matii Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Se musím smát po přečtení celé tvé události,ale najednu stranu dobře že si se nenechal,pač tyhle blbečkové s vystouplými svaly co mají dvakrát týdně pernamentku v posilce a ještě řídí Range Rovera si myslí že spolkli svět a že se jim bude každý vyhýbat dle toho jak vypadají a působí...:D..Mě takhle sejmul málem jednou kupátko jeden čepičkář v Golfu co měl teplej řidičák a jel si ho možná vyzvednout z uřadu,začal si vyskakovat jakej je borec,tak jsem se hrubě zdravě nasr,,, otevřel mu auto,vzal klíče ze zapalování a zahodil je do pole a byste viděli jak ten kluk zoufale lítal a hledal je tam nekecám po půl hodině když jsem projížděl znova...:D..Nikdy s nikým problém nemám,ale tenhle tupec mě nejel málem roztřelil moji závislost a ještě byl na moji adresu původně vulgární a nakonec se ještě s lehkým donucením rád omlouval a prosil asi mu je pomůžu najít:D:D:D..Jinak bych tohle neudělal,kdyby se tak slovně do mě nepustil takovej cucák co spolknul svět.... :D:D Citovat
banan1987 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 stava sa mi to casto.. byvam sgresivny na takych co su drzi a porusuju zakony.. asi choroba z povolania.. pre to nosim vo dverach teleskopicky obusok ktory uz zachranil nejednu situaciu.. Citovat
matii Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 a proto přesně kvůli takovýmhle situacím vozíme v kufru co? basebolovou pálku:P:bacha:D Nebo obouručák Citovat
matii Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Lukáš byl dnes narozdíl ode mne úspěšnější. http://www.sport.cz/clanek/187022-cesko-a-usti-slavi-boxer-konecny-doma-exceloval-a-obhajil-titul-mistra-evropy.html Citovat
jofo Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Pri citani som si spomenul na pribech o jednej vytunenej oktavke co predbiehala auta niekde okolo valmezu az to jedneho nastvalo a na parkovisku jej urezal kridlo pilou. Skoda ze to nemozem najst. Vtedy som sa skoro poscal od smiechu. Citovat
tadom Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Agresivitu jsem už dávno nechal být, kdysi jsem se chtěl rvát pomalu s každým kdo se blbě podíval a říkám na rovinu, byl jsem pěknej debil. Není potřeba vyvolávat konflikty, naboural ti do auta, nenaboural, pomyslel sis o něm svoje, pomyslel a tam to mělo skončit, že ti ukázal fakáče? Tím jen ukázal svou primitivnost... Bohužel chybou bylo to že si vystoupil z auta (minimálně jako první) Nemusel tam sedět tenhle nabušenej maník, mohl tam sedět fe´ták, který před chvílí vykradl banku, má vedle sebe bouchačku, už mu schází dávka, všichni ho pronásledují a najednou se na něj někdo řítí. Co má dělat adrenalin mu teče ušima, cítí se v ohrožení, na sedadle má bouchačku a tak problém vyřeší, nyní by zde na fóru nebyl tvůj článek, tvá manželka by byla pod sedativy a nechápala by že před chvílí si tady byl a už nejsi... Nebo by s tebou ten svalovec strčil na zem, blbej dopad na záda, poškozená mícha.... A vlastně kdyby si seděl dál v autě a jen by sis něco pomyslel, nic z toho nemuselo být. Vím je to kretén, nepatří na silnici, ale od řešení těchto situací je tady Policie ČR, jede někde někdo jako hovado, vytočím 158, nadiktuji spz a směr jízdy toho vozidla (a že jsem to už tak 2-3x udělal) nabídnu svědectví a tím to pro mě hasne a pokračuji dál v klidu s úsměvem na tváři. ještě poslední příklad řešení tohohle \"nedorozumění\" vyskočil si ven, z auta vyskočí skřečovitej kravaťák a bude ti nadávat, strčíš do něj ať se vzpamatuje a odevzdá noty, otočíš se sedneš do auta a odjedeš, večer u tebe zvoní policie s obviněním z těžkého napadení, ten krypl bude mít límec na krku a bude půl roku marodit.... Tohle všechno mi před léty vtloukal do hlavy jeden dobrej kámoš a měl pravdu, už se nerozčiluju a neperu. Jinak pobavilo mě to a připomnělo mi to taky hodně starou událost, vím jen z vyprávění, kámoš 165cm 60kg, seděl za volantem a moc neuměl, vedle něj nějakej jeho známej 200cm a 150kg ve svalech, někdo na ně vytruboval, tak ten dvoumetrovej vystoupil na křižovatce a šel tomu s klaksonem vysvětlit jak se má chovat, když koukala půlka řidiče ven okénkem a dál nešel údajně vytáhnout tak ten kámoš mu došel říct, že je připoutanej a že ho z toho auta nedostane. Chlapy neblbněte a nevyvolávejte agresi, může to blbě skončit (něco jiného je být napaden, to se samozřejmě budu taky bránit) ale nějakej prostředníček? Hele a nebyl to Topolánek třeba se mu líbila tvá jízda (nebo na omluvu) a ukazoval ti že jsi jednička Citovat
