Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Galaxy S jsem se s radostí u srdce zbavil(i přes ztrátu 4500Kč), navíc v mém okolí lidé akorát nadávají na Samsung že jim tam něco nefunguje atd(ať se jedná o telefon s androidem nebo Badou). Teď mám HTC Incredible S a musím zaklepat na dřevo to že vše funguje jak má i po updatu na android 2.3.

Odesláno

Pridam dotaz: Proc lobujete tolik za Android? Mam S^3 na N8 a nemuzu si stezovat, nastavene dotazovani ohledne veskereho pripojeni k internetu. A je po problemu...

Odesláno

NicolasB - ani by som nepovedal ... Galaxi S je vydareny telefon :) Samozrejme, zakladna stavba s TouchWiz je strasna, ale po prerobeni na inou Rom androidu, je to velmi vydareny telefon :)

Co sa tyka GPS a A-GPS, tak tu odznel jeden blud, ze A-GPS nie :) Je to blbost, A-GPS je lepšie, ako GPS :)

Jofo pre teba :)

A-GPS je to iste ako GPS, len je asistované. (od toho to Acko)

Takéto GPS sa pri starte aplikacie ktora GPS vyuziva, pripoji na internet, a ryhlejšie zlokalizuje tvoju polohu ... Avšak toto nie je nutné. Pokial máš napriklád dáta vypnuté, tj, nemáš net v mobile, tak A-GPS funguje ako klasické GPS, tj bez akýchkoľvek dát nájde tvoju polohu. Ak však máš dáta zapnuté, tak vie tvoju polohu po štarte danej aplikácie nájsť ovela rýchlejši ...

Ponáš to, keď zapneš klasickú navi, a čakáš, lež chytí signál :) Tak si predstav, ze zapnes navi v mobile, a signál máš skoro okamžite :)

A-GPS vie ale myslím fungovať aj bez internetu rýchlejšie. Čerpá totiž údaje s BTS .. To sú kvázi vysielače. Tie sú prepojené s GPS, a teda vedia telefónu pomôcť sa rýchlejšie zorientovať aj bez netu ...

mr. SM - pretoze ten S3 je absolutne zlej :) Ovladani, dotik, intuitivnost, a hlavne podpora aplikaci ... Kolik najdes novich aplikaci, her a podobne na S3 ? A porovnaj si pocet s Androidom ci Ios atd .. Da sa samozrejme zvyknut na vsetko, ale ale ... Ja nejsem odpurce symbianu ... Mnel sem E50 tku, nasledne E51 tku, pak chvili firemni E52 jku .,.. Takze sem ze symbiany vyrastal, a dakedy to boli dobre systemu. Dnes uz sou hodne pozadu ...

Odesláno

Tady něco k tomu aGPS vs. GPS:

http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=15&t=1038839

Co se symbianu a verze ^3 týče, tak by to nebyl vůbec špatný systém, kdyby přišel v roce 2007 s příchodem iPhonu první generace. V roce 2011 jsme bohužel už někde malinko jinde. Kdysi sem měl Nk6600 a poslední telefon, který má Symbian^1 se od stačké Nokie liší snad pouze ikonkama. Jinak je to naprosto to samé. Pak tam \"dopatlali\" ještě dotykový ovládání a tim to pohřbili úplně.

Je to veskrze pomalej, ne zrovna uživatelsky příjemnej, a velmi neohrabanej systém, kterej běží povětšinou ještě na výběhovém HW. Co se aktualizací týče, tak kastrofa, dneska Nokia uvedla, co všechno bude Symbian Anna obsahovat:

http://conversations.nokia.com/2011/05/31/nokia-e6-and-nokia-x7-first-symbian-anna-phones-now-shipping/

Cituji:

Symbian Anna

- Faster and better web experience with an all new browser.

- The long-awaited portrait QWERTY plus split screen text input.

- All new Ovi Maps with public transport routes and other enhancements.

A zároveň - And fear not Nokia N8, E7, C7 and C6 fans – Symbian Ann will be available for you in the coming months.

Takže na tyhle must_have fíčury si lidi u Nokie musí počkat měsíce... To je něco hroznýho. Stejně jako kupříkladu absence AF u multimediální X7.

