování a kdo ví co ještě ;)

Odesláno

A dlouhým stiskem vynuluješ a máš tam dvě paměti. Doporučuji stáhnout si český návod na cintroen.cz

Odesláno

Já najedu víc než polovinu po městě a spořebu možno vidět v podpisu. Po kliknutí na ni se objeví nová stránka a tam to je vidět v detailu.

Ale to auto jsem nekupoval kvůli nízké spotřebě, ale hlavně kvůli bezpečnosti, pohodlí a přepravní kapacitě. A tyhle tři podmínky to splňuje více než na 100% a nikdo nemůže u auta těchto rozměrů a váhy chtít aby to jezdilo za tolik jako oktávka. Celkově vzato jsem s tím autem nad míru spokojený.

[upravil dne 2/6/11 14:58 Bigbadjohn]

Odesláno

Ha, kluci, ja mám tak cca 12 po městě a mimo cca 10. Dobrý ne?:P

Proto mám natavené na display jenom dojezd. A je hezké když se to zvětšuje. Už se stalo že mi ukázalo dojez (při plné nádrži) 1200km :o u benzínu :o. Ale to jsem jel z kopečka asi půl hodky, v klidu, pohoda, koukání kolem - bylo to kolem demenovské jeskyně na slovači.

[upravil dne 2/6/11 09:23 Tango C8]

Odesláno

posledni dve nadrze se mi podarilo pri 98% meste spotreba 7,4l předtim tak 8,5l ... jinak mam 2,2 HDI 94kW 2003

A co se dojezdu tyce tak nejvic to bylo pri ceste z Breneru na Bolzano a to mi to ukazalo neco kolem 1800km... kez by to byla pravda

[upravil dne 2/6/11 21:13 Sasula]

Odesláno

Lancia Phedra 2.2 HDi - dlouhodobá spotřeba (cca 3500 km) 7,7 l. Převážně po okreskách.

Edit: Tak jsem se upsal, je tam 7,8 l/100 km

[upravil dne 4/6/11 08:51 Lionek]

Odesláno

2,2HDi Chip -dlouhodobě 7,6l/100km v létě, zima 8,2l/100km většinou couračky po městě - jezdí s ním moje drahá polovička

2,0HDi zatím najeto 31.000km - 7,6l/100km - město/mimo město - půl na půl. jezdím klidně v rámci limitů.

Odesláno

Mám 2.2 hdi a od chipu šla spotřeba dle PC asi o litr dolů,výkon asi 114kw a spotřeba normální jízdou 7l.,jinak bez problémů mám najeto 200t km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...