Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mě to občas bez hlášky jednou pípne před nastartováním:myslim

Braking fault něco ohledně turba už se to někde řešilo

a to blikání nestává se ti to že ty dveře otevřeš dřív než úplně zastavíš

NE, vypneš motor, vyndaš klíček otevřeš dveře a rozblikají se blinkre. :myslim

No a umně je to dva krát zapípání před startem, tedy když vložím klíček do zapalování, chci startovat, zapípá nějaké varování, či co. Většinou, když mám naložené auto

Odesláno
Ty máš ty starší funkce, že? Mě se odklopí při odemčení. V Eco modu jsem to měl několikrát a po zamčení se vždycky sklopí.

Akorát občas nevyklopí (naposled se to stalo manželce, vyklopila je ručně:roll - už jsem jí ukázal tlačítko- a při zamykání se nesklopily. Když přijela domů , tak šlo vše jak má) :D

Já mám odklopení po odemčení vozu, sklopení po zamčení, asi tak jak většina. Když nechci aby se odklopily zrcátka při každém odemčení, tak je před zamčením voz sklopím tlačítkem. Např. na chatě, kde do vozu lezu často. Dobrá věc např. v zimě.

Odesláno

Jo starší soft to tak má. Zamkneš a sklopí se zrcátka. Odemkneš a nic az po zapnutí klíčku se odklopí. Když nechcci aby se po zapnutí klíčku odklopily (třeba při výjezdu z garáže) tak je sklopím ručně po zastavení ještě před zamknutím auta.

Po odemknutí auta podržím ještě jednou dlouze odemykací tlačítko a sjedou všechna okýnka. Je to dobrý když stojí auto na sluníčku. U nového softu už toto nejde. Mám to rok 2004.

Odesláno
Jo starší soft to tak má. Zamkneš a sklopí se zrcátka. Odemkneš a nic az po zapnutí klíčku se odklopí. Když nechcci aby se po zapnutí klíčku odklopily (třeba při výjezdu z garáže) tak je sklopím ručně po zastavení ještě před zamknutím auta.

Po odemknutí auta podržím ještě jednou dlouze odemykací tlačítko a sjedou všechna okýnka. Je to dobrý když stojí auto na sluníčku. U nového softu už toto nejde. Mám to rok 2004.

No a přesně jak píšeš, tak jsem to mněl když jsem to kupoval. Pak mi maník v citronu nahral nový soft a nejde to (myslím okénka dolu dálkou, odklopení po nastartování). Ale je o jedno, ne:papa

Odesláno

Mě by se líbilo to odklopení až po startu, protože když chodí člověk do auta a stále zamyká a odemyká tak mají zrdcátka rozcvičku.

Odesláno

Někde tady bylo napsáno že když je sklopíš ovladačem na dveřích, tak při zamykání a odemykání necvičej.

Odesláno

ja mám ešte to prvé. Speťáky sa sklopia pri zamknutí a odklopia až pri otočení kľúčom v zapalovaní. Dása mi to deaktivovať tak ako píšete vyššie a okrem toho mi idú zavrieť a otvoriť okná s diaľkovím a aj to si môžem určiť, že ktoré.

Odesláno
No to vypneš sklápění. Pak se to musí ovládat ručně a to taky není OK.

Nevypneš, jenom je ručo tlačítkem sklopíš, tak jak deš do myčky. Pak je zase vyklopíš, a při zamknutí vozu se normálně sami sklopí. Dělám to tak na chatě, a asi to budu dělat v zimě. Vypneš motor, sklopíš zrcátka a pak se nebudou vyklápět a zaklápět. Vyklopíš je tlačítkem spátky a zase funguje automatika dál.

Odesláno

S tím stahováním oken dálkou jsem četl, že byl problém hlavně u aut vybavených 3 střešními okny. Prý se dost často stávalo, že při odemykání se nechtěně podrželo déle tlačítko, otevřela se všechna okna včetně střešních a za deště bylo vlhko v interiéru :aut

Proto od toho asi s novým softem upustili..

[upravil dne 26/7/11 od Sagic]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak skutečně jsem si to ověřil. Pokud při běžícím motoru sklopím zrcátka a pak vypnu motor tak při následném otvírání a zavírání zůstanou sklopená dokud je ručně (tlačítkem ) zase neodklopím. Super to jsem přesně potřeboval.

Odesláno

Tak na ultrazvuku přibyla další fazola a výměna 307 za \"novou\" 807 byla skoro jasná :-)

Připadám si jak děcko, co dostane popelářský auto :-)

2.2 HDI r.v.2006 navteq

teď zjistit jak se vkládaj obrázky....

..á nejsem tak blbej... :-)

Jen kdyby na mne nešprechtila ta rt3 \"věc\" s displejem. Das ist nicht main ..... fernsehen :-)

6a9cc124e7546b425b45.jpg

14b04c96b0901e45ed8f.jpg

86c1cf3fc4783cd5f1a1.jpg

dd4c11c6242c7e853f3a.jpg

[Edited on 29/8/11 19:46 by sampon]

[Edited on 29/8/11 19:49 by sampon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...