Čeněk Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Ahoj, dnes jsem předělal nárazník bez mlhovek za nárazník s mlhovkami. Problém je, že nesvítí. Takže: 1.) jak se zapínají přední mlhovky na new modelu P405 2.) je potřeba dodat relátko a nějaký vypínač ? Díky moc za rady Citovat
Dundee Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Vypínač předních mlhovek je velde potenciometru regulace osvitu přístrojovky a relé tam asi nebude. Citovat
Čeněk Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 Tak díky Dundee, vypínač jsem našel, popravdě řečeno spíš jen záslepku. Ptal jsem se tady okolo Olomouce na třech vrakovištích a nemají spínač předních mlhovek jen zadních. Ten spínač zadních nejde použít, má jiné připojení. No věřím, že ho seženu. Jen se ještě zeptám, kde jsou relátka? Já našel jen pojistky. Díky Citovat
Dundee Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Relátka jsou zezadu panelu pojistek. Mě osobně (a nejsem sám) se pojistkovej panel z auta vyndat nepodařilo, chce to totiž trochu větší násilí... Citovat
Slipkont Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 taky mne čeká zapojení předních mlhovek a jak to tu čtu , už mám obavy ... Citovat
Čeněk Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Relátka jsou zezadu panelu pojistek. Mě osobně (a nejsem sám) se pojistkovej panel z auta vyndat nepodařilo, chce to totiž trochu větší násilí... Já to teda zkusím, přinejhorším použiji autogen :D:D Ale teď vážně, nejdřív seženu vypínač a uvidíme zda tam relátko je nebo není. Citovat
SaBoTeR Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 myslim ze relatko bude treba dodat, ale teoreticky by mohla byt priprava na hmlovky co sa tyka kabelaze urobena... takze len dodat relatko, vypinac a samotne hmlovky 9pocitam ze kable su dotiahnute od vyroby... mozno pomoze aj schema Citovat
Čeněk Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Díky za schéma, kabeláž u mlhovek byla a u spínače mlhovek je nachystaný konektor. Jen ten spínač chybí Citovat
Maverick Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Relátka jsou zezadu panelu pojistek. Mě osobně (a nejsem sám) se pojistkovej panel z auta vyndat nepodařilo, chce to totiž trochu větší násilí... Na relátka se neleze skrz pojistkovnici, ale odspoda. Ale nepamatuju si, jestli se ta pojistkovnice nemusí povytáhnout nebo úplně odpojit. Každopádně pojistkovnice se vyndavá tak, že se na jejím boku povytáhne červená západka a šoupne se s pojistkovnicí do strany. Tím by měla být odjištěna a jde vytáhnout. Na relátka se leze odspodu. Sundá se polstrování palubky nad pedálama. Je vidět hromada drátů a patic. Celá sestava se dá sklopit, když se povolí tušim dva šrouby klíčem č.10. Rozebírání je sranda ale skládání je za trest Citovat
Opl405 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. O předních mlhách na P405 jsem našel jen toto téma. Tak se ptám, mám origo mlhy, ale nárazník klasiku. Tak se ptám, dají se nějak solidně namontovat mlhovky na origo nárazník bez mlhovek? Nebo tam není ani naznačeno kde udělat díry, popřípadě uchycení? Nový nárazník by se musel lakovat, a navíc tam mám ostřik.světel. Díky za odpovědi Citovat
Maverick Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Pokud si to dobře pamatuju, tak standartní nárazník tam nic naznačenýho nemá. Takže buď do nárazníku řízneš systémem \"baj voko tady díra\" nebo ti nezbyde nic jinýho, než nárazníky přehodit. Ostřikovače se dají vždycky dodělat;) Citovat
Opl405 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 To Mef: \"baj voko tady díra\" s tím bych asi problém neměl, jen asi origo rámeček nebude sedět s tou vyříznutou dírou. A zavařit to tam ¨natvrdo¨ a pak to brousit,kitovat a lakovat, aby to nějak vypadalo, to je už lepší sehnat nárazník s origo dírama. Každopádně díky za odpověď, myslel sem že to bude snažší. A když se dívám na Tvé Mi, tak to má zase jinou chrom.lištu, která zase ladí s celým bokem auta. Proč to dělaly tak složitě, zlatá 406 se záslepkama Citovat
crazybiker Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 ak chces odfotim ti s rozmermi,aka tam ma byt diera.... Citovat
KingSpade Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 měl bych dotaz k tématu.....dneska jsem zapojil spínač předních mlhovek...(mlhovky tam nejsou..a ani nebyly) ..a když jsem spínač zapl tak svítil zeleně...znamená to že relé tam je nebo není? Citovat
Opl405 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 To Crazybiker. Pokud se Ti chce, tak nějaké foto hodit můžeš. Jakmile bude čas tak nárazník shodim a zkusím to tam nějak dostat. Citovat
KingSpade Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 tak už jsem si jistej že ty relátka tam už taky mám a měl bych 2 dotazy 1: když teďka (bez zapojených mlhovek) dám parkovačky a zapnu jakože mlhy..rozsvítí se hlavní světla..proč? 2: s jakými světly v páru svítí mlhovky..parkovačky nebo hlavní? Citovat
Opl405 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Mlhovky by měly svítit s parkovačkama a tlumenýma světlama. S dálkovýma by měli zhasnout. Citovat
Maverick Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 opl405: Ne u každýho auta. Mě svítěj s kterejmakoli světlama a je to originál. Citovat
Opl405 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Mef: Ok, to sem nevěděl. Beru jak to máme zapojené na 406. Takže se Kingspademu omlouvám za nesprávné tvrzení Citovat
franku Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 To bylo dříve,že můžou svítit je s tlumenými světly.Já to zapojil,aby to svítilo s parkovačkama a je to vyřešené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.