matii Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 ... pravdu díš brachu, snad jsem po dnešku už trochu poučen ... Citovat
jofo Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Tak tu som to nasiel ako sa taketo vecy riesia na Valassku. Pražští řidiči, bacha na Valachy! Popíšu Vám příhodu, která se mi ještě dnes jeví jak z povedené komedie. Jel jsem (Felicií 1.3Mpi) do Vsetína. Přede mnou jela tatáž Felda, jen jiné barvy a se vsetínskou značkou. Řidič přede mnou jel zhruba stejným tempem, jaké jsem měl naplánováno i já, takže nebyl žádný důvod jej předjíždět. Byl hic, měl jsem pootevřená na 5 cm všechna okna (chová se to jak kabriolet) a navíc jsem silný kuřák, takže otevřené aspoň jedno okno mít musím. Zezadu se ozvalo zařvání gum, zablokovaných na asfaltu a pohledem do zrcátka jsem zjistil, že se mi do kufru chce vlepit už zepředu důkladně otuněná oktávka s pražskou značkou. Tmavá skla, ohulené xenony a řev točeného motoru, jen jen vystřelit. Lehkým dotekem na brzdový pedál jsem mu dal najevo, že hodlám zpomalit, ať mě může předjet, když má tak napilno. Sundal jsem nohu z plynu, lehce přibrzdil a vysloužil si za to vzteklé troubení oktávie. Vzápětí - bez blinkru či jiného varování - následovala blesková akcelerace a schytal jsem takovou myšku, že jsem tentokrát musel na brzdu fakt dupnout. Zanadával jsem si - prase jedno pražácký - a jelo se dál. Vzápětí něco podobného řidič oktávie provedl i řidiči Felicie, co jela přede mnou. Vzteklé troubení, myška a jelo se dál. Před námi všemi jel extralongvehikl a toho si netroufl předjet ani pražák, byl to i na něj dost nepřehledný úsek a vehikl navíc valil aspoň devadesát. Sešli jsme se tedy pospolu na křižovatce ve Vsetíně a co čert nechtěl - i na dolním malém rondlíku a poté na parkovišťátku u kulturního domu - mimochodem přes silnici sídlí PČR. Co se dělo pak, mi musela zčásti doplnit manželka, protože já byl smíchy úplně grogy. Pražák z oktávky, mladík cca dvacetiletý, oháklý v Bossu vystartoval z mašiny, kvokl centrál a vběhl přímo do náruče asi pětačtyřicetiletého řidiče Felicie přede mnou, takto Valacha jak Radhošť. Slyšel jsem jen: „Ááá, pocem ty sviňo, já ťa naučím, jak sa jezdí!“ a uvalil mu dvě takové, že se mladík i s Bossem váleli v prachu parkoviště. Mladík vřískal „pomóóc, přepadení“, Valach si ho nevšímal, cosi ještě zavrčel a měl se k odchodu. Nato mladík vyskočil jak čertík z krabičky ze země, přihnal se k Valachově Feldě a začal do ní zběsile kopat. Valach se otočil, Pražák poodskočil bokem, aby zas nějakou nechytil. Ten ďábelský výraz ve Valachových očích si budu pamatovat nadosmrti. Pomalu přišel ke své okopané Feldě, odemkl kufr, vytáhl motorovou pilu Husqvarna tak velkou, že jsem tak velkou lištu snad ani neviděl, nastartoval, ani nečekal až se zahřeje (možná jel z práce) a zručně, bez škrábnutí okolí uřízl pražákovi masivní zadní tuningové křídlo. Zhasl pilu, uložil do kufru a prohlásil: \"Třeba ti to včíl tak rychlo nepojede, hňupe\" a odešel. Pražák se složil na obrubník - viděli jsme to oba, já i žena, mám svědka - brečel jak malé děcko, když se mu rozbije nejmilejší hračka. Dodnes - aniž by to okolí chápalo - se s ženou řehtáme jak blázni, když někde zaslechnem motorovou pilu... Jaké z toho plyne poučení či závěr? Nevím, ale to, co ten Valach udělal (ač to bylo bezpečně mimo zákon), mi bylo velmi sympatické a možná by si Pražáci měli na Valašsku dávat většího majzla, Valašsko je surový, drsný kraj, kde to lidé nikdy neměli ani s prací, ani se živobytím moc jednoduché a i jejich reakce jsou takové přímočařejší. Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 proto s sebou vozim teleskop ve stropnim drzaku u spolujezdce.. popravde jsem ho jednou vytahl na ozralu, krery asi vedel o co jde, tak se zdekoval, jinak doufam ze uz ho nikdy nebudu muset vytahnout.... ale i kdyz jsem velky cholerik, tak v aute jsem nejvetsi klidas a ostatni agresory absolutne nechapu.. clovek aby se za chvilku vubec bal vyjit ven... Citovat
