Tango C8 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Mě to občas bez hlášky jednou pípne před nastartováním:myslim Braking fault něco ohledně turba už se to někde řešilo a to blikání nestává se ti to že ty dveře otevřeš dřív než úplně zastavíš NE, vypneš motor, vyndaš klíček otevřeš dveře a rozblikají se blinkre. No a umně je to dva krát zapípání před startem, tedy když vložím klíček do zapalování, chci startovat, zapípá nějaké varování, či co. Většinou, když mám naložené auto Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 starší soft dokáže při odemčení dálkou stáhnout okna Citovat
Tango C8 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Ty máš ty starší funkce, že? Mě se odklopí při odemčení. V Eco modu jsem to měl několikrát a po zamčení se vždycky sklopí. Akorát občas nevyklopí (naposled se to stalo manželce, vyklopila je ručně - už jsem jí ukázal tlačítko- a při zamykání se nesklopily. Když přijela domů , tak šlo vše jak má) Já mám odklopení po odemčení vozu, sklopení po zamčení, asi tak jak většina. Když nechci aby se odklopily zrcátka při každém odemčení, tak je před zamčením voz sklopím tlačítkem. Např. na chatě, kde do vozu lezu často. Dobrá věc např. v zimě. Citovat
Tango C8 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 starší soft dokáže při odemčení dálkou stáhnout okna No, asi ne, tedy u mně ne Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Mě to taky nejde ale u prvních ročníků to šlo Citovat
jarmyl Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Tak ať to tu nezas..(plňujeme) založil jsem vedle vlákno anomálie:papa Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Jo starší soft to tak má. Zamkneš a sklopí se zrcátka. Odemkneš a nic az po zapnutí klíčku se odklopí. Když nechcci aby se po zapnutí klíčku odklopily (třeba při výjezdu z garáže) tak je sklopím ručně po zastavení ještě před zamknutím auta. Po odemknutí auta podržím ještě jednou dlouze odemykací tlačítko a sjedou všechna okýnka. Je to dobrý když stojí auto na sluníčku. U nového softu už toto nejde. Mám to rok 2004. Citovat
Tango C8 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Jo starší soft to tak má. Zamkneš a sklopí se zrcátka. Odemkneš a nic az po zapnutí klíčku se odklopí. Když nechcci aby se po zapnutí klíčku odklopily (třeba při výjezdu z garáže) tak je sklopím ručně po zastavení ještě před zamknutím auta. Po odemknutí auta podržím ještě jednou dlouze odemykací tlačítko a sjedou všechna okýnka. Je to dobrý když stojí auto na sluníčku. U nového softu už toto nejde. Mám to rok 2004. No a přesně jak píšeš, tak jsem to mněl když jsem to kupoval. Pak mi maník v citronu nahral nový soft a nejde to (myslím okénka dolu dálkou, odklopení po nastartování). Ale je o jedno, ne:papa Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Mě by se líbilo to odklopení až po startu, protože když chodí člověk do auta a stále zamyká a odemyká tak mají zrdcátka rozcvičku. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Někde tady bylo napsáno že když je sklopíš ovladačem na dveřích, tak při zamykání a odemykání necvičej. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 No to vypneš sklápění. Pak se to musí ovládat ručně a to taky není OK. Citovat
marko306 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 ja mám ešte to prvé. Speťáky sa sklopia pri zamknutí a odklopia až pri otočení kľúčom v zapalovaní. Dása mi to deaktivovať tak ako píšete vyššie a okrem toho mi idú zavrieť a otvoriť okná s diaľkovím a aj to si môžem určiť, že ktoré. Citovat
Tango C8 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 No to vypneš sklápění. Pak se to musí ovládat ručně a to taky není OK. Nevypneš, jenom je ručo tlačítkem sklopíš, tak jak deš do myčky. Pak je zase vyklopíš, a při zamknutí vozu se normálně sami sklopí. Dělám to tak na chatě, a asi to budu dělat v zimě. Vypneš motor, sklopíš zrcátka a pak se nebudou vyklápět a zaklápět. Vyklopíš je tlačítkem spátky a zase funguje automatika dál. Citovat
Sagic Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 S tím stahováním oken dálkou jsem četl, že byl problém hlavně u aut vybavených 3 střešními okny. Prý se dost často stávalo, že při odemykání se nechtěně podrželo déle tlačítko, otevřela se všechna okna včetně střešních a za deště bylo vlhko v interiéru Proto od toho asi s novým softem upustili.. [upravil dne 26/7/11 od Sagic] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Aby se při odemčení stáhla okýnka tak se to odemykací tlačítko musí zmáčknout 2x a na podruhé dlouze držet, tak to snad nejde udělat omylem Citovat
Tango C8 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Aby se při odemčení stáhla okýnka tak se to odemykací tlačítko musí zmáčknout 2x a na podruhé dlouze držet, tak to snad nejde udělat omylem Mně to nefunguje Citovat
limar Odesláno 28. srpen 2011 Odesláno 28. srpen 2011 Tak ja som tam narval celu latrínu. hm, tak to by som do tej mojej nikdy nedostal Citovat
MotoMoto Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Tak skutečně jsem si to ověřil. Pokud při běžícím motoru sklopím zrcátka a pak vypnu motor tak při následném otvírání a zavírání zůstanou sklopená dokud je ručně (tlačítkem ) zase neodklopím. Super to jsem přesně potřeboval. Citovat
sampon Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Tak na ultrazvuku přibyla další fazola a výměna 307 za \"novou\" 807 byla skoro jasná :-) Připadám si jak děcko, co dostane popelářský auto :-) 2.2 HDI r.v.2006 navteq teď zjistit jak se vkládaj obrázky.... ..á nejsem tak blbej... :-) Jen kdyby na mne nešprechtila ta rt3 \"věc\" s displejem. Das ist nicht main ..... fernsehen :-) [Edited on 29/8/11 19:46 by sampon] [Edited on 29/8/11 19:49 by sampon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.