Miss Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 sorry, ale to je trochu nesmysl. Tak trochu se jich vazne musim zastat. Preci jen to by se pak muselo vhodnocovat i male a velke auto, a horsi a lepsi ridic. treba ja osobne bych se netrefila ani do pravni branky. Neber si to osobne, je to proste jen nazor.-) a preci jen na nej nazor preci ma kazdy clovek. Pochopila bych nejakejch deset vterin, ale nasobit to sorry, ale to je trochu hovadina. Citovat
Miss Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ale v pohode.-))) jak rikam co se stalo se stalo. :-)) A rozhodnuti bylo jen na organizatorech tohoto sraziku:-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Dopredu chci rict, ze nam v prvni rade nejde o ceny, ale o to, ze si pripadam jako ............... no, ja jsem taky prekvapenej, zacneme tedy davat penalizace za vse co je do velikosti 306 vc. a kompenzace na vse co je nad 607 vc., pak to asi bude mit rad a poradek. Kdybychom vedeli, ze prijdeme az o 1/3 bodu, tak jsme tam necekali v tech kozenych hadrech az na konec fronty a na orientak vyjeli rovnou, a neposlouchali na konci reci kde jsme, nebo jej spis vynechali. Chteli jsme byt historicky prvni motorkovou posadkou orientaku a uzili jsme si to po svem, nikdo si asi nedokaze predstavit, jake to je, v kazde vesnici odradit na 1, bouchnout tam neutral, vyndat veci z tankpadu, zapsat pismenko v rukavicich a zase to uklidit, rozjet se apod., jo a taky najit obcas nekdy i to misto na bezpecne zastaveni Druhy zase furt v helme cumel na nadrz (coz taky uplne nejde), kde mel izolackou pridelany druhy list s fotkama - diky Stibto za izolacku a podporu Ano, vybrali jsme si to, chteli jsme to, uzili jsme si to po svem, jeli jsme s nadsenim a s pocitem, ze i na masinach to davame, ale priste nepojedem, protoze to za to nestoji, kdyz uz pominu to velkoryse privitani, ze jedem pozde, ano jedem, protoze tam kde jini jeli, my staveli, a z obavy, abychom nekoho s masinou nepredbehli na startu (nevime, jak by se na to kdo tvaril), jsme radsi vyrazili posledni.......... Citovat
Schreek Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ano máš pravdu, pokud by sme se řídili striktně de pravidel AOS tak se má zohlednovat i velikost auta, tzn. kombíky a větší auta by měla mít větší rozteč kůželů. Řidiče rozdělovat nejde, protože to je smysl té soutěže \"ten kdo to umí nejlépe, vyhrává\" Dle mého názoru by hodnocení motorek spolu s auty ve slalomu nebylo objektivní, proto jednoduše v této disciplíně nebyli hodnoceni. Citovat
Miss Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ne tak tohle uz radeji vubec nebudu komentovat.-) Ale jinak dik za usporadani srazu. Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Schreek: Když už si pravidla tvoříte, bylo by fér je zveřejnit před startem závodu Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Schreeku, ano, mas pravdu, tim jste nas vlastne na zacatku odstrihli od dobreho umisteni na te sotoline, ktera tam byla, kterou ridic auta resit nemusi se to dalo opravdu jet drsne, i cas, ktery je o 16 vterin nizsi, nez prvni auto, tomu dava za pravdu. (ja teda jel za 1:05) Kdybych cekal posledni misto, tedy 0 bodu za slalom, tak jsem fakt vzal coupe a pak ho nekde odstavil......... a pod 1:15 se dostal.......... A sotolina tam byla, snad budu mit nekde fotku Bohousovi pneumatiky. Nic, neresme to, jen jste nam to asi meli rict driv, a bylo to. My tam ted z meho pohledu fakt cekali jak blbci na neco, v cem budem stejne posledni, no ma to asi logiku Citovat
Schreek Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Scratch: Pokud čteš tytéž výsledky co já, tak vidíš, že za slalom určitě není 1/3 z celkových bodů, i bez slalomu se dalo vyhrát! Jako nezlob se ale dát motorku ve slalomu na první místo je hrozně jednoduchý. Ano možná by to šlo řešit nějakým koeficientem, ale kde já bych něco takového sehnal, vycucal si z prstu? To fakt ne... Pata: Promin, já před startem nepočítal že někdo pojede orienták na motorce. A mě se ani nikdo neptal, prostě ste oznámili že jedete na motorce. Bral jsem to spíš jako srandu a vy mi tu ted vyčítáte že jsem něco nepočítal. Není běžné aby se v klubu jezdili soutěže s motorkama, aspon já si to nepamatuji. Pokud ste chtěli mít exkluzivitu, měli jste se přijít dohodnout jak to počítat. Pánové, uvědomte si prosím, že kdybych Vám počítal zcela normálně body jako každé jiné posádce byli byste na druhém místě. Máte pocit, že by to bylo fér vůči ostaním? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Orienťák je pro dvoučlennou posadku auta, ja bych motorky neřešil, jednak jeli poprvé v historii (pokud se nepletu) a pak nikdo nevěděl že na motorce někdo pojede orienťák. Takže hodnoceni je myslim na pořadateli, pokud jede někdo jinak než autem ma si zjistit jak bude hodnocen aby se předešlo jakymkolov hadanicim. Nebo jste si mysleli že prostě mašiny vyhrajou?? Citovat