A poslední věc - osobně když slyšim slovo \"certifikát\" ve spojitosti se Symbianem, tak mi naskakuje husí kůže :)

Odesláno

Tohle myslím netřeba komentovat. N8, jakožto vlajková loď Symbianu^3 s počáteční cenou na úrovni 14 500 Kč a chová se v mnoha ohledech hůře než nejlevnější telefony s Androidem. Nehledě na to, že tam spousta věcí nefunguje a tel. se navíc sekne.

Odesláno

Doma jsem měl dva SGS z toho jeden od vodafonu, který jsem během dvou měsíců vyreklamoval(když nepočítám boj s vodafonem o vyplacení částky v hotovosti) a pak nebrandovaný, který jsem prodal. Vyzkoušel jsem i alternativní romky od Darkyho případně DOC romky a stejně telefon nebyl schopnej jet 3 dny v kuse aby šel normálně používat. Displej jsem měl možnost porovnat HTC se Samsungem a Incredible na tom zas tak strašně nebyl a zkoušel jsem i čitelnost na slunko a o trochu lépe na tom byl Incredible, navíc HTC dokáže naběhnout do systému za daleko kratší čas než Samsung. TouchWiz mi osobně nějak nevadilo ale taky nijak nenadchlo.

Odesláno

Čo do displaye, našli sme na googlu jeden multicolor obrazek, neco s vesmiru, bylo tam na okrajech hodne cerneho, v strede snad vsechny mozne barvy, plus obrazek s avataru ...

Vsechny sme nacetli rovnake obrazek na

iPhone 4 16GB

HTC HD2

Samsung Galaxy S

HTC Desire HD

Pri 100 percentnem jasu, byl nejlepsi samsung s IP ckem, celkem totozne, htc radove zaostavalo ...

Pri jasu na 30 procent samsung vyhraval uplne bez problemov na plnej ciare ...

Tie romky co si uviedol su mi moc zname neni ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak aktuálně mám ZTE Blade doma na testování.

Jak sem sliboval, tak zanedlouho dodám relevantní info a recenzi (vyjde na MobilManii). Hraju si s tim, rootuju, taktuju a instaluju alternativní ROM - o tom budu psát.

První postřehy - s origo ROMkou použitelné jen s velkými výhradami. Pomalé až běda. S \"origo\" Cyanogenem lepší, ale taky žádnej velkej zázrak. Naopak ale s tímto se ten telefon dostal do úplně nové dimenze (a to prosím na standardním taktu). Rychlost srovnatelná s hi-end Androidy, prostě jedna báseň. Dále budu jen tak ze srandy zkoušet Honeycomb pro tablety a když bude čas, tak i Windows 95 :)

[upravil dne 13.6.11 12:40 kujon106]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak se \"dělím\" s Bladem :) Moje recenza vyšla v nejnovějších Mobilitách (7/11), takže kdo by o tomhle telefonku uvažoval, nechť si počte :) A komu by se to nechtělo kupovat (časopis), tak ve zkratce - telefon dobrý, zpracování ucházející, origo software průměr, neorigo naprostá špička.

je ode mě jedno video s upravenym Cyanogenmodem 7 (Andoroid 2.3.3 ginger bread v jakejsi činskej variaci Cyanogenmodu). Za tu cenu, za kterou se ten tel. dá sehnat (cca 3 800 Kč), je bez konkurence.

Jo a tady pro představu obrázek, jak ta recenze vypadá. Povšimněte si prosím ukázkové foto z telefonu, kde jako model nemohl posloužit nikdo jiný, než můj Peugeot :)

271149_2137825856062_1558610982_2160736_3446443_n.jpg

Odesláno

Díky, Mobility si kvůli tomu asi nekoupím (jedna zakořeněná averze) ale ten foun mě láká čím dál víc. Ideální by tedy pro mě bylo, kdyby ho začal nabízet sám Velký Flek (VF) ale i když nezačne, asi se postavím do fronty (ten telefon je prakticky neustále vyprodanej).

Odesláno
cena vykon neni vsechno z toho jsem vyrost ted jdu po cena/kvalita zpracovani :D muj 3 roky starej mobyl vypada lepe nez nektere dnesni plastaky ;)

V predchodzim tematu te treba vice zajima cena jak kvalita, vykon, zpracovani ...

PS: Pokud si potrpis na spracovani, tak si kup Iphone nebo nektere verze HTC. Samsungi sou spracovany dobre, ale je to sami plast ... Lg je na tom dobre, mozna o neco malo horsie ako Samsung ...

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...