Vítek1 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 jo ty vytahnes tyc a nejakej magor pistol! a to pak bude Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 uz som myslel ze tu nikto nenapise nieco normalne ale nastastie som sa mylil Presne ako vravi tadom, ked sa taketo daco stane, opisat SPZ a hura na policiu za napadnutie, pripadne ublizenie na zdravi Uz vacsi borci sa takto dosmiali... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 jednou se mi stalo, že jsem vyletěl na mladého kluka, co na mě furt blikal,že mu zavazím v městě v levém pruhu--dodnes se za to stydím:(, jinak si myslím, že není ani důležité, jakou postavu má ten ,,druhý\'\' řidič--když člověk denně jezdí musí se setkat zákonitě i s blbcem za volantem,at už je to hora masa,nebo diblík...,a řešit to silou nemá cenu:bojim,přece jenom nejsme už opice, myslím,že spíše táhne dobrý příklad...,i když blbovi nepomůže ani dobrý příklad...,osobně mám dobrý pocit,když např. někoho pustím na hlavní a on poděkuje Citovat
Demo Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ozzy56 - důvod proč se stydíš? souběžná jízda... taky jsem to onehdá vysvětloval jednomu... Citovat
Marcel00 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Demo... neviem ako v CZ ale na SK si povinny pustit vozidlo v lavom pruhu v meste ak ide rychlejesie, aj ked ty ides maximalnou predpisanou rychlostou a dotycny tu svoju prekracuje. takze tolko k subeznej jazde... toto neplati ak sa chystas odbocovat v danom pruhu. ked mu uvolnis cestu mozes sa vratit nazad do laveho... Citovat
Vítek1 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ja treba se ve meste snazim poustet kdyz vidim ze potrebuje pokud to jde kdo vi kam jede treba s nekym do nemocnice. Ale treba uplne nesnasim odtahovky s pustenym oranzovim majakem toho nepustim ani za nic Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Demo... neviem ako v CZ ale na SK si povinny pustit vozidlo v lavom pruhu v meste ak ide rychlejesie... tak to pocujem prvy krat...ved v meste si mozes jazdit v ktorom pruhu chces...ci som zas cosi zaspal? Citovat
Marcel00 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ano mozes to je pravda, ale si povinny pustit rychlejsieho... najdem clanok kde je aj odkaz na zakon... potom to sem dam. Zakon 8/2009, §10, ods. 5 (5) Ak by vozidlá idúce v obci súčasne vo všetkých jazdných pruhoch bránili v jazde rýchlejšie idúcemu vozidlu, vodič, ktorý jazdí v ľavom jazdnom pruhu, je povinný ho čo najskôr uvoľniť; to neplatí, ak vodič používa ľavý jazdný pruh na obchádzanie, odbočovanie, otáčanie alebo predchádzanie. Táto povinnosť je zadefinovaná práve preto aby vodič prvého vozidla v kolóne napríklad aj pri súbežnej jazde bol povinný sa zaradiť do pravého jazdného pruhu a neobmedzoval rýchlejšie vozidlá za nim. Otázka prečo je tu uvedené obec a nie aj mimo obce? Je to preto, lebo mimo obce táto povinnosť vyplýva priamo z odstavca (1). Tu si mozes precitat cely clanok o jazde v jazdnych pruhoch v obci alebo mimo, ci na dialnici... http://drahovsky.blog.sme.sk/c/199031/Som-povinny-uhnut-z-laveho-pruhu-na-dialnici-v-obci.html [upravil dne 28/5/11 11:40 Marcel00] Citovat
romik1 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 kludne mozes, ale aspon mne logika kaze ist v pravom ked je volny. ja mam najradsej prazdno pred sebou a snazim sa v ramci moznosti predbehnut kazdeho a tiez mi vadi ked je niekto v lavom pruhu a nechce ma pustit. To nevravim ze jazdim agresivne. len sa snazim byt slusny na ceste. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.