Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, prosím o radu, mám menší problém, přestalo mi fungovat DO k centrálu. Měl jsem odpojenou baterku. Zkoušel jsem různé metody popsané zde na fóru a nic. DO mám se dvěma tlačítky, bez superblokády. Prosím o radu:D

Odesláno
Zdar, prosím o radu, mám menší problém, přestalo mi fungovat DO k centrálu. Měl jsem odpojenou baterku. Zkoušel jsem různé metody popsané zde na fóru a nic. DO mám se dvěma tlačítky, bez superblokády. Prosím o radu:D

ja som to riesil tiez a nakoniec som kupil komplet alarm z centralom a kaslal som nato peugeotacke.nikto mi to nevedel spravit vraj jednotka v aute ide klucik vysiela a aj tak nejde.mali aj elektro vybavenie aj skusenosti a aj tak mi to nevedeli spravit..

Odesláno

Jo tááák. Ty máš už Multiplex. Jsem si nevšiml roku výroby. Superblokádu zjistíš tak když při zamykání klíčem podržíš déle klíč v zamykací poloze. Když tam podruhe cvakne v zámkách tak tam superblokáda je.

Nebo napiš VIN a podle něj se to dá taky zjistit. ;)

Odesláno

mal som doteraz ten isty problem po odpojeni baterky mi neslo dialkove....tiez som skusal navody na sparovanie z netu a nakoniec mi pomohlo znova nahratie kluca cez diagnostiku....ale potrebujes kartu so stvormiestnym kodom co mas k imo....je to otazka par sekund a je to...skoc do peugeotu alebo niekto tu z fora s dia ti to spravi

Odesláno
Jo tááák. Ty máš už Multiplex. Jsem si nevšiml roku výroby. Superblokádu zjistíš tak když při zamykání klíčem podržíš déle klíč v zamykací poloze. Když tam podruhe cvakne v zámkách tak tam superblokáda je.

Nebo napiš VIN a podle něj se to dá taky zjistit. ;)

Tak jsem to zkoušel, superblokádu nemám.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, odešel mi vysílač DO v klíči. Stačilo by sehnat elektroniku z jiného klíče a potom spárovat s mým autem, nebo použitý klíč už předělat nejde? Nemá stím někdo zkušenost?

Díky

Odesláno

baterka je ok, ale vysílač nevysílá. Škoda že to nejde. Další ovladač se mi nosit nechce, už tak se mi klíče skoro nevejdou do kapsy.:D Ale dávat 2200 Kč za novej vysílač včetně napárování taky ne.... No hold budu asi dál otevírat klíčem...:nevim

Díky za info:super

[upravil dne 6/5/14 14:27 od machulda]

Odesláno

delaji se uni DO s vystrelovacim klicem, staci jen prehodit planzetu ze stareho ovladace a je zase \"vse v jednom\"

Odesláno

To Machulda, nebo repas origo dálkovýho ovladače vyjde na cca 1200,- Jinak tady v Brně v Peugeotu mi nabídli i na novej za cca 1600,- dát 30% slevu, co se vztahuje na díly na 406 a pak už by ten novej origo klíč vyšel na cca 1100,- + spárování.

Odesláno

30% sleva je jen v určitým období, ne? nebo stále? Za 1600 mi nabídli taky + spárování = 2200Kč. O slevě se nezmínil:nevim

Odesláno

zkusím se zeptat, jestli to půjde na slevu. Ten ovladač je taky spotřební zboží, za chvíli vymačkanej:D

Odesláno

Podle mě by ten repas mohl zvládnout i nějakej šikovnej domácí kutil s mikropájkou, beztak bude skoro jistě vadnej jen mikrospínač, kterej by šel určo vyměnit...ale až tak se v dané problematice nevyznám, abych to tvrdil s jistotou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...