kujon106 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Lubk0> Android 3.0 to na 100% nedostane, neb Honeycomb je verze pouze a jen pro tablety. Nedostane to určitě ani novější než 2.2., neb by to byla potenciální konkurence pro nový modely (Arc, Neo). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Kujon, jak vies Mozna to dostane o pul roku, mozna o rok, kdy Arc a Neo budou uz upgradnuti na vyssim systemu ... Navic google hovoril o tom, ze planuje zjednotit tieto oprecne systemy, aby sa vsetky vydavali s rovnakou verziou V kazdom pripade, co bude, netusime, ale ugrade zatial nepovazujem za ziadnu zlu vec Citovat
h4wk3y Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 havne aby to nedopadlo jak \"vlajkova lod androidich telefonu\" Galaxy S, ktere oficialni 2.2 dostalo asi pul roku po tom, co jej vsechny telefony za par korun uz davno mely... V tom me Samsung silene zklamal... Citovat
kujon106 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Lubk0> To Google myslel jen u Nexusu(ů), jinak je na libovůli výrobců jak s aktualizacema naloží. Ale klidně se s tebou vsadím o flašku něčeho dobrého, že starší SE update na Androida ve verzi vyšší než 2.2 nikdy nedostanou Ono je to dáno jak sem psal - výrobce MT má na Androidu svoje nadstavby - třeba u HTC je to Sense, Samsung má tušim TouchWiz, atd. a předělávat to pro celé portfolio starších modelů, to by se z toho zbláznili. A další věcí je hardware. Ve starších strojích tiká starší procesor, RAM, atp., který mnohdy na nový SW už prostě nestačí. Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 ...v neposlední řadě do toho taky má co kecat marketing, konkrétně snaha prodávat nové modely, že. Citovat
Fusion Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Dá se taky zavolat operátorovi a z čísla prostě zakázat veškerou datovou kounikaci. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Takže když to shrneme,tak když aktualizovat telefon nebudu tak se telefonu nic stát nemuže? Citovat
Zdenda-406 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Jinač se mě líbí Nokia C5-03 a už zminovaný Samsung galaxy mini,je asi jedno který si vyberu:myslim:myslim Citovat
kujon106 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 C5-03 určitě ne, starej symbian, rezistivní dotykovej displej a přemrštěná cena. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Takže ten smasung bude o 100% lepší než ta C5-03:myslim:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Kujon s tebou sa o nic nestavim Este by som prisiel aj o tie dva drinky Nevim jak to bude u tych SE, ja jen vim, ze mali 1.6, prvni aktualizace to upravila na 2.1 a dalsi na 2.2 ... Dalsi vec je, kolko se danej model bude vyrabet ... Pokud koupi novej telefon, ktory neni na dopredaj, a stale sa predava, je mozne, ze sa bude predavat aj o pol roka... A ked sa predavat bude, tak nanho budu davat novsi Android system, a tak ho daju k dispozici i k tem starym Je mi jasne, ze kdyz se telefon prestane vyrabat, ze nanho aktualizace delat nebudou ... C5-03 je katastrofa ... Jak momentalne asi vsechno dotykovi od nokie ... V ramci souteze v praci sem vyhral Nokiu N8 ... Pomerne drahy telefon ... Bola to katastrofa, naozaj velmi zleee ... jedine co sa mi snad pacilo bolo odblokovanie tel. za pomoci bocneho tlacidla A tam som skoncil ... Teda, nemnel sem v rukach kazdou dotykovou nokii, ale minimalne ty, co mame v ponuke, a kazdy zaostaval ... S androidu bych jednoznacne volil medzi HTC a Samsung ... Citovat
kujon106 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 O tom updatu vím a taky vím jak dlouho jim to trvalo Však uvidíš i bez sázky, že tímto u SE s updatem oněch starších skončili. O Symbianu už se toho napsalo hodně Verze ^3 by šla ještě se sebezapřením používat, pokud by tomu odpovídaly ceny telefonů. Zdenda-406> Pro tebe by možná byla zajímavá varianta v podobě ZTE Blade. Aktuálně přichází na CZ trh a jeho cena nebude vyšší než 4 000 Kč. Přitom mu ale nic zásadního nechybí, ba naopak. http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php http://mobilizujeme.cz/clanky/orange-san-francisco-zte-blade-v-redakci-ptejte-se/ V práci ho nejspíš vyfasuju na menší testování, takže ti pak nabídnu dojmy z první ruky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Necham se teda prekvapit Ja tak potajmou doufal, ze tam jeste tou 2.3 jku supnou, ale tak vicemene se nic nedeje Akurat jak si to tu pisu, tak si vyberam novu Rom pre HD2, aktualna mne uz nebavi A som rad, ze sem neni obmedzovan vyrobcem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Mam Galaxy S, koupil jsem a hned updatoval na 2.2 Froyo, strašný, telefon se kousal, brzdil se, občas trhání a poskakování při přetahování displeje, na Galaxy foru to řeší všichni. Musel jsem nahodit Root a Lagfix, ted to konečně jede tak jak má, o custom rom jsem uvažoval ale zatim to necham tak. To jen k Samsung Galaxy S [upravil dne 30/5/11 17:20 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 kujon106: doufám, že se s těmi zážitky s Blejdem podělíš veřejně, neb mne taky zaujal. Citovat
Qcko Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Ja mam HTC, update mam zapnuty, v pohodicke cez Wi-fi, trva to chvilku, inak telefon s androidom mi slape krasne, nemrzne, neseka, spokojnost Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Mam Galaxy S, koupil jsem a hned updatoval na 2.2 Froyo, strašný, telefon se kousal, brzdil se, občas trhání a poskakování při přetahování displeje, na Galaxy foru to řeší všichni. Musel jsem nahodit Root a Lagfix, ted to konečně jede tak jak má, o custom rom jsem uvažoval ale zatim to necham tak. To jen k Samsung Galaxy S [upravil dne 30/5/11 17:20 Radek Hurvajz] Nahod tam jinou ROM, ta zakladni je strasne strasna Citovat
kujon106 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Kurt> Jakmile ten článek vyjde, tak hodim link Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.