Samson1980 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Zdar, prosím o radu, mám menší problém, přestalo mi fungovat DO k centrálu. Měl jsem odpojenou baterku. Zkoušel jsem různé metody popsané zde na fóru a nic. DO mám se dvěma tlačítky, bez superblokády. Prosím o radu:D Citovat
peugeot 406 super Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Zdar, prosím o radu, mám menší problém, přestalo mi fungovat DO k centrálu. Měl jsem odpojenou baterku. Zkoušel jsem různé metody popsané zde na fóru a nic. DO mám se dvěma tlačítky, bez superblokády. Prosím o radu:D ja som to riesil tiez a nakoniec som kupil komplet alarm z centralom a kaslal som nato peugeotacke.nikto mi to nevedel spravit vraj jednotka v aute ide klucik vysiela a aj tak nejde.mali aj elektro vybavenie aj skusenosti a aj tak mi to nevedeli spravit.. Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Jakpakto, že nemáš superblokádu a klíč je se 2 tlačítkama. Citovat
Samson1980 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Jakpakto, že nemáš superblokádu a klíč je se 2 tlačítkama. A nebo mám? Já pořádně nevím. Mám dvě tlačítka, jedním odemykám a druhým zamykám:D Citovat
Dave_k Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Jo tááák. Ty máš už Multiplex. Jsem si nevšiml roku výroby. Superblokádu zjistíš tak když při zamykání klíčem podržíš déle klíč v zamykací poloze. Když tam podruhe cvakne v zámkách tak tam superblokáda je. Nebo napiš VIN a podle něj se to dá taky zjistit. Citovat
stanlyman Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 mal som doteraz ten isty problem po odpojeni baterky mi neslo dialkove....tiez som skusal navody na sparovanie z netu a nakoniec mi pomohlo znova nahratie kluca cez diagnostiku....ale potrebujes kartu so stvormiestnym kodom co mas k imo....je to otazka par sekund a je to...skoc do peugeotu alebo niekto tu z fora s dia ti to spravi Citovat
Samson1980 Odesláno 28. květen 2011 Autor Odesláno 28. květen 2011 Jo tááák. Ty máš už Multiplex. Jsem si nevšiml roku výroby. Superblokádu zjistíš tak když při zamykání klíčem podržíš déle klíč v zamykací poloze. Když tam podruhe cvakne v zámkách tak tam superblokáda je. Nebo napiš VIN a podle něj se to dá taky zjistit. Tak jsem to zkoušel, superblokádu nemám. Citovat
machulda Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Zdravím, odešel mi vysílač DO v klíči. Stačilo by sehnat elektroniku z jiného klíče a potom spárovat s mým autem, nebo použitý klíč už předělat nejde? Nemá stím někdo zkušenost? Díky Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 ne, vysilac z jineho auta naparovat nelze. Nejjednodussi je pripojit univerzalni DO Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Univerzální dálka,nebo originál klíč s vysílačem za cca 1800:P Jak si zjistil ze je DO Ko? Co baterka? [upravil dne 6/5/14 11:27 od Charlie 1] Citovat
machulda Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 baterka je ok, ale vysílač nevysílá. Škoda že to nejde. Další ovladač se mi nosit nechce, už tak se mi klíče skoro nevejdou do kapsy. Ale dávat 2200 Kč za novej vysílač včetně napárování taky ne.... No hold budu asi dál otevírat klíčem... Díky za info:super [upravil dne 6/5/14 14:27 od machulda] Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 delaji se uni DO s vystrelovacim klicem, staci jen prehodit planzetu ze stareho ovladace a je zase \"vse v jednom\" Citovat
odee Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 To Machulda, nebo repas origo dálkovýho ovladače vyjde na cca 1200,- Jinak tady v Brně v Peugeotu mi nabídli i na novej za cca 1600,- dát 30% slevu, co se vztahuje na díly na 406 a pak už by ten novej origo klíč vyšel na cca 1100,- + spárování. Citovat
machulda Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 30% sleva je jen v určitým období, ne? nebo stále? Za 1600 mi nabídli taky + spárování = 2200Kč. O slevě se nezmínil:nevim Citovat
ChouLu Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Sleva 30% je na auta starší než 7 let a platí neustále Citovat
odee Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Jen mi Čakom říkal, že ta sleva je pouze na spotřební díly, ale zase kolík v RMku mi řekl, že by mi ji dal i na ten ovladač Citovat
machulda Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 zkusím se zeptat, jestli to půjde na slevu. Ten ovladač je taky spotřební zboží, za chvíli vymačkanej:D Citovat
odee Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Podle mě by ten repas mohl zvládnout i nějakej šikovnej domácí kutil s mikropájkou, beztak bude skoro jistě vadnej jen mikrospínač, kterej by šel určo vyměnit...ale až tak se v dané problematice nevyznám, abych to tvrdil s jistotou. Citovat
h4wk3y Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 co je s tou elektronikou? Spinace se vetsinou daji sehnat na ebay, a kdyby se s tim nekdo hledal, tak najde urcite i na farnellu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.