Stifler Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 No, tak děkuju všem, co dávali fotky na rajče. Celý den klikám na každou jednotlivou fotku a ukládám jí do PC. Potěšil mě Lví-ček, ten měl \"jen\"101 fotek, ale ostatní..... Ale jo, dal jsem to všechno a jsem rád. Pata: pokud budeš dávat videa na YT, můžeš je extra pro mě hodit na uložto.cz? Byl bych ti vděčný. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 omlouvam se, 1/4, nicmene, sledovat nadrz, diry, sterk a pamatky je docela narocne, tudiz jsme necekali, ze bychom v orientaku zarili. Spis je to z toho, ze jsme byli radi, ze jsme dorazili, relativne jsme i neco nasli a pak tohle ani ja, ani Páťa jsme nepočítali, že dáte motorku na první místo, ale ani jsme nepočítali, že dostanem nulu, Neres to, jen se nam toto zdalo trosku nestastne , mas pravdu, rekli jsme to pri sprintech, spis jde o to cekani. Kdo nezazil kuzi v 25 na asfaltu a hodinu stat, nepochopi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 No, tak děkuju všem, co dávali fotky na rajče. Celý den klikám na každou jednotlivou fotku a ukládám jí do PC. Potěšil mě Lví-ček, ten měl \"jen\"101 fotek, ale ostatní..... Ale jo, dal jsem to všechno a jsem rád. Pata: pokud budeš dávat videa na YT, můžeš je extra pro mě hodit na uložto.cz? Byl bych ti vděčný. Ve firefoxu umí rozšiření Download Helper stahnout vše najednou:) Citovat
Stifler Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Radku, nemám rád Firefox--> používám Operu. Citovat
Goldinka Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 No, tak děkuju všem, co dávali fotky na rajče. Celý den klikám na každou jednotlivou fotku a ukládám jí do PC. Potěšil mě Lví-ček, ten měl \"jen\"101 fotek, ale ostatní..... Ale jo, dal jsem to všechno a jsem rád. Pata: pokud budeš dávat videa na YT, můžeš je extra pro mě hodit na uložto.cz? Byl bych ti vděčný. :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Orienťák je pro dvoučlennou posadku auta, OK - vyradime ty, co jeli sami Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Orienťák je pro dvoučlennou posadku auta, ja bych motorky neřešil, jednak jeli poprvé v historii (pokud se nepletu) a pak nikdo nevěděl že na motorce někdo pojede orienťák. Takže hodnoceni je myslim na pořadateli, pokud jede někdo jinak než autem ma si zjistit jak bude hodnocen aby se předešlo jakymkolov hadanicim. Nebo jste si mysleli že prostě mašiny vyhrajou?? ja neresim, ze jsme nevyhrali resim to, ze jsme jizdu na orientak nahlasili tem dvema na motorce, a cekali jsme, ze se ta infomace asi nejako preda, kdyz byli taky poradatele. Resim to, ze jsme tam cekali jako ...... na neco, kde jsme vlastne nebyli hodnoceni. Proc jsme to vlastne jeli? O nic jineho mi nejde a uz se v tom nechci pitvat. Evidentne to nikdo nechape Uz je to jedno, Schreeku, ty si to neber osobne, stalo se, je to tak. Asi se ti ta informace nedostala, meli jsme to rict asi rovnou tobe. Nicmene se mi orientak libil, splnil to, co jsem od nej cekal, krasna priroda, sterk, a zatacky a zase jsem se neco naucil a poznal krasy kokorinska. [upravil dne 31/5/2011 19:16 Scratch] Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Schreek: Pokud dobře vidím, nikde není psáno, jak byla která disciplína bodovaná a jaké byly maximální možné body z jednotlivých disciplín - když už se mám vyjadřovat k výsledkům. To samé o posádkách vozidel a jejich členech. Pokud se pletu, opravte mne. Co je dle mého fér jsem napsal, organizátor jsi byl Ty, klidně jsi nás nemusel nechat startovat, nebo naše časy vynásobit pěti. Akceptovali bychom to. Jen s tím přijít po dojetí všech posádek do cíle mi přijde trochu zavánějící. Neber to jako kritiku, jen se nad tím zamysli... Stifler: video budu upovat jen jedno (T16 vs STi), zbytek je nepublikovatelný domácí materiál Speciálně pro Tebe to upnu i na web... Citovat
Schreek Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Scratch: Pokud byste se zeptali předem, určitě bysme se nějak dohodli, případně byste aspon nemuseli čekat jak... Schválně zkus mi navrhnout jak objektivně kompenzovat čas motorky vůči autu ve slalomu, mě nic nenapadá Citovat
Stifler Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Pata: Děkuji velice. Už se těším na odkaz ke stažení. Goldinka: Je tady něco k smíchu? :D Edit: Pata: ten nepublikovatelný domácí materiál mě zajímá nejvíc. [upravil dne 31/5/11 19:46 Stifler